Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο εργασίας τον τελευταίο καιρό σε αποθήκη εταιρείας είπα να πάρω ένα παπούτσι εργασίας για παν ενδεχόμενο,αλλά με μπερδεύει το μέγεθος και λόγο λοκνταουν δεν μπορώ να βγω στην αγορά για δοκιμές, οπότε έχουμε και λέμε ενδιαφέρομαι για τα παπούτσια της εταιρείας giasco,το μεγεθολόγιο τους σε σχέση με την Adidas που γνωρίζω το νούμερο μου έχει πολύ μεγάλη απόκλιση όπως φαίνεται και στις φωτό που ανεβασα και μου κάνει εντύπωση,όποτε θέλω την γνώμη σας.

Τι να πάρω 41 η 39?μιας και το πόδι μου είναι 25 εκατοστά.

adim.png

p_1_7_1_3_1713-thickbox_default-PAPOYTSIA-ASFALEIAS-GIASCO-ARENDAL-S2.jpg

Δημοσ.

Αυτή η μέτρηση που λέει στις φωτογραφίες heel to toe έχω την εντύπωση πως δεν αφορά το πόδι αλλά το παπούτσι, δλδ το εσωτερικό μήκος του παπουτσιού.

Ψάξε τα παπούτσια που έχεις ήδη αν αναγράφουν τι μήκος έχουν εσωτερικά. Πχ για μένα που φοράω 42 το μήκος εσωτερικά είναι περίπου 26 με 26,5cm. (Που όπως βλέπεις συμφωνεί με τον πίνακα της adidas). Ψάξε και στο ίντερνετ στα επίσημα σάιτ.

Μετά δες την ίδια μέτρηση στα παπούτσια που θες να πάρεις. Αφού είναι καινούρια θα γράφουν σίγουρα σε κάποιο σάιτ.

Με αυτόν τον τρόπο είναι 99% σίγουρο πως δεν θα σου έρθει λάθος μέγεθος.

Προσοχή όμως, δες μετρήσεις για κάθε μοντέλο παπουτσιού ξεχωριστά διότι καμιά φορά ακόμα και σε μοντέλο της ίδιας εταιρείας υπάρχει διαφορά (το έπαθα πρόσφατα)

Πχ https://www.adidas.gr/ultraboost-shoes/FY8382.html Πάτα εκεί που λέει οδηγός μεγεθών και δες.

Βλέπω βέβαια μια ασυμφωνία με τον πίνακα της giasco, και δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω, ίσως η μέτρηση αυτή να αναφέρεται σε κάτι άλλο.

Βρες πρώτα ποιο μοντέλο σου αρέσει από κάθε μάρκα και κάνε την σύγκριση που σου είπα με αυτά που ήδη έχεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αυτό είναι που με μπερδεύει με το πινακακι της giasco ότι δεν συμφωνεί καθόλου με τις υπόλοιπες εταιρείες,και αναρωτιέμαι αν εννοεί κάτι άλλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα πως πρέπει να ξέρεις από πριν το νούμερο σου εκτός αν το πόδι σου μεγαλώνει συνέχεια και αλλάζει χαρακτηριστικά, πράγμα που συμβαίνει κυρίως μόνο σε παιδιά και μέχρι κάποια ηλικία. Σε εμένα αυτό που κάνει οριακά είναι το 48.5, φέτος επέλεξα να πάρω 49 και είναι αρκετά πιο άνετο αλλά και μεγάλο. Να κοιτάς το νούμερο που αναγράφει μέσα το παπούτσι. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Οταν αγόραζα παπούτσια εργασίας πάντα μα πάντα έπρεπε να παίρνω τουλάχιστον ένα νούμερο μικρότερο απο αυτό που φοράω σε αθλητικό.Φοράω 42 σε αθλητικό και σε εργασίας έπαιρνα 40 με 41.

Δεν αγόραζα παπούτσια με σίδερα ,ήταν τα φτηνά κινέζικα που τα βγάζουν με πολλές διαφορετικές μάρκες αλλά στην ουσία είναι τα ίδια.

Δημοσ.

ρε παιδια συχνα το νουμερο αλλαζει λιγο (δηλαδη +- 1 νουμερο) αναλογα την μαρκα , δεν ειναι απολυτο οτι αν φορας 44 σε ολες τις μαρκες και ολα τα ειδη παπουτσιων θα ειναι 44 και οχι 44,5 ή 43.5

αν εχεις την δυνατοτητα παραγγειλε 2 νουμερα και επεστρεψε αυτο που δεν σου κανει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...