EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 ego xrisimopio to the_best_firewall_in_the_world_GTRSFDK_9999999.99999 PRO kai ime apolita euxaristimenos .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 ZoneAlarm Pro v. 5.0.556.003 Γιατι στο zonelabs.com δεν το έχει για κατεβασμα? Sorry, δεν κατάλαβα. :roll: Τι ακριβώς ρωτάς :?: :?:
r3b Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 EXSARXEIA_CITY, ki aftos kalos eine gia ton xarakthra pou exeis.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Απο ότι βλέπω το ΖΑ προηγείται. Γιατί δεν χρησιμοποιεί κανείς Norton?Χρησιμοποιήσα ΖΑ για περιπου 2 χρόνια' date=' αλλά είχε πολλά προβλήματα με P2P (memory leaks με πολλές συνδέσεις, ιδιαίτερα με το edonkey) οπότε γύρισα στο Norton το οποίο απέφευγα. Τελικά εχει όλες τις δυνατότητες του ΖΑ συν πολλές άλλες - δεν υστερεί σε τιποτα. και αντιθέτω;ςμε το ΖΑ χειρίζεται καλά τις πολλές P2P συνδέσεις (πάνω απο 100 χωρίς πρόβλημα) Υπάρχει φυσικά το πρόβλημα του κόστους, αλλά.....[/quote'] Εγώ λέω να αποφύγω τον Norton >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=311580 Kerio Personal Firewall εδώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Πρωτη φορα ακούω για το Kerio. Δυό τρία μέλη παραπάνω επέλεξαν Kerio Personal Firewall - δεν είμαι μόνος. Είμαστε λίγοι αλλά καλοί (και ωραίοι και έξυπνοι και μετριόφρονες!) Το Kerio μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει απόλυτα. Αλλά είναι για λίγο security freaks, δηλαδή ζητάει άδεια τόσο για εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες 'κλήσεις' αλλά δεν αρκείται εκεί. Ζητάει άδεια να εκτελέσει προγράμματα εντός του τοπικού συστήματος. Δηλαδή, αν κάνω double-click μέσα από το FlashGet σε ένα zip αρχείο, ζητάει άδεια να ανοίξει το WinRAR μέσα από το FlashGet. Ή ζητάει άδεια να ανοίξει session του Norton Antivirus μέσα από το Word (για να ελέγξει το κάθε αρχείο Word που ανοίγω). Εμένα με βολεύει πολύ.
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 paredwse, Δυό τρία μέλη παραπάνω επέλεξαν Kerio Personal Firewall - δεν είμαι μόνος. Αλλος ένας εγώ. Τέσσερις Γιατί; Είναι μικρό, ελαφρύ, κάνει αυτό που ζητάω .
dprince Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 To McAfee to exei dokimasei kaneis? Oloi lete gia to zonealarm to opoio oses fores to exo dokimasei agnoei plirws tis rythmiseis kai kanei ta dika tou syn to oti poly syxna den borousa na bo internet kai msn. Perimeno sxolio gia to McAfee....
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 dprince, To McAfee to exei dokimasei kaneis Εγώ. Το είχα τρείς μήνες περίπου. Μετά δοκίμασα το kerio και δεν τα ξαναάλαξα. Θα έλεγα η μέρα με τη νύχτα. Προσωπική άποψη πάντα. Την έχω βρεί με το kerio τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι. Πιθανός αυτό σημαίνει ότι πάνω κάτω κάτι τέτοιο ζητάει ένας χρήστης από ένα firewall. Οσο καιρό το έχω δεν μου έχει δώσει την παραμικρή αιτία να σκεφτώ την αποσυρσή του. Κάτι που πάντα συνέβαινε με τα άλλα.
agisfere Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Αλλη μια ψηφο στο kerio.Με βολευει που με ειδοποιει οταν τροποποιηθει μια εφαρμογή, χαρακτηριστικό που δεν το εχω συναντησει σε αλλο firewall(norton,sygate,agnitum).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 EXSARXEIA_CITY[/b'], ki aftos kalos eine gia ton xarakthra pou exeis. bravo re megale pos boreses apo mia grammi apadisis na katalaveis ton xaraktira mou . fsixologos ise ?
radeon9700 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Outpost firewall ... eukolo setarisma idika gia arxarious de tha tous diskolepsi katholou ....... troi ligi mnimi, grigoro, aksiopisto episis exi kai adv block merika alla xrisima addon episis mporis na prosthesis kai si epipleon ...... emena de mou arese to zonealarm
glyfada7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 symfwnw. to firewall to security patch 2 einai best kai elafry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.