Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum,

Έχω το sony - SEQ-H4800 και δυστυχώς μου χάλασε!

Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τεχνικός να το φτιάξει γιατί δεν θέλω να το πετάξω.

Περιοχή Αθήνα - Πειραιά. 

Ευχαριστώ

DSC_3683.JPG

DSC_3684.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony Made in Japan :wub: Those were the days!

Αυτο ειναι μοντελο 30ετιας απο οτι καταλαβαινω.Μπορεις να δοκιμασεις εδω

https://www.eastelectronics.gr/

Λ. Μεσογείων 29.Ειχε επισκευασει εκει γνωστος μου ενισχυτη Luxman (Japan) μοντελο του 1990.Θεωρουνται γνωστες των ιαπωνικων  μηχανημάτων ήχου.

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υποψην οτι το πιο δυσκολο μερος να επισκευαστει στα vintage hi-fi ειναι τα κασσετοφωνα λογω σπανιοτητας ανταλλακτικων.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2021 στις 12:02 ΜΜ, mecanomecano είπε

Υποψην οτι το πιο δυσκολο μερος να επισκευαστει στα vintage hi-fi ειναι τα κασσετοφωνα λογω σπανιοτητας ανταλλακτικων.

@mecanomecano δυστυχώς δεν τα αναλαμβάνουν πια! ξέρεις  κανέναν άλλο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα :( Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα για αυτα τα μηχανηματα.

Δοκιμασε Δημήτρης Αναγνωστόπουλος. Σαπφούς 54, Καλλιθέα.

https://www.11888.gr/anagnostopoulos-d-demetrios_54841781/

Παλιοσειρα.Θεωρειται πολυ καλος για επισκευες vintage hi fi

Δημοσ.

Υπάρχουν ανταλλακτικά και για τα κασετόφωνα και κεφαλή για το cd.Βρήκα ιμάντες πριν από 2 μήνες και κεφαλή για ένα aiwa ενός φίλου που το έφερε να του το επισκευάσω με το ζόρι.Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου πω από που ψώνισα τα ανταλλακτικά.Αν και όλα τα μεγάλα θα έχουν έστω και υπόλοιπα απο τις καλές εποχές.

Δημοσ.

ανταλλακτικα υπαρχουν για τα παντα κυριως απο το ιντερνετ. απλα χρειαζεται χρονος για αναζητηση και αναμονη για να ερθουν με το ταχυδρομειο. τωρα για το συστημα της φωτο εχω να πω οτι ειναι ενα παλιο φθηνο συστημα. με το δικιο τους δεν το αναλαμβανουν γιατι δεν μπορει να σε χρεωσει κατι λογικο για αυτον σε ενα τοσο παλιο και φθηνο συστημα που μπορει να ειναι απο τα ποιοτικα φθηνα. 

δεν μας ειπες το προβλημα του ποιο ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετοι ειναι αυτοι που θελουν να φτιαξουν παλια consumer μηχανηματα για λογους συναισθηματικους.Ειδικα απα τα 80ς 90ς αγγλικα και ιαπωνικα hi-fi.Aiwa NAD Musical Fidelity κλπ που δεν ηταν ακριβα.Δεν ειναι μονο τα 1-2 ανταλλακτικα αλλα το οτι ενα τετοιο μηχανημα θα θελει δουλεια εσωτερικα αν δεν εχει ανοιχτει ποτε.Πιστευει κανεις οτι θα παει στο συνεργειο με ενα αμαξι του 1989 και θα καθαρισει με το να αλλαξει λαδια και φιλτρο λαδιου ? προφανως οχι.Οι τεχνικοι το ξερουν και σκεφτονται "που να μπλεξω τωρα"

Λυση 1.Ψαχνεις να βρεις ενα ιδιο σε αριστη κατασταση 

Λυση 2.Μαθαινεις να κανεις βασικες επισκευες μονος σου

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Invader είπε

Υπάρχουν ανταλλακτικά και για τα κασετόφωνα και κεφαλή για το cd.Βρήκα ιμάντες πριν από 2 μήνες και κεφαλή για ένα aiwa ενός φίλου που το έφερε να του το επισκευάσω με το ζόρι.Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου πω από που ψώνισα τα ανταλλακτικά.Αν και όλα τα μεγάλα θα έχουν έστω και υπόλοιπα απο τις καλές εποχές.

ναι φίλε μου Αθήνα είμαι. για πες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...