Papakaliati Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 40 λεπτά πριν, anonymos_star είπε Ναι αλλά ο χειμώνας τους είναι ανθρώπινος? Γιατί εμένα ο χειμώνας με τρομάζει κυρίως! Καλά δεν πας και στην Σιβηρία. Έχει περισσότερο κρύο, αλλά τίποτα εξωφρενικό. Παίρνεις ένα χοντρό μπουφάν και είσαι κομπλέ.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, daredevil92 είπε συνεχίζει ακάθεκτο το σκεπτικό ελλάδα και η χώρα που λέγεται εξωτερικό.. δλδ τι να πεις; σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει κρύο; Αν ξαναδιαβασεις το μυνημα μου, κανω αναφορα σε Αγγλια, Γερμανια και Σκανδιναβια.
daredevil92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Αν ξαναδιαβασεις το μυνημα μου, κανω αναφορα σε Αγγλια, Γερμανια και Σκανδιναβια. δεν εννοουσα εσένα, εννοούσα αυτόν που το ρώταγε. 1
DrLo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, anonymos_star είπε Ναι αλλά ο χειμώνας τους είναι ανθρώπινος? Γιατί εμένα ο χειμώνας με τρομάζει κυρίως! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, anonymos_star είπε Ναι αλλά ο χειμώνας τους είναι ανθρώπινος? Γιατί εμένα ο χειμώνας με τρομάζει κυρίως! Αν εξαιρέσεις τα μαμούθ και τις πολικές αρκουδες οκ,καλά ειναι. Τι λετε βρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις