Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέος στην Vodafone σύνδεση 10 μέρες και ήδη έχω αρχίσει και μετανιώνω που έφυγα από ΟΤΕ! Από το πρωί δεν έχω ούτε ίντερνετ ούτε σταθερό προσπαθώ μέσω κινητού να συνδεθώ με το αυτόματο τσατ Tobi και δεν μου απαντά ούτε αυτό αυτήν την στιγμή είμαι αναμονή μπας κ πιάσω την υποστήριξη έχω βάλει μεγάφωνο και είμαι ήδη στα 42 λεπτά!! Περιοχή Νέο Φάληρο είναι κάποιος κοντά που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα??? 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Κι εγω απ´τις 9:30 δεν έχω σύνδεση (Χανιά). Τηλεφώνησα στην εξυπηρετηση πελατων χωρίς απάντηση. Από σχόλια στο fb κατάλαβα πως είναι πανελλαδικό το blackout στο internet της Vodafone.

Σε αυτούς βασίζεται για να λειτουργήσει όλος ο κόσμος και αυτοί δε μπορούν να βγάλουν έστω μια απλή ανακοίνωση.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις συμπληρωσα 1 ώρα αναμονής το έκλεισα... Απλα απαράδεκτοι οκ έχεις πρόβλημα βγάλε μια ανακοίνωση, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται από το σπίτι και δεν έχεις και εξυπηρέτηση πουθενά?? Ανεβάζω screenshot για του λόγου το αληθές...που πήγα και έμπλεξα παλι😭😭😒 ήθελα 100 mbps και νοβασπορτς καλά να πάθω δεν μου έφταναν τα 50 σταθερά κ απροβληματιστα επί 4 χρόνια του ΟΤΕ... 

Screenshot_20210416_110126_com.android.incallui.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgis1987 είπε

εδώ μόλις επανήλθε

Και εγώ μόλις!!!!!!!!! Ελπίζω να μην έχουμε άλλα θέματα... giorgis1987 το παθαίνεις συχνά αυτό η απλά έτυχε?? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgis1987 είπε

εγώ όχι αλλά πολύς κόσμος ναι, ειδικά στα νότια

Ελπίζω να είμαι στην δική σου κατηγορία και όχι στους πολλούς... Απο ταχύτητα είμαι οκ ελαφρύα πιο κάτω έχω 97 από 101....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...