vasnt Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως σταμάτησε να έχει ήχο από το ράδιο!!! Με Bluetooth παίζει κανονικά μουσική από το κινητό και κάνω κλήσεις, καθώς και έχω ήχο και από το USB και το AUX. Επίσης κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα, χάνεται η σύζευξη. Πρέπει να το συνδέω με το κινητό μου κάθε φορά!! Τον πρώτο χρόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούσαν ρολόι και μόλις άνοιγα την πηγή, συνδεόταν κατευθείαν με το κινητό μου. Έχει δοκιμαστεί και με Apple και με Huawei, δεν είναι θέμα κινητού. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει τι φταίει;
Leon90 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Εάν αφαιρέσεις την πρόσοψη της πηγής , θα πρέπει να υπάρχει πάνω στην πηγή μια μικροσκοπική τρύπα όπου βάζοντας μία καρφίτσα ή έναν συνδετήρα γίνεται reset στην συσκευή. Για δοκίμασε το μήπως και φτιάξει.
meletis_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 16/4/2021 στις 12:41 ΠΜ, vasnt είπε Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως σταμάτησε να έχει ήχο από το ράδιο!!! Με Bluetooth παίζει κανονικά μουσική από το κινητό και κάνω κλήσεις, καθώς και έχω ήχο και από το USB και το AUX. Επίσης κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα, χάνεται η σύζευξη. Πρέπει να το συνδέω με το κινητό μου κάθε φορά!! Τον πρώτο χρόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούσαν ρολόι και μόλις άνοιγα την πηγή, συνδεόταν κατευθείαν με το κινητό μου. Έχει δοκιμαστεί και με Apple και με Huawei, δεν είναι θέμα κινητού. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει τι φταίει; Αρχικά δοκίμασε ένα Reset όπως σωστά γράφτηκε . Αλλιώς δές μήπως με firmware update στρώσει . Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο επίσημο site του κατασκευαστή . https://www.pioneer-car.eu/uk/products/mvh-s300bt/support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα