Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι εχουμε 50αρα wind και επισης εχουμε ενα καρτοσυμβολαιο 17€(νομιζω 800λεπτα προς ολους και 1 gb δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να τσεκαρω). Το καρτοσυμβολαιο το φορτωσαν στην μανα μου απο το καταστημα(με τα κλασσικα θα πληρωνεις μονο 10€ χωρις να αναφερουν οτι ειναι για καποιους μηνες και οτι το συμβολαιο ειναι 2 χρονια). Φυσικα η μανα μου δεν χρησιμοποιει τιποτα, στην κυριολεξια ειναι 17€ που δινονται ετσι. Τελοςπαντως το συμβολαιο φθανει στο τελος του και φυσικα αρχισαν τα τηλεφωνα για ανανεωση.

Τους ζητησα ειτε να αναβαθμισουν σε 100αρα και να κοψουν το κινητο ειτε να βαλουμε στο συμβολαιο το δικο μου νουμερο (οπου και θα χρησιμοποιω αυτα που πληρωνουμε). Για το δευτερο μου ειπαν δεν γινεται αλλα για το πρωτο μου ειπαν οτι πρεπει να σε καταστημα για ακυρωση και να πληρωσω 30€ για να περασει απο καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητο.

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....εχεις κανεις καποια παρομοια εμπειρια να επιβεβαιωσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως ζητάνε 30€ για την μετατροπή από καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητο, ακόμα και στην ίδια εταιρεία! Και δυστυχώς το κάνουν όλοι κι ας είναι παράνομο, καρτέλ είναι άλλωστε 😬

Αν δεν χρησιμοποιεί η μάνα σου τις παροχές όπως λες και δεν την πήραζει να αλλάξει νούμερο ζήτα τους να το κόψουν τελείως, και να πάρει ένα καινούριο καρτοκινητο. Αφού έχει περάσει η 2ετια δεν θα έχεις ποινή. Τώρα αν θες να κρατήσεις το νούμερο ψάξε για φορητοτητα σε άλλη εταιρεία, σε καρτοκινητο φυσικά όχι καρτοσυμβολαιο, μην την ξαναπατήσεις 👌

Επεξ/σία από samsunglife
Δημοσ.
20 hours ago, samsunglife said:

Όντως ζητάνε 30€ για την μετατροπή από καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητο, ακόμα και στην ίδια εταιρεία! Και δυστυχώς το κάνουν όλοι κι ας είναι παράνομο, καρτέλ είναι άλλωστε 😬

Για το καρτέλ και για το ότι είναι νταβατζηλίκι η χρέωση, συμφωνούμε.
Το παράνομο που το είδες; Μια χαρά νόμιμο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν παίρνεις καρτοκινητο είναι δωρεάν! Τσάμπα τα δίνουν στους σταθμούς του τρένου, σωστά; 

Γιατι λοιπόν να με χρεώνει 30€ για την μετατροπή του καρτοσυμβολαιου σε καρτοκινητο; Να σου απαντήσω εγω: για να σε αποτρέψει από το να το κάνεις... 

Δημοσ.
5 minutes ago, samsunglife said:

Όταν παίρνεις καρτοκινητο είναι δωρεάν! Τσάμπα τα δίνουν στους σταθμούς του τρένου, σωστά; 

Γιατι λοιπόν να με χρεώνει 30€ για την μετατροπή του καρτοσυμβολαιου σε καρτοκινητο; Να σου απαντήσω εγω: για να σε αποτρέψει από το να το κάνεις... 

Ναι και;
Ανήθικο; μπορεί.
Και ξαναρωτάω.. το παράνομο που είπες, πως υφίσταται;
(για να μην γράφουμε ότι να 'ναι)

Δημοσ.

παρε ενα καρτοτηλεφωνο καινουργιο κανε αυτοματη χρεωση πιστωση χρονου ομιλιας με 10 ευρω μεσα απο το app ....εγω της μητερας μου ετσι το εχω  στο whatsup

ασε τα συμβολαια γιατι εχουν υποχρεωσεις για δεσμευση χρονου αν δε κανω λαθος

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, l337 είπε

Ναι και;
Ανήθικο; μπορεί.
Και ξαναρωτάω.. το παράνομο που είπες, πως υφίσταται;
(για να μην γράφουμε ότι να 'ναι)

Όταν για νέο συμβόλαιο/καρτοσυμβολαιο/καρτοκινητο δεν σε χρεώνει 30€, τότε είναι παράνομο να το κάνει όταν μετατρέπεις το καρτοσυμβολαιο ή το συμβολαιο σε καρτοκινητο!

Και να σε ρωτήσω κι εγώ: το νόμιμο που λες, πώς υφίσταται;;; 

Δημοσ.
2 minutes ago, samsunglife said:

Από την στιγμή που κάτι δεν απαγορεύεται, είναι νόμιμο.

3 minutes ago, samsunglife said:

Όταν για νέο συμβόλαιο/καρτοσυμβολαιο/καρτοκινητο δεν σε χρεώνει 30€, τότε είναι παράνομο να το κάνει όταν μετατρέπεις το καρτοσυμβολαιο ή το συμβολαιο σε καρτοκινητο!

Αυτό είναι δικιά σου αυθαίρετη τοποθέτηση.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Διότι αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Ή την αποδέχεσαι ή όχι. Αλλιώς πας αλλού.

Πες τους ότι θέλεις καρτοκινητό πλέον και όχι συμβόλαιο και ότι δε θα πληρώσεις 30 ευρώ για αλλαγή και αν δεν γίνεται αλλιώς θα πας αλλού

• Sad 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, l337 είπε

Από την στιγμή που κάτι δεν απαγορεύεται, είναι νόμιμο.

Αυτό είναι δικιά σου αυθαίρετη τοποθέτηση.

Οχι φίλε μου, η αυθαιρεσία είναι δικιά τους γιατί βρίσκουν και τα κάνουν!

• Like 1
Δημοσ.
Just now, samsunglife said:

Οχι φίλε μου, η αυθαιρεσία είναι δικιά τους γιατί βρίσκουν και τα κάνουν!

Όπως νομίζεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Διότι αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Ή την αποδέχεσαι ή όχι. Αλλιώς πας αλλού.

Πες τους ότι θέλεις καρτοκινητό πλέον και όχι συμβόλαιο και ότι δε θα πληρώσεις 30 ευρώ για αλλαγή και αν δεν γίνεται αλλιώς θα πας αλλού

και οι άλλοι τα ίδια κάνουν (καρτέλ), οπότε στην ουσία δεν έχω επιλογές...

• Sad 1
Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως (αν δεν έχει αλλάξει κάτι) αυτά τα 30€ μπαίνουν τελικώς στο καρτοκινητό για να τα καταναλώσει ο χρήστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...