Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Απο ότι βλέπω το ΖΑ προηγείται. Γιατί δεν χρησιμοποιεί κανείς Norton?

Χρησιμοποιήσα ΖΑ για περιπου 2 χρόνια' date=' αλλά είχε πολλά προβλήματα με P2P (memory leaks με πολλές συνδέσεις, ιδιαίτερα με το edonkey) οπότε γύρισα στο Norton το οποίο απέφευγα. Τελικά εχει όλες τις δυνατότητες του ΖΑ συν πολλές άλλες - δεν υστερεί σε τιποτα. και αντιθέτω;ςμε το ΖΑ χειρίζεται καλά τις πολλές P2P συνδέσεις (πάνω απο 100 χωρίς πρόβλημα)

Υπάρχει φυσικά το πρόβλημα του κόστους, αλλά.....[/quote']

Εγώ λέω να αποφύγω τον Norton >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=311580

Kerio Personal Firewall εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πρωτη φορα ακούω για το Kerio.

Δυό τρία μέλη παραπάνω επέλεξαν Kerio Personal Firewall - δεν είμαι μόνος. Είμαστε λίγοι αλλά καλοί (και ωραίοι και έξυπνοι και μετριόφρονες!) ;)

Το Kerio μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει απόλυτα. Αλλά είναι για λίγο security freaks, δηλαδή ζητάει άδεια τόσο για εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες 'κλήσεις' αλλά δεν αρκείται εκεί. Ζητάει άδεια να εκτελέσει προγράμματα εντός του τοπικού συστήματος. Δηλαδή, αν κάνω double-click μέσα από το FlashGet σε ένα zip αρχείο, ζητάει άδεια να ανοίξει το WinRAR μέσα από το FlashGet. Ή ζητάει άδεια να ανοίξει session του Norton Antivirus μέσα από το Word (για να ελέγξει το κάθε αρχείο Word που ανοίγω).

Εμένα με βολεύει πολύ. :)

Δημοσ.

paredwse,

Δυό τρία μέλη παραπάνω επέλεξαν Kerio Personal Firewall - δεν είμαι μόνος.

Αλλος ένας εγώ. :P :lol: Τέσσερις

Γιατί;

Είναι μικρό, ελαφρύ, κάνει αυτό που ζητάω .

Δημοσ.

To McAfee to exei dokimasei kaneis? Oloi lete gia to zonealarm to opoio oses fores to exo dokimasei agnoei plirws tis rythmiseis kai kanei ta dika tou syn to oti poly syxna den borousa na bo internet kai msn. Perimeno sxolio gia to McAfee....

Δημοσ.

dprince,

To McAfee to exei dokimasei kaneis

Εγώ. :P

Το είχα τρείς μήνες περίπου. Μετά δοκίμασα το kerio και δεν τα ξαναάλαξα.

Θα έλεγα η μέρα με τη νύχτα.

Προσωπική άποψη πάντα.

Την έχω βρεί με το kerio τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι. Πιθανός αυτό σημαίνει ότι πάνω κάτω κάτι τέτοιο ζητάει ένας χρήστης από ένα firewall. Οσο καιρό το έχω δεν μου έχει δώσει την παραμικρή αιτία να σκεφτώ την αποσυρσή του. Κάτι που πάντα συνέβαινε με τα άλλα.

Δημοσ.

Αλλη μια ψηφο στο kerio.Με βολευει που με ειδοποιει οταν τροποποιηθει μια εφαρμογή, χαρακτηριστικό που δεν το εχω συναντησει σε αλλο firewall(norton,sygate,agnitum).

Δημοσ.

Outpost firewall ... eukolo setarisma idika gia arxarious de tha tous diskolepsi katholou ....... troi ligi mnimi, grigoro, aksiopisto episis exi kai adv block merika alla xrisima addon episis mporis na prosthesis kai si epipleon ...... emena de mou arese to zonealarm :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...