Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NOP$TRIM

δεν είμαι τόσο αδαής όσο θέλεις να φαίνομαι. Το ΖΑ προσωπικά το είχα κανα 3άρι χρόνια από την 4.5 έκδοση. Οι εντυπώσεις μου: θεόβαρυ για το laptop μου, ασύμβατο με το Kaspersky που τότε χρησιμοποιούσα και βεβαίως δεν μου άρεσε το γεγονός ότι με "κατασκόπευε" και έστελνε (ακόμα το κάνει) στοιχεία για τις περιηγήσεις μου στο ΖΑ labs.

To XP firewall και μόνο αυτό το χρησιμοποιούν αρκετοί γνωστοί μου χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στην ερώτηση "πού το ξέρεις ότι είσαι ασφαλής?" ...ε κάτι παραπάνω ξέρουν και αυτοί.

Εγώ προσωπικά έχω το Sygate Pro 5.6 ...πανάλαφρο, αποτελεσματικό και ρυθμίσιμο.

over & out

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re file den exo kapoio provlima mazi sou!

Oute prospa8o na sou tin po!

Apla einai to provlima tou Chat, pou den mporeis na katalaveis ton tropo pou to leei o allos...

Pantos gia mena kalutera na xrisimopoieis ena Firewall esto kai tis plakas!, para na exeis mono ton Windows!

Δημοσ.
Koita' date=' auto pou ksero standard, einai oti,

To ZA den einai simvato me to Kaspersky Anti-Virus 6

Giauto kai xrisimopoio to Kaspersky Anti-Virus Personal Pro pou einai kai kalutero!!!

Γιατί δεν είναι συμβατό το ZA με το Kaspersky Antivirus 6; Εγώ τα χρησιμοποιώ μαζί χωρίς πρόβλημα. Τι διαφορά έχει το σκέτο από το Personal Pro;

Δημοσ.

An exeis sto PC sou to ZA kai meta pas na valeis to

Kaspersky Anti-Virus 6

8a deis pos sto Install tou Kaspersky

8a sou vgalei na kaneis Uninstall to ZA

An kaneis prota to Kaspersky kai meta to ZA den 8a exeis provlima...

Pantos to Personal Pro einai polu kalutero apo to Anti-Virus... den 8imame giati...

Kapou to eixa diavasei... kai 8a deis kai stin praksi an ta dokimaseis...

Δημοσ.

Sunbelt Kerio oeoeo! Εχει ως και επιλογή να προστατεύει τον υπολογιστή ενω ξεκινά ή ενω κλείνει.. Κατι απολύτως χρήσιμο αφού χαρη στο ΖΑ την είχα πάθει ασχημα.. Είχα αφήσει το κλώδιο πάνω στο ρουτερ και μεχρι να φορτώσει το zonealarm το αποτέλεσμα ήταν τρεις τεσσερις ιοί και spyware... Εχει και επιλογή να απαγορευει την αποστολή σε σερβερς διάφορων προσωπικών στοιχείων που θα του πείτε. Με το Κεριο ησύχασα..

Δημοσ.

όπως βλέπεις οι απόψεις διίστανται. Δοκίμασε και κρίνε μόνος σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ZA (εδώ και χρόνια). Οι περισσότεροι φυσικά δεν χρησιμοποιούν το default των windows {κάτι είναι και αυτό}.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από χτες έβγαλα το ZA (απόλυτα ευχαριστημένος είμαι), και εγκατέστησα το Comodo. Μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, έχει πλήρως αυτοματοποιημένη εγκατάσταση αν θες καθώς και expert mode. Με μεγάλη ευκολία άνοιξα IP-Range για το εσωτερικό μου δίκτυο, ενώ το alerting του είναι παραμετροποιήσιμο (από το να σου βγάζει μόνο high-security-risks μέχρι να σου σπάει τα νεύρα με 10 alerts ανά click).

Σε online security tests πήγε μια χαρά :)

Είναι και free ;)

Δημοσ.

εχει βαλει κανεις το nvidia firewall? εχει παρα πολλες επιλογες,ειναι λιγο πολυπλοκο(νομιζω) αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλο απο τον λιγο καιρο που το χρησιμοποιω.εχει κανεις αποψη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...