pascalia2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Προστατεψου κι εσυ και βαλτους να δωσουν 88 ευρω ακομα να παρουν αυτο που πρεπει 90+70=160€ για αυτους ειναι αρκετα χρηματα. Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να τα δωσουν. Παρολο αυτα ο Ryzen 3 και ο intel J4x δεν ειναι κακοι. θα τους τα πω εγω, η τελικη επιλογη δικη τους. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από pascalia2
JDROGAS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 To καταλαβαινω απολυτα....σε αλλη περιπτωση δεν θα ειχαν ομως ουτε τα 400 ευρω,οποτε αυτο ειναι οπως και να το κανεις ενα μεγαλο πλεονεκτημα. Ο ryzen στο λαπτοπ δεν ειναι κακη επιλογη ισα ισα. Απο την αλλη εαν θελεις την αποψη μου εαν ειναι οικογενεια με [παιδακια και οι χρηστες θα ειναι 4-5- μην επιλεξεις λαπτοπ, δεν θα υπαρχει τιποτα σε 5-6 μηνες θα το διαλυσουν. 1
pascalia2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Οταν δειτε κατι αξιολογο σε desktop μου λετε. Εχουμε καιρο. Τελος Ιουνιου/Ιουλιου ληγουν νομιζω.
-TRANE- Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, pascalia2 είπε Τελος Ιουνιου/Ιουλιου ληγουν νομιζω. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αυτο?
pascalia2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, -TRANE- είπε Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αυτο? ψάξτο στο internet 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Αξιόλογα υπάρχουν, vfm δεν υπάρχουν... Επιμένουν για laptop γιατι μετακινούνται...ότι δείτε μου λέτε... μέχρι 50e παραπάνω με 2 voucher.
gotthard Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Καμία πρόταση σε λαπτοπ; 400 + δόσεις θα γίνει, συν διακόσια περίπου παραπάνω λέω να δώσω. Αγορά από κωτσο αποκλειστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα