Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πίστεψέ με, έχει Υπάρχει πολύς κόσμος που δε μπορεί να οργανωθεί όταν του ζητείται να πληρώσει άπαξ μια οφειλή, ενώ όταν του το κάνεις σε "δόσεις", κάνει το κουμάντο του και πληρώνει Αν σου ξεφυγει μια υποχρεώση τότε δύσκολα μαζεύεται μετά.Καβαλάει η μία την άλλη και άστα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, darkpsyelf είπε Καλησπερα. μου ηρθε λογαριασμος σημερα 311 ευρω για ολο το χειμωνα δεη. Τσιμπημενο αλλα ειχα συνεχεια ανοιχτο το ac για θερμανση οποτε οκ. Το θεμα ειναι οτι δεν τα εχω τωρα να τα δωσω, και δεν νομιζω να τα εχω ουτε τον αλλο μηνα...καλοκαιρι ισως... υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν το ρευμα για τετοιο ποσο? Με πηραν και τηλ απο δικηγορικο γραφειο αρχες του μηνα για τον προηγουμενο λογαριασμο που ηταν 140 και μου ειπαν να τα πληρωσω μεχρι τις 10 του μηνα αλλιως θα μου το κοψουν. Δεν εδωσα τιποτα και ακομα δεν με εχουν ενοχλησει. Θα μου το κοψουν? Γινεται να κανω διακανονισμο να τα δωσω λιγα λιγα? Πρέπει να κάνεις διακανονισμό ΑΜΕΣΑ. 1
vagos789 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δεν θα ανακαλυψουμε τον οικονομικο τροχο τωρα,προφανως και οταν μια οφειλη "σπαει" σε μεγαλυτερο διαστημα ειναι πιο ευκολο να πληρωθει Οπως μπορεις να αγορασεις σπιτι με δοσεις σε 10 χρονια αλλα δεν μπορεις να δωσεις ολο το ποσο επιτοπου Αν δεν εχεις καθολου εισοδημα,εκει προφανως δεν αλλαζουν πολλα 1
AristidisZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν θα ανακαλυψουμε τον οικονομικο τροχο τωρα,προφανως και οταν μια οφειλη "σπαει" σε μεγαλυτερο διαστημα ειναι πιο ευκολο να πληρωθει μικρότερο εννοείς...
vagos789 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Η οφειλη επιμηκυνεται στην ουσια σε 2 μηνες αντι για 1
Doubt Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, darkpsyelf είπε Με πηραν και τηλ απο δικηγορικο γραφειο αρχες του μηνα για τον προηγουμενο λογαριασμο που ηταν 140 και μου ειπαν να τα πληρωσω μεχρι τις 10 του μηνα αλλιως θα μου το κοψουν. Δεν εδωσα τιποτα και ακομα δεν με εχουν ενοχλησει. 140+171=311 εννοείς; Τα 140 είναι αυτό που λένε ληξιπρόθεσμα, αν έχεις δώσε αυτά μόνο, αλλιώς ρύθμιση. Υπ' όψιν, οι άλλοι πάροχοι χρεώνουν τόκους υπερημερίας. Αν έχεις οικονομικές δυσχέρειες, θα έπρεπε να έχεις ενταχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο. (Νομίζω ΚΟΤ Β)
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Το καλοκαίρι που λες ότι θα έχεις, τα 300 θα έχουν γίνει 500. Ναι υπάρχει πιθανότητα να στο κόψουν.
efib Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Εχω την εντυπωση οτι κοβουν μετα απο 12 μηνες ή πανω απο 1000ε οφειλες.
greekfragma Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Πρέπει να κάνεις διακανονισμό ΑΜΕΣΑ. ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ!....oh wait...
LabrakisG1992 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ!....oh wait... Μιλάει η εμπειρία καλό θα ήταν να σωπάσεις εσύ,εγώ,όλοι μας :Ρ 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ντουφέκα το και μετά άνοιξε thread "βλάβη στο ρεύμα, τι να κάνω;". Το χουμε ξαναδει Μην ξεχνας και το "προσπαθω να σηκωσω την ασφαλεια απο το ρολοι αλλα δεν κανει τπτ"
cumulus Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μην πληρωνετε τα καρτελ,οπως γραφουν καποιοι εδω μεσα.Θα τα πληρωσουν τα κοροιδα για εσας.Αμα γινει και καμια αυξηση βγειτε στους δρομους να τα καψετε ολα. 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μιλάει η εμπειρία καλό θα ήταν να σωπάσεις εσύ,εγώ,όλοι μας :Ρ Έτσι, προσοχή όλοι, μην κουνηθεί κανείς!
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, efib είπε Εχω την εντυπωση οτι κοβουν μετα απο 12 μηνες ή πανω απο 1000ε οφειλες. Οποτε θέλουν το κόβουν.Και αν δεν μπορείς να πληρώσεις 140€ τωρα πως θα μπορείς να πληρωσεις 1000€ μετά απο ένα χρόνο; ------------------------------------ Ακόμα και διακανονισμό αν δεν μπορείς να κάνεις αν λες στην εισπρακτική ότι θα βάζεις κάτι κάθε πχ 20 μέρες το δεχονται και δεν προχωράνε σε διακοπή.Αλλά πρέπει να το τηρείς.Πρέπει να δείχνεις θέληση να τα πληρώσεις,αν δεν ...............
efib Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οποτε θέλουν το κόβουν.Και αν δεν μπορείς να πληρώσεις 140€ τωρα πως θα μπορείς να πληρωσεις 1000€ μετά απο ένα χρόνο; ------------------------------------ Ακόμα και διακανονισμό αν δεν μπορείς να κάνεις αν λες στην εισπρακτική ότι θα βάζεις κάτι κάθε πχ 20 μέρες το δεχονται και δεν προχωράνε σε διακοπή.Αλλά πρέπει να το τηρείς.Πρέπει να δείχνεις θέληση να τα πληρώσεις,αν δεν ............... Εμενα ακριβως πανω στον χρονο μου το εκοψαν οταν ημουν εξωτερικο. Γυρισα, το πληρωσα και τελειωσε η υποθεση. Ειμαι 99% σιγουρη οτι το κοβουν στις περιπτωσεις που ειπα. Οταν γυρισα ειδα αρκετους φακελους περι οφειλων, ομως το εκοψαν στο 12μηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις