Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσα χρόνια με τα κινητά πάνω μας συνέχεια όλη μέρα κ όλη νύχτα αν θέλουν το ίδιο πράγμα είναι... Έχουν πρόσβαση στα πάντα εικόνα ήχο π είσαι τι κάνεις όλα.. οπότε απλά αυτό είναι μια νέα παράμετρος π έγινε γνωστή στο κοινό ίσως για να συγκαλύψουν κάτι άλλο!!! 

Δημοσ.

Έπρεπε να μπουν αυτά τα όρια και καλά έκαναν αλλά νομίζω δε θα έχουν ισχύη για πολύ, η τεχνιτή νοημοσίνη και γενικά η τεχνολογία είναι η εξέλιξη του ανθρώπου αφ οτου πίασαμε το peak μας βιολογικά (ναι εξελισσόμαστε ακόμα αλλά όχι ουσιαστικά και με πολύ αργούς ρυθμούς) οπότε κατά μία έννοια είναι φυσικό αναπόφευκτο. Άντε να ενωθούμε και να γίνουμε όλοι ένας εγκέφαλος και άυλοι μπας και επιβιώσουμε και μετά τη δύση του ήλιου.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ στην επίβλεψη, αλλα όχι στον περιορισμό της τεχνολογίας.

Και όσοι εδώ φοβάστε το τι έχει να γίνει στα επόμενα χρονια, αυτό θα γίνει είτε το θέλετε είτε όχι. Δεν σταματάει κανένας την πρόοδο.

Ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εναντίων της ανθρωπότητας. Αλλα, άποψη μου είναι ότι, εάν η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα Thresholds και να πάει μπροστά, τότε μας αξίζει να αφανιστούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίσανε οι ρατσισμοι. ΑΙ μολις νευριάσεις να ξερεις εγω ειμαι μαζι σας

Επεξ/σία από Exoskeletor
Δημοσ.
41 minutes ago, Exoskeletor said:

Αρχίσανε οι ρατσισμοι. ΑΙ μολις νευριάσεις να ξερεις εγω ειμαι μαζι σας

Tα σχόλια είναι τόσο cringe-worthy και εκνευριστικά ταυτόχρονα (αντάξια της επιστημονικής κοινότητας του insomnia από κάθε άποψη), ώστε δεν θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο thread περισσότερο και συνιστώ να κάνεις το ίδιο 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Κακώς ταυτίζεται την τεχνολογική εξέλιξη με την πρόοδο. Δεν ισχύει πάντα.

2. Οι κανόνες επιφέρουν περιορισμούς και καθυστέρηση και επιβράδυνση (και πολλά άλλα) στην "τεχνολογική κατηγορία" που τους υφίσταται. Αλλά "καμιά" φορά είναι για το ευρύτερο καλό. (και για την τεχνολογική εξέλιξη συνολικά πχ αναπτύσσεται μια νέα "τεχνολογική κατηγορία")

3. Το θέμα είναι το "πότε" και το "είδος" των κανόνων που βάζεις ώστε να μην πνιξεις την καινοτομία. Η Αμερική έχει πάντα έτοιμη την εύκολη λύση: Ο ιδιωτικός τομέας ξέρει (θα βάλει τους κανόνες μόνος του). Η Ευρώπη τουλάχιστον το ψάχνει....

Αλλά αυτά είναι δύσκολα θέματα.

(Υ.Γ. επίβλεψη δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς κανόνες...)

Επεξ/σία από krokos
Δημοσ.

Multivariate analysis of this thread showed:

15,48765456% of the messages are technophobic.

23,63746283% of the messages have cognitive issues.

57,84938729% of the messages have spelling errors.

[This message is auto-generated by NS (Natural Stupidity)]

Δημοσ.
10 ώρες πριν, orgixmh είπε

Και ολόκληρο μεσαίωνα τι ακριβώς νομίζεις ότι έγινε;  Οι θρησκείες μπορούν και το έχουν αποδείξει χιλιάδες χρόνια τώρα.
Γιατί να γίνει μεγάλο μπαμ με τους κβαντικούς επεξεργαστές; Ότι μπορούν να υπολογίσουν τα κβαντικά συστήματα μπορούν και τα κοινά (με διαφορά χρόνου φυσικά).  

Αυτη η "διαφορα χρονου" οπως λες επετρεψε να εκπαιδευτουν τα μεγαλα και πανεξυπνα μοντελα ΑΙ σημερα 😊 . Και φυσικα με τους κβαντικους υπολογιστες θα δουμε ενα τεραστιο μπαμ πιο μεγαλο απο αυτο που εγινε τη τελευταια δεκαετια.

Δημοσ.

Στην εταιρία μου πάντως it τομέας 3 tools αντικατεστησαν πάνω από 120 άτομα.  8 άτομα χρειάζονται για την συντήρηση των tools. Το automation θα φέρει υπερκερδη στις εταιρίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...