c_fanis Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς να μου πει πως ακριβώς συνδέουμε το πακέτο δεδομένων της multisim Cosmote στο Galaxy Watch 3? Απο την εφαρμογή wearable επιλέγω 1. Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνιας 2. Την eSIM της Cosmote Εν συνεχεία ψάχνει την esim και μου ανοίγει την κάμερα να σκαναρω το QR code. Ποιο QR code σκαναρω? Το ένα και μοναδικό που μου έστειλαν με email το έχω ήδη χρησιμοποιήσει για το smartphone. Ευχαριστώ για την βοήθεια
stexat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 17/4/2021 στις 6:35 ΠΜ, c_fanis είπε Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς να μου πει πως ακριβώς συνδέουμε το πακέτο δεδομένων της multisim Cosmote στο Galaxy Watch 3? Απο την εφαρμογή wearable επιλέγω 1. Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνιας 2. Την eSIM της Cosmote Εν συνεχεία ψάχνει την esim και μου ανοίγει την κάμερα να σκαναρω το QR code. Ποιο QR code σκαναρω? Το ένα και μοναδικό που μου έστειλαν με email το έχω ήδη χρησιμοποιήσει για το smartphone. Ευχαριστώ για την βοήθεια Καλησπέρα φίλε μου. Από ότι είδα έχει κάνει ήδη multi sim. Από κει και πέρα πρέπει να κάνεις αίτημα στην Cosmote να σου δώσουν 2η esim συνδεδεμένη με τον αριθμό σου. Εγώ τα έχω κάνει όλα αυτά μου έδωσαν 2o Qr Code το περασα στο ρολόι και εδώ και 3 μέρες ψάχνομαι τώρα γιατί ενώ έχει περαστεί στο ρολόι το ρολόι κάνει μόνο κλήσεις Ανάγκηςστο 112 όταν δουλεύει αυτόνομα. Εχω αναρτήσει το πρόβλημα στο φόρουμ και περιμένω απαντήσεις. Πρόσεξε όταν κάνεις την εγκατάσταση να είναι ενημερωμενο και το ρολόι και το κινητό σου. Αν σου δουλέψει κανονικα σε παρακαλώ ενημέρωσε με για να δω τι θα κάνω με την Cosmote. Ευχαριστώ
c_fanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Εμένα δουλεύει κανονικά εδώ και καιρό πλέον. Απλά δεν μπορούσαν να μου εκδώσουν την δεύτερη sim και για αυτό καθυστέρησε η διαδικασία. Δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα. Καλώ και με καλούν κανονικότατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα