enkjel Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να αποκτήσω την συνδρομή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (24€/3χρόνια), και μου ζήτησαν να καταθέσω τα χρήματα στην Πειραιώς. Μπορώ να παω στην τράπεζα και να το κάνω μόνος μου, όντας ανήλικος (άνω των 16), ή πρέπει να με συνοδέψει γονέας?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Επειδή τα πράγματα αλλάζουν καθε μερα πριν πας πάρε ενα τηλέφωνο 210 328 8000
Nabuko Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να μην μπορείς; Γιατί είναι ανήλικος? τι ισχύει με το 13033? μπορεί?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί είναι ανήλικος? τι ισχύει με το 13033? μπορεί? Και απο πότε ένας 16χρονος δεν μπορεί να πάει στην τράπεζα να κάνει κατάθεση πχ στο μηχάνημα; (Αν είναι λογο κοβιντ οκ,εκεί δε ξέρω τι ισχύει για μετακίνηση κλπ)
Nabuko Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και απο πότε ένας 16χρονος δεν μπορεί να πάει στην τράπεζα να κάνει κατάθεση πχ στο μηχάνημα; (Αν είναι λογο κοβιντ οκ,εκεί δε ξέρω τι ισχύει για μετακίνηση κλπ) Λόγω κόβιντ μιλάω 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κανονικα μπορεις να πας γκισε Στο οποίο λόγω πανδημίας τρως άκυρο για συναλλαγές 3€. Για τέτοια ποσά μόνο internet banking ή ATM ή σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Στο οποίο λόγω πανδημίας τρως άκυρο για συναλλαγές 3€. Για τέτοια ποσά μόνο internet banking ή ATM ή σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών. Εστω, στο μηχανημα. Απλα εννοουσα οτι γενικα ως ανηλικος δεν υπαρχει θεμα να πας στην τραπεζα. Αλλα μιας και μιλαμε για μη γνωστη, και μεσα οι υπαλληλοι λογικα θα δειξουν τι και πως στο μηχανημα
Joshua21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εστω, στο μηχανημα. Απλα εννοουσα οτι γενικα ως ανηλικος δεν υπαρχει θεμα να πας στην τραπεζα. Αλλα μιας και μιλαμε για μη γνωστη, και μεσα οι υπαλληλοι λογικα θα δειξουν τι και πως στο μηχανημα Α sorry, εγώ απάντησα πάνω σε αυτό που έγραψες, δεν κατάλαβα πως εννοούσες άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα