Returntolobby Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Στις 13/4/21 αγόρασα μέσω χρεωστικής κάρτας από το καλάθι γνωστού διαδυκτιακού καταστήματος έναν 11400F στα 185Ε. Η δέσμευση του ποσού έγινε άμεσα από τον λογιαριασμό τραπέζης μου. Την επόμενη μέρα μου την ακύρωσαν λόγο έλλειψης και μου έστειλαν "Αποδεικτικό επιστροφής" με : Εντολή Πληρωμής 185,00 €, Επιστροφή -185,00 €, Ποσό Πληρωμής 0,00 €. Στις 16/4/21 τελικά, αντί να γίνει αποδέσμευση του ποσού και να επιστραφεί στον λογαριασμό μου, αφαιρέθηκε από λογιστικό υπόλοιπο (συναιπώς πήραν τα χρήματα). Μετά από επικοινωνία με την τράπεζά μου, ενημερώθηκα πως δεν έγινε ποτέ αίτημα αποδέσμευσης από μεριάς τους. Μετά από επικοινωνία με το support του διαδυκτιακού καταστήματος πήρα την εξής απάντηση: "Θα χρειαστεί να αναμένεται λίγες μέρες επιπλέον καθώς η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας έγινε στις 14/04. Το ποσό αποδεσμεύεται άμεσα, αλλά πιθανόν να χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να το δείτε στον λογαριασμό σας, καθώς χρειάζεται να το εκκαθαρίσει η τράπεζά σας. Αυτό ανάλογα την τράπεζα, μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 εργάσιμες ημέρες." Να περιμένω μέχρι απόγευμα Δευτέρας για πιθανή πίστωση από μεριάς τους, ή να προβώ άμεσα σε "αμφισβήτηση συναλλαγής"??
DimosthenisG Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Να μη κάνεις τίποτα και να περιμένεις. Η επιστροφή χρημάτων παίρνει αρκετές μέρες. Να το ξέρεις την επόμενη φορά που αγοράζεις με κάρτα. 2
Returntolobby Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Να μη κάνεις τίποτα και να περιμένεις. Η επιστροφή χρημάτων παίρνει αρκετές μέρες. Να το ξέρεις την επόμενη φορά που αγοράζεις με κάρτα. Οπότε το Skroutz τα επιστρέφει με πίστωση και όχι με εντολή αποδέσμευσης? Edit: Ξέχασα, ευχαριστώ για την απάντηση. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2021 από Returntolobby
DimosthenisG Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Returntolobby είπε Οπότε το Skroutz τα επιστρέφει με πίστωση και όχι με εντολή αποδέσμευσης? Edit: Ξέχασα, ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή αγόρασες μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ, δε θέλω να πω κάτι λάθος, να μιλήσεις μαζί τους. Πάντως να ξέρεις ότι οι επιστροφές πάντα καθυστερούν. Και ειδικά σε νέα προϊόντα όπως ο ιντελ που πήρες, να είσαι δίπλα ψιλιασμενος όταν βλέπεις τόσο καλές τιμές, πριν πληρώσεις Επεξ/σία 16 Απριλίου 2021 από DimosthenisG 1
agnostos13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Returntolobby είπε Στις 13/4/21 αγόρασα μέσω χρεωστικής κάρτας από το καλάθι γνωστού διαδυκτιακού καταστήματος έναν 11400F στα 185Ε. Η δέσμευση του ποσού έγινε άμεσα από τον λογιαριασμό τραπέζης μου. Την επόμενη μέρα μου την ακύρωσαν λόγο έλλειψης και μου έστειλαν "Αποδεικτικό επιστροφής" με : Εντολή Πληρωμής 185,00 €, Επιστροφή -185,00 €, Ποσό Πληρωμής 0,00 €. Στις 16/4/21 τελικά, αντί να γίνει αποδέσμευση του ποσού και να επιστραφεί στον λογαριασμό μου, αφαιρέθηκε από λογιστικό υπόλοιπο (συναιπώς πήραν τα χρήματα). Μετά από επικοινωνία με την τράπεζά μου, ενημερώθηκα πως δεν έγινε ποτέ αίτημα αποδέσμευσης από μεριάς τους. Μετά από επικοινωνία με το support του διαδυκτιακού καταστήματος πήρα την εξής απάντηση: "Θα χρειαστεί να αναμένεται λίγες μέρες επιπλέον καθώς η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας έγινε στις 14/04. Το ποσό αποδεσμεύεται άμεσα, αλλά πιθανόν να χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να το δείτε στον λογαριασμό σας, καθώς χρειάζεται να το εκκαθαρίσει η τράπεζά σας. Αυτό ανάλογα την τράπεζα, μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 εργάσιμες ημέρες." Να περιμένω μέχρι απόγευμα Δευτέρας για πιθανή πίστωση από μεριάς τους, ή να προβώ άμεσα σε "αμφισβήτηση συναλλαγής"?? Η επιστροφή του ποσού μπορεί να κάνει από 5 εργάσιμες έως και ένα μήνα από την στιγμή του αιτήματος, αναλόγως τον φόρτο που έχουν οι τράπεζες τη συγκρκριμένη περίοδο. Το παραπάνω είναι επίσημη απάντηση από τράπεζα σε χρεώστη (όχι skroutz, άλλη εταιρεία). Φυσικά στον καρτούχο λένε οτι αργεί να τα επιστρέψει ο χρεώστης για να μην τους βρίσει, αλλά ακόμα και αμφισβήτηση συναλλαγής να θες να κάνεις θα σε τρενάρουν οι ίδιοι εφόσον υπάρχει αίτημα επιστροφής (ανεξαρτήτως πότε θα εκκαθαρίστει). Επεξ/σία 16 Απριλίου 2021 από agnostos13 1
Returntolobby Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Σήμερα έγινε το ποσό πίστωση πίσώ στον λογαριασμό μου. Το αναφέρω γιατί στο μέλλον ενδέχεται να έχουν και άλλοι την ίδια απορία. Παρακαλώ κλειδώστε το thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα