Προς το περιεχόμενο

INTEL P4 PRESCOTT - TEMP... ???? Το προβλημα του prescott?

Cerberus2_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:D Γεια σε ολους.Ειμαι προφατο μελος της παρεας του insomnia. αλλα απο οτι μπορω να πω ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια.μπραβο στους συντελεστες της... :!: Το θεμα που ηθελα να παρω και καποιες παραπανω γνωμες εχει ως εξης: Προσφατα αγορασα τον Intel P4 prescott 1MB L2cache και τρεχει στα 800.Το συστημα μου ειναι Intel P4 3GHz HT prescott

1MB L2cache,1GB Dual DDR 400 Samsung,Msi 865 NEO2-LS M/B,Maxtor 120GB HDD 7200RPM,Ati Radeon 9600 PRO 256DDR RAM,DVD-R Sony,Plextor CDR-CDRW 52x.Το θεμα ειναι οτι απο ψυκτρα εχω μια AKASA που υποστηριζει μεχρι 3.00.Αλλα απο οτι μπορω να δω μεσα απο το CORECELL η ψυκτρα τρεχει στις 3.000 στροφες.Η θερμοκρασια του επεξεργαστη κυμαινεται γυρω στους 60 C.Με μερικες φορες να φτανει και τους 70 βαθμους.Ηθελα να μου προτεινετε καποια καλη ψυκτρα για να εγκαταστησω πανω στον επεξεργαστη.Αν και απο οτι βλεπω θα την χρυσοπλωρωσω.Δεν πειραζει ομως.Αυτα... :D Αν και απο επιδοσεις τελικα το 1ΜΒ στην cache της cpu κανει οντως την διαφορα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά αυτή η ψύκτρα της INTEL που έρχεται στη συσκευασία με τον Prescott 3.0GHz κάνει ή δεν κάνει? Εγώ που την ακούμπησα εν ώρα λειτουργίας , ζεμάταγε. Δηλ. πρέπει να δώσουμε έξτρα χρήμα για άλλη λύση?

Δημοσ.

i psiktra pou dinei kanei kai gia auto tin dinoun.eleges na min kanei kai na tin dinoun gia plaka.to oti zemataei simenei oti kanei kali douleia alla mporeis na tin baleis kai ena mikro anemistiraki akoma gia na tin psixei.oso gia tin endixi tis thermokrasias tis cpu min to perneis kai sobara.exo amd 64 bit kai mou bgazei kati 59 bathmous kai mamakies kai i psiktra den einai zesti.alla to pc douleuei jet

Δημοσ.

Μαλλον theorrion δεν κανει.εσενα ποσους βαθμους σου ανεβαζει πληρη φορτου?γιατι και εγω που την ακουμπησα ηταν αυτη και το ηφαιστιο... :D

Δημοσ.

poulinos και μεσα στο bios τα ιδια λεει γυρω στους 60.αν και πεφτει αρκετα οταν μπαινεις στο bios.δεν εχει φορτωσει τιποτα και μαλλον για αυτο λεει και μερικες φορες και 55 βαθμους.αλλα και με την ψυκτρα που εδινε εκει γυρω επιανε.μεσα στο κουτι εχω περιπου 3 ανεμιστηρες.δεν νομιζω να ανεβαζει απο εκει.οσο για τις μανατες ψυκτρες (εργοστασιου) πριν με τον 2.4 που ειχα η εργοστασιακη ανεβαζε περισσοτερο απο μια αλλη AKASA που εβαλα μετα.

Δημοσ.

oti den tha anebasei den tha anebasei .kai emena kolaei stous 60 peripou me ton amd 64 bit episis me 3 fans.2 piso ena front.enoite oti i ergostasiaki tha anebaze perisotero apo mia akasa.alo psiktra tis intel ton 10 euro kai allo tis akasa ton 40 kai 50 euro.alla auto den simenei oti i psiktra tis intel den kanei.apla ine xiroteri apo autes pou kikloforoun. :lol:

Δημοσ.

ειδες που ηρθες στα λογια μου?μαλλον θα προτιμησω καμια αλλη.εν τω μεταξυ σκεφτομαι και για water cooling αλλα θα μου πεις τι το θελεις;λες και προκειται να κανω το βαρβατο overclocking;αλλα ποτε δεν ξερεις. :D

Δημοσ.

Πολύ καλή λύση είναι αυτό που λέει ο MadSurfer.

Έχει ότι χρειάζεται μια ψύκτρα...:

Πολύ χαλκό και μεγάλα fan σε χαμηλές στροφές...

Δημοσ.
ok tha thn koitaxw.apo strofes omws pws paei?

An to syndiaseis me enan athoryvo 9ari fan tha eisai ok

Ego exo valei enan 9ari enermax pou ton doulevo stis 1700 strofes kai einai athoryvos epeidi den antexo katholou ton thoryvo kai h cpu doulevei me o/c me max temps (meta apo poly zorisma px prime) aythn thn epoxi tous 50-52 bathmous, esy an den exeis provlhma me ton thoryvo mporeis na ton exeis kai se pio ypsiles strofes to anemistiraki me fysika kalytera apotelesmata stis thermokrasies

To eixa parei apo to Hac (to exei 59€ eno h checkmate to exei 68€, xoris fpa einai kai oi 2 times) kai epipleon prosthese kai enan fan tis epilogis sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...