laxanoulis Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Πριν λίγες ημέρες σταμάτησε να δουλεύει το (10 μέτρα) καλώδιο που έχω συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή της Nova με το router, και πήρα την απόφαση να μην τραβήξω ξανά καλώδιο αλλά να το κάνω ασύρματα. Να βάλω μια συσκευή που να λαμβάνει WiFi στο πολύπριζο που έχω κοντά στον αποκωδικοποιητή, και να βάλω Ethernet καλώδιο ενός μέτρου. Ψάχνω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς χρειάζομαι. Repeater ή κάτι άλλο? Το router είναι στον ίδιο χώρο με τον αποκωδικοποιητή, αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2021 από laxanoulis
jkoukos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Οποιοδήποτε Access Point ή Repeater, που μπορεί να παίξει σε κατάσταση AP Client, δηλαδή να λαμβάνει ασύρματα και να δίνει ενσύρματα. Γνώμη μου είναι να περάσεις πάλ καλώδιο ή να επισκευάσεις το υπάρχον. Διαφορετικά, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε λίγο καιρό θα επανέλθεις ρωτώντας γιατί δεν παίζει καλά και αν υπάρχει κάποια λύση. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/22704481/TP-LINK-TL-WA850RE-v7-Single-Band-2-4GHz.html 2
Twoface Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, d3v4st4tor είπε https://www.skroutz.gr/s/22704481/TP-LINK-TL-WA850RE-v7-Single-Band-2-4GHz.html αυτό έχω και εγώ για την χρήση του tv box
laxanoulis Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, d3v4st4tor είπε https://www.skroutz.gr/s/22704481/TP-LINK-TL-WA850RE-v7-Single-Band-2-4GHz.html 20 λεπτά πριν, Twoface είπε αυτό έχω και εγώ για την χρήση του tv box Έχετε θέματα γενικά με σήμα ή όλα κομπλέ?
Twoface Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μια χαρά μπάλα παίζει. Εξαρτάται βέβαια και απο το router σου. Εγώ δεν έχω του παρόχου. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, laxanoulis είπε Έχετε θέματα γενικά με σήμα ή όλα κομπλέ? Καμμιά αποσύνδεση που και που, τίποτα που να δημιουργεί θέμα. Να επισημάνω ότι έπαψε να συνδέεται ξαφνικά στα 2,5 χρόνια οπότε και πήρα το απλό μοντέλο (χωρίς ethernet θύρα) μια και το χρησιμοποιούσα για το xbox 360 το οποιο εχω παροπλίσει. 2,5 χρόνια τώρα περα από καμμιά αποσυνδεση το 15ήμερο τίποτα άλλο. Πριν από αυτά ένα Gembird από το Γερμανό που είχα κάηκε στους 9 μήνες. 1
golden33 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, ψάχνω και εγώ το ίδιο πράγμα αλλά θα ήθελα να έχει και μία υποδοχή για να παίρνει το σήμα από την πρίζα τηλεφώνου και όχι ασύρματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Δηλαδή να έχει ένα καλώδιο που να συνδέεται με την πρίζα τηλεφώνου για να παίρνει internet και άλλη μία υποδοχή ethernet για να το συνδέσω ενσύρματα με την TV που θέλω.
jkoukos Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Όχι, δεν υπάρχει τέτοια λύση ή επιλογή. Είναι δυνατόν μόνον με 3 τρόπους. Ενσύρματα με χρήση καλωδίων δικτύου, ασύρματα και μέσω της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και χρήση PLC (powerline).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα