NOPSTRIM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Koita epeidi eimai fanatikos tou ZA gia fere mas ta apotelesmata tou Search na ta doume kai emeis! Den mporeis na les etsi dimosia oti ZA sucks! Vrizeis ton 8eo!!! Den einai tuxaia to No1! Filika panta giati esena se pao!!! Min pareksigiseis to ifaki...
myle Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Πάντως αν θες το σύστημα σου και να είναι προστατευμένο και να μην του τρώνε όλα τα resources firewalls, antivirus κτλ τότε η μόνη λύση που μπορώ να δω είναι να βάλεις Linux. Αλλιώς πρέπει δυστυχώς να συμβιβαστείς με αυτό, ψάχνοντας βέβαια πάντα το καλύτερο. Ποτέ όμως το σύστημα σου δεν θα είναι τελείως ελεύθερο από αυτά.
konnak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Last time I checked, το Kerio ήταν No 1. Βέβαια εδώ και ένα χρόνο δεν έχω ασχοληθεί με software firewall (να 'ναι καλά το NAT/firewall του Router), αλλά επειδή είχα και τα 2, το ZoneAlarm είναι πιστεύω τουλάχιστον 2 κλικ κάτω από το Kerio. Εσύ NOP$TRIM γιατί τόσο δέος για το ZA;
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Den ksero, isos einai psixologiko... Alla afou fenetai to prama... Einai apisteuto!!! Nio8o parapano apo asfaleis me to ZA 1) emena den mou fenetai periploko programa... 2) se enimeronei gia ta panta... Den ksero mou aresei polu!!! Alla akoma kai na einai opos ta les esu...(2 click pio kato) Den mporeis na peis tesi apla xoris tekmiria oti to ZA sucks!
PlaStiK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δείτε λίγο κι εδώ σχετικά με την ασφάλεια των firewalls απο "εσωτερικές" απειλές και διάφορα τέστ που μπορείτε να κάνετε. Edit: Έπρεπε να διαβάσω πρώτα όλο το thread, έχει ήδη δωθεί το link κάποιες σελίδες πίσω.
myle Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και εγώ σε πάω. Και εγώ είχα ZoneAlarm και μου άρεσε πολύ αυτό. Αλλά η ίδια εταιρία έχει παραδεχθεί πως στέλνει δεδομένα σου στο internet και επίσης μπορείς να διαβάσεις αυτό εδώ για άλλα προβλήματα και στο goole για περισσότερες πληροφορίες.
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Φιλε myle οσον αφορα αυτα που λες για το ZoneAlarm: H δυνατοτητα να ενημερωνεις την βαση που εχει με τις πιο συχνες ρυθμισεις για διαφορα προγρομμα ειναι κατι που μπορεις να το ρυθμισεις εσυ κατα την διαρκεια της εγκαταστασης του προγραμματος και μετα απο τις επιλογες του. Προσωπικα το απενεργοποιω και ειμαι οκ... Τα προβληματα που αναφερεις συμβαινουν οταν για καποιο λογο δεν γινεται σωστη απεγκατασταση του firewall και δε εχουν καμια σχεση με την λειτουργια του ως μεσο προστασιας του υπολογιστη σου. Το οτι μια φορα μια αναβαθμιση εκανε σε καποιους προβλημα το θεωρω ασημαντο, απο την στιγμη που λυθηκε αμεσως και δεν επηρεασε εμενα και πολλα αλλα μηχανηματα που το δουλευω... Στο firewallleaktester.com με την τελευταια εκδοση του ZoneAlarm, αν δεις μερικες σελιδες πιο πισω ειχα τρεξει σχεδον ολα τα τεστ που ειχε, τα ειχε περασει ολα αψεγαδιαστο οποτε θεωρω το μηχανημα μου πολυ ασφαλες με την χρηση του. Και τα 4.5ΜΒ που μου τρωει απο την μνημη οταν τρεχει τα θεωρω πολυ λιγα και δε μου επιβαρυνουν το μηχανημα.
user-64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ρε παιδια το εβαλα το γ@μ#μεν0 το zone alarm το καινουργιο σε δυο υπολογιστές και μου τους ρημαξε κανονικα και με τον νομο πρωτα απο όλα αργουσαν να ανοιξουν και τα δυο με 1GB μνημη και μετα αργουσαν να κλείσουν εννοείται εγινε έλεγχοσ για ιους και spyware την εχει πατήσει κανεισ άλλοσ ετσι γιατι στις προηγουμενεσ εκδόσεις δεν είχα κανενα προβλημα :twisted:
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ποια εκδοση δοκιμασες? Μηπως ηταν καμια beta για αυτο :-? Εγω ειπα να δοκιμασω το Outpost αφου ειχα ακουσει διαφορα σχολια, το εβαλα δε μου αρεσε καθολου ως χρηση και μου ρημαξε το συστημα οταν το απεγκατεστησα, ουτε Sytem Restore καταλβαινε ουτε τιποτε, οποτε αναγκαστικα εκανα repair installation στα ΧΡ. Συνολικα εχασα 3 ωρες με το outpost ωσπου να ερθει το μηχανημα μου στα ισα του παλι και αν βαλω το ΖΑ οπως πριν...
user-64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 οχι asmilon εβαλα το zone alarm securoty suite χωρις όμωσ antivirus kai spyware αφου εχω το nodα32 και το ad-aware se pro και δεν ήταν beta
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 @user-64 Vale to Zone Alarm Security Suite I to Zone Alarm Pro v6.5.722.000 Ta opoia mporeis na vreis edo! To ZA gia na leme tin ali8eia, einai ligo vari! Omos gia mena kanei arista tin douleia tou!!! Perase ta 18 sta 19 Leak Tests pou tou ekana! @asmilon Mias kai den exei vre8ei akoma kanenas na mou apantiseis sto post pou ekana gia to Outpost Firewall Pro, den 8a to valo!!! Evala pali to ZA dioti den vrika akri...
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εγω δουλευω την Pro εκδοση, που δεν εχει Antivirus (προτιμω το Kaspersky για την προστασια μου) και δε μου ειχε παρουσιασει ποτε τετοιο προβλημα :-?
user-64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 φιλε NOP$TRIM δεν είπα οτι είναι βαρύ για τα μηχανηματα μου απλα εννοω ότι οι καινούργιες εκδόσεις μάλλον δεν είναι συμβατες με τα υπολοιπα προγραμματα που χρησιμοποιω γιατι τα υπολοιπα firewall δουλευουν μια χαρα δεν ξερω τι να πω ....
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Koita, auto pou ksero standard, einai oti, To ZA den einai simvato me to Kaspersky Anti-Virus 6 Giauto kai xrisimopoio to Kaspersky Anti-Virus Personal Pro pou einai kai kalutero!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.