dimgkoros Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , είμαι ανάμεσα σε δυο καρέκλες για δουλειά γραφείου κ αρκετό διάβασμα σε υπολογιστή αν εχετε χρησιμοποιήσει καμία να μου δώσετε τα φώτα σας: 1. https://eshop.dromeas.gr/dieythintikes-karekles-grafeiou/208-action-d.html 2. https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/jarvfjallet-peristrefomeni-karekla-me-mpratsa/99275632/ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από dimgkoros
dimgkoros Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Η συγκεκριμένη του Ικεα που έχω παραθέσει είναι μάλλον η «νέα» μαρκους...τις έχω δοκιμάσει κ τις δυο και θα τολμούσα να πω πως από την μαρκους είναι λίγο καλύτερη Η συγκεκριμένη του Ικεα που έχω παραθέσει είναι μάλλον η «νέα» μαρκους...τις έχω δοκιμάσει κ τις δυο και θα τολμούσα να πω πως από την μαρκους είναι λίγο καλύτερη 54 λεπτά πριν, mp44christos είπε IKEA Markus Η συγκεκριμένη του Ικεα που έχω παραθέσει είναι μάλλον η «νέα» μαρκους...τις έχω δοκιμάσει κ τις δυο και θα τολμούσα να πω πως από την μαρκους είναι λίγο καλύτερη
oyk152 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Ικεα Markus και από μένα 10 χρόνια την έχω της έχω πιει το αίμα με άπειρα 8ωρα και είναι άνετη και σκύλος. Απλά μη πάρεις δέρμα γιατί ξεφλουδιζει το προσκεφαλο. Η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ 1
mp44christos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 5 hours ago, oyk152 said: Ικεα Markus και από μένα 10 χρόνια την έχω της έχω πιει το αίμα με άπειρα 8ωρα και είναι άνετη και σκύλος. Απλά μη πάρεις δέρμα γιατί ξεφλουδιζει το προσκεφαλο. Η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ Σχεδόν όλες από "δέρμα" ξεφλούδιζουν. Μπορείς να την πας σε κάποιον που φτιάχνει ταπετσαρίες η δέρμα καθισμάτων αυτοκίνητου.
oyk152 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Το θεμα ειναι οτι ξεφλουδιζει μονο το προσκεφαλο!!! Η σελα ομως τιποτα! λες και απο αλλο υλικο....
vasilisga Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Προσωπικά έχω τη reflex d του Δρομέα όταν την είχα πάρει στα 230 ευρώ την black Friday Από ότι καταλαβαίνω αλλάζει μόνο ο μηχανισμός στήριξης για την πλάτη Κατά τα άλλα η καρέκλα εχει κορυφαία ποιότητα και για το δικό μου σωματότυπο είναι και πολύ αναπαυτική όταν το θέλω αλλά και με τη κατάλληλη ρύθμιση μου προσφέρει και στήριξη στη μέση Έχοντας υπ όψιν μόνο τα όσα γνωρίζω για τον dromea μου φτάνουν για να την προτιμήσω σε σχέση με την markus Επίσης αυτή του ikea δεν έχει προσαρμοζόμενα χερούλια και τέλος δεν έχει ρύθμισης της έντασης για την ανάκληση σε σχέση πάντα με αυτή του dromea
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Καλημέρα, έχει κανένας ιδέα για καρέκλα γραφείου παιδιού? ΜΙλάμε για 6 χρονών.
nasos96 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Στις 19/4/2021 στις 7:57 ΠΜ, oyk152 είπε Ικεα Markus και από μένα 10 χρόνια την έχω της έχω πιει το αίμα με άπειρα 8ωρα και είναι άνετη και σκύλος. Απλά μη πάρεις δέρμα γιατί ξεφλουδιζει το προσκεφαλο. Η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ Μπορείς να μου πεις πως είναι η στήριξη στη μέση της Markus; η καρέκλα χωράει κάτω από το γραφείο(και μόνη της και όταν κάθεσαι). Είναι σημαντικό το 2ο λ΄΄ογω περιρισμένου χώρου
M A T R I X Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλή η Markus αλλά δεν αξίζει τα λεφτά της. Μόνο αν τη βρεις σε sale ή με πόντους. Κάνε μία επένδυση, δώσε άλλα τόσα και πάρε την καινούργια secretlab 👾
nik5163 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 είχα secretlab omega και γενικά οι gaming είναι πολύ λίγο εργονομικές. Αυτό το μαξιλαράκι που κοτσάρουν είναι σκέτη απάτη.
M A T R I X Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, nik5163 είπε είχα secretlab omega και γενικά οι gaming είναι πολύ λίγο εργονομικές. Αυτό το μαξιλαράκι που κοτσάρουν είναι σκέτη απάτη. Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά οι omega με τις titan δεν έχουν καμία σχέση. Επίσης οι 2020/2022 titan έχουν πολλές διαφορές. Φίλο που ρώτησα για την 2022 evo την οποία πήρε στο release , έχει μείνει τρομερά ευχαριστημένος. Θα τη χτυπήσω και εγώ black friday
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα