KAROLSHELLONIOMION23 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Έχει κανείς εμπειρία από το 10άρι που είχε βγει πέρσι να μας πει αν αξίζουν; ναι φιλε εχω το tcl10 pro και το xiaomi mi 10(καθημερινα χρισιμοποιω το tcl 10pro (μονο σε περιπτωση που μενει απο μπαταρια(σπανια διλαδη αναβω το xiaomi mi10)νομιζω πως βοηθισα οσο για τα ηχεια που το tcl 10pro δεν εχει στερεοφονικα να ενυμεροσω τον κοσμο οτι σε ποιοτιτα και ενταση ηχειου ειναι καλυτερο απο το xiaomi mi 10 που στερεο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από KAROLSHELLONIOMION23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε ναι φιλε εχω το tcl10 pro και το xiaomi mi 10(καθημερινα χρισιμοποιω το tcl 10pro (μονο σε περιπτωση που μενει απο μπαταρια(σπανια διλαδη αναβω το xiaomi mi10)νομιζω πως βοηθισα οσο για τα ηχεια που το tcl 10pro δεν εχει στερεοφονικα να ενυμεροσω τον κοσμο οτι σε ποιοτιτα και ενταση ηχειου ειναι καλυτερο απο το xiaomi mi 10 που στερεο Κάτοχος 10 pro είναι στα αλήθεια πολύ καλό και μοιάζει πολύ ακριβότερο από ότι είναι. Στα 269ευρώ που έχει τώρα είναι κορυφαία επιλογή. Πλην επεξεργαστή που είναι λίγο πιο παλιός αλλά δουλεύει ρολόι, κάμερες, μπαταρία, οθόνη, υλικά κατασκευής είναι όλα πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρακολούθησα live την παρουσίαση. Όταν είδα τα specs του 20 Pro ενθουσιάστηκα, αλλά ο ενθουσιασμός αυτός δεν κράτησε για πολύ. Με αυτή την τιμή ούτε θα το σκεφτόμουν. Είναι αισθητά ακριβότερο από το Samsung Galaxy A52 5G, που εγώ προσωπικά το θεωρώ καλύτερο ως σύνολο. Αν κάνουν 50% έκπτωση (που δεν νομίζω) τότε θα είναι vfm. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από intruder99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, intruder99 είπε Παρακολούθησα live την παρουσίαση. Όταν είδα τα specs του 20 Pro ενθουσιάστηκα, αλλά ο ενθουσιασμός αυτός δεν κράτησε για πολύ. Με αυτή την τιμή ούτε θα το σκεφτόμουν. Είναι αισθητά ακριβότερο από το Samsung Galaxy A52 5G, που εγώ προσωπικά το θεωρώ καλύτερο ως σύνολο. Αν κάνουν 50% έκπτωση (που δεν νομίζω) τότε θα είναι vfm. Σωστά τα λες ακόμα και τo A52 4g είναι πλέον πιο συμφέρον μιας και το έχουν αναβαθμίσει αρκετά. Εμένα με απογοήτευσε η αύξηση των διαστάσεων σε σχέση με το 10 pro. Από 158.5 x 72,4 x 9.2 cm το πήγε 164.2 x 77.3 x 8.8 cm. Τεράστια αύξηση!!! Η ναυαρχίδα σου ειδικά πρέπει να είναι σουλουπωμένη όχι παντόφλα!! Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι το 10pro το είχαν πετύχει σε θέμα μεγέθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAROLSHELLONIOMION23 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Σωστά τα λες ακόμα και τo A52 4g είναι πλέον πιο συμφέρον μιας και το έχουν αναβαθμίσει αρκετά. Εμένα με απογοήτευσε η αύξηση των διαστάσεων σε σχέση με το 10 pro. Από 158.5 x 72,4 x 9.2 cm το πήγε 164.2 x 77.3 x 8.8 cm. Τεράστια αύξηση!!! Η ναυαρχίδα σου ειδικά πρέπει να είναι σουλουπωμένη όχι παντόφλα!! Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι το 10pro το είχαν πετύχει σε θέμα μεγέθους. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣ Η TCL ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΟΣΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΝ ΠΟΥΛΙΣΕΙ ΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙ(ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ)+ οτι η tcl+sony στην αρχη προσπαθισαν να το κρατισουν σε λογικα πλεσια αλλα το κυνο ψιφισε οχι μεγαλα δεν σε παιρνω η πλιοψιφια δυστιχος Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από KAROLSHELLONIOMION23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα