Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προπληρωμένη Πιστωτική  κάρτα ή Revolut

Υπάρχει κάποια προπληρωμένη με χαμηλές προμήθειες στο Γέμισμα ?

Με ενδιαφέρει και σε φυσική μορφή και ηλεκτρονική

Μια λύση ίσως είναι η Revolut ή κάτι αντίστοιχο ?

Ευχαριστώ J

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχουν προπληρωμένες πιστωτικές, μόνο χρεωστικές

2. Η Revolut δίνει physical χρεωστική και μπορείς να "εκδοσεις" οσες virtual pre paid θέλεις μέσα απο την εφαρμογή. Τις φορτίζεις μέσω του λογαριασμού σου (1 μεταφορά αρκεί απο ελληνικό λογαριασμό και χρεώνεσαι μόνο την προμήθεια της τράπεζας σου)

3. Έχω καιρο να ασχοληθώ με τις ελληνικές pre-paid. Παλίοτερα είχαν αρκετά ψηλες προμηθειες φόρτισης για τα τωρινά δεδομένα. Έχω όμως την εντύπωση οτι έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της Revolut κάποιες απο αυτές. Αν έχεις e-banking κάνε ενα login και ψάξε κάτω απο το μενού "Κάρτες" για "έκδοση προπληρωμένης κάρτας". Έτσι θα γλιτώσεις και την προμήθεια της μεταφοράς στη Revolut που προανέφερα στο #2

Δημοσ.

Μπορείς και να γεμίζεις τη Revolut με χρέωση στην ελληνική κάρτα και έτσι γλιτώνεις προμήθεια. 

Επίσης με τη revolut φτιάχνεις virtual κάρτες και έτσι έχεις διαφορετικές κάρτες για διαφορετικές κατηγορίες συναλλαγών + μπορείς άμεσα να τις διαγράψεις και φτιάξεις καινούργια ή να τις παγώσεις 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Helionar είπε

1. Δεν υπάρχουν προπληρωμένες πιστωτικές, μόνο χρεωστικές

2. Η Revolut δίνει physical χρεωστική και μπορείς να "εκδοσεις" οσες virtual pre paid θέλεις μέσα απο την εφαρμογή. Τις φορτίζεις μέσω του λογαριασμού σου (1 μεταφορά αρκεί απο ελληνικό λογαριασμό και χρεώνεσαι μόνο την προμήθεια της τράπεζας σου)

3. Έχω καιρο να ασχοληθώ με τις ελληνικές pre-paid. Παλίοτερα είχαν αρκετά ψηλες προμηθειες φόρτισης για τα τωρινά δεδομένα. Έχω όμως την εντύπωση οτι έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της Revolut κάποιες απο αυτές. Αν έχεις e-banking κάνε ενα login και ψάξε κάτω απο το μενού "Κάρτες" για "έκδοση προπληρωμένης κάρτας". Έτσι θα γλιτώσεις και την προμήθεια της μεταφοράς στη Revolut που προανέφερα στο #2

Από πότε έχει προμήθεια για να φορτώσεις revolut;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ

Ναι prepaid χρεωστική εννοούσα αν υπάρχει κάποια με φτηνή φόρτιση ?

Υπάρχει και κατι  καλύτερο από την Revolut ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Από πότε έχει προμήθεια για να φορτώσεις revolut;

προφανώς εννοούσε με έμβασμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μπορεί για γίνει η δουλειά με κάρτα χωρίς προμήθεια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...