Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/4/2021 στις 2:39 ΜΜ, Lioner είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμισω τον επεξεργαστή μου ryzen 5 2600 που ειναι πάνω στην tomahawk b450 μητρική σε κάτι πιο δυνατό ( παίζω κυρίως cs go και το average fps είναι γύρω στα 160-250) υπάρχουν περιπτώσεις που πέφτει και στα 120. 

Θα ήθελα γύρω στα 350-450 να κυμαίνεται κάπου εκεί. Κάρτα γραφικών έχω την rx590 nitro edition οπότε νομίζω πως είναι καλη και δεν θέλει αλλαγή. Τι πιστεύετε πως θα ήταν το καταλληλότερο ? 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Το τελευταίο BIOS της MSI B450 Tomahawk  (7C02v1H3(Beta version)) υποστηρίζει την σειρά 5xxx, οπότε πήγαινε για 5600Χ

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#support-cpu

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Το τελευταίο BIOS της MSI B450 Tomahawk  (7C02v1H3(Beta version)) υποστηρίζει την σειρά 5xxx, οπότε πήγαινε για 5600Χ

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#support-cpu

Αυτό είχα πει πιο πάνω, ότι είναι σε beta έκδοση και φοβάμαι λίγο ακόμα..

Θα περιμένω αν είναι και βλέπουμε. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lioner είπε

Αυτό είχα πει πιο πάνω, ότι είναι σε beta έκδοση και φοβάμαι λίγο ακόμα..

Θα περιμένω αν είναι και βλέπουμε. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

So i recently updated to the new bios (7C02v1H3 Beta version) on my B450 Tomahawk, with a ryzen 5 5600x.

it seems when i enable Resizable BAR my pc fails to post and i need to reset my bios, i have tested multiple times and confirm pc boots and operates with PBO and XMP enabled however when i try resiazable bar it fails to post.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, leros2004 είπε

So i recently updated to the new bios (7C02v1H3 Beta version) on my B450 Tomahawk, with a ryzen 5 5600x.

it seems when i enable Resizable BAR my pc fails to post and i need to reset my bios, i have tested multiple times and confirm pc boots and operates with PBO and XMP enabled however when i try resiazable bar it fails to post.

Μαλιστα, καλο αυτο...

Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...