Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon ,Prosopika eixa meinei 100% ikanopoihmenos apo to Kerio Firewall ... elafri ,me polla stoixeia parametropoihshs. To BlackIce einai eksisou kalo an eksereseis merika bugs pou exei ores ores ( mple othones ) pou isos na ofeilontai se kapoia asimvatotita me kapoio antivirus. Auti ti stigmi xrisimopoio to firewall tou Bitdefender mono kai mono epeidi paei paketo me to ekpliktiko antivirus tou. Xoris provlimata exo dokimasei kai ta fw ton panda kai mcafee an kai sto last kati de mou pigaine kala. Episis , tora teleutaia akouo apo pantou to Sygate fw ,kai leo apo periergia na to valo kai auto na doume ti einai ( mias kai mesa sti vdomada to pao gia format to mpriki).

Auta ta oliga.

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για όσους πάντως ψάχνονται πολύ με την ασφάλεια, το SmoothWall, που ανέφερθηκε παραπάνω, είναι ό,τι καλύτερο.Θα χαρεί πολύ να τρέξει στο παλιό σας 486, με 32 Mb RAM και 512 HDD :shock:

Επίσης καθε Linux distro με πυρήνα που υποστηρίζει IP tables γίνεται πανίσχυρο firewall. :wink:

Είναι και free...τι άλλο θελετε? 8)

Δημοσ.

gv , re gmt einai i triti i tetarti fora pou tha tsakothoume gia to thema tou antivirus. :P

Gia tous porous pou troei kanei kala ti douleia tou kai go auto to theoro ekpliktiko.kai sto finale afou pianese olo apo links...ama googlareis tha vreis kamia 10aria selides pou to doksazoun ( oxi pos me peisan).

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Για όσους πάντως ψάχνονται πολύ με την ασφάλεια' date=' το SmoothWall, που ανέφερθηκε παραπάνω, είναι ό,τι καλύτερο.Θα χαρεί πολύ να τρέξει στο παλιό σας 486, με 32 Mb RAM και 512 HDD :shock:

Επίσης καθε Linux distro με πυρήνα που υποστηρίζει IP tables γίνεται πανίσχυρο firewall. :wink:

Είναι και free...τι άλλο θελετε? 8)[/quote']

Απλα κορυφαίο:!: Το web interface του καταπληκτικό και φοβερά παραμετροποιήσιμο.

το τρεχω σε PI 133 με 800ΜΒ σκληρό και 64ΜΒ RAM.

3 καρτες δικτύου (1 isa 10 και 2 pci 100)

Στο dmz τρέχουν emule και ενας ftp server.

Το emule το διαχειρίζομαι μεσω http και όταν τελείωσουν τα κατεβάσματα τραβάω τα αρχεία μέσω του ftp στο εσωτερικό δίκτυο.

Στο εσωτερικό δίκτυο zonealarm για τα εξερχόμενα.

ααα και στο dsl modem τρεχει nat.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μια φορά κι έναν καιρό "έπαιζα" με Blackice τα τελευταία 2 χρόνια ισως και παραπάνω ZONE aLARM PRO δαγκωτό.Δεν είναι καιροί για πειράματα.... νομίζω?

Δημοσ.

χμμμ μπλέ οθόνες ????

τι μου θύμισες τώρα!!!

υπάρχουν ακόμα BSOD?

έχω να δω τέτοιες ,μη το γρουσουζέψω,εδώ και 4 χρόνια

από τότε που κατέβασα από το winmx και εγκατέστησα τα XP μου

Εννοείτε οτι τα κατέβασα για λόγους back up και μόνο

Δημοσ.

ZoneAlarm Pro version:6.1.737.000

TrueVector version:6.1.737.000

Driver version:6.1.737.000

Anti-spyware engine version:4.1.7.0

Anti-spyware signature DAT file version:01.200512.194

με τέτοιο δουλευω και δεν παιζει καμμια BSOD.

να επαναλαβω οτι δεν σημαινει κατι αυτό,απλά μου έχει κάτσει μαλλον καλά εμένα ενω σε αλλον ίσως όχι.

μην το ματιάσω το ξαναλέω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...