Προς το περιεχόμενο

Gaming Laptop (1500-1600) Γερμανία

chris.inthenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τους φορουμίτες,

υπάρχει και αντίστοιχο  θέμα το έχω συμβουλευθεί παλαιότερα,απλώς επειδή έχω περιορισμένες επιλογές λόγω διαθεσιμότητας (και ψάχνω άτοκες δόσεις από γερμανικό κατάστημα)

ενδιαφέρομαι για ένα all around αξιόλογο λάπτοπ (μεταπτυχιακό και digital marketing ενασχολήσεις,gaming overwatch) και ενώ αρχικά σκεφτόμουν το συγκεκριμένο της Asus Rog Strix 15 https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201051320_-rog-strix-g15-g513qm-hn254t-asus.html  {15,6 Zoll  Full HD  AMD Ryzen 9 5900HX  16 GB RAM  512 GB SSD-Speicher  nVidia GeForce RTX 3060  Windows 10 Home  2,3 kg )

πρόσφατα έγινε διαθέσιμο και το Lenovo legion pro 5  https://www.euronics.de/schopfheim-buehler/computer-und-buero/pc-und-notebooks/notebooks/legion-5-pro-82jq001uge-40-64-cm-gaming-notebook-storm-grey-4061856909035?utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=idealo_online  ( 16 Zoll  WQXGA  AMD Ryzen 7 5800H  16 GB RAM  1.000 GB SSD-Speicher  nVidia GeForce RTX 3060  Windows 10 Home  Akkulaufzeit 8 h  2,45 kg Produktdetails) 

η διαφορά κυμαίνεται στα 100 ευρώ περίπου. το ένα έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή,μισό ssd σε σχέση με το άλλο και full hd άλλα νομίζω υστερεί στα χρώματα το πάνελ

από θέμα ποιότητα κατασκευής , cooling system-θόρυβος από ανεμιστήρες και aftersales service σε ποιο θα πηγαίνατε? υπάρχουν βέβαια και άλλες εναλλακτικές π.χ Hp Omen αλλά νομίζω ξεφεύγει σε τιμή.

Ευχαριστώ και θα χαρώ να διαβάσω εντυπώσεις και εμπειρίες που έχετε είτε από Asus είτε από Lenovo ( αν υπάρχει κάποιο χρήσιμο youtube link )

p.s εδώ υπάρχουν και λαπτοπ με branding Xmg που διάβασα πως αγοράζουν από άλλη εταιρεία και είναι value for money αν έτυχε κάποιος να αγοράσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...