Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν φθάνει. Σε καμία περίπτωση. Αν θέλεις να μπαίνεις από τα Windows στο Internet πρέπει οπωσδήποτε να έχεις firewall. Είναι μια αναγκαία υποχώρηση.

Αν δεν θέλεις να έχεις firewall βάλε Linux. Μόνο τότε δεν θα το έχεις τόσο ανάγκη εφόσον βέβαια προσέχεις.

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει. Αφού νομίζεις ότι σε καλύπτει, εντάξει. Αν μάλιστα αντί για ρούτερ έχεις και μόντεμ τότε μην ανησυχείς. Όλα καλά θα πάνε για αυτούς που επωφθαλμιούν τον υπολογιστή σου

Δημοσ.

Το λειτουργικό δεν παίζει ρόλο. Και με linux μπορεί να έχεις πρόβλημα. Το firewall των windows είναι σαν αυτό του router σου. Μπλοκάρει τα incoming connections. Εάν θέλεις να μπορείς να ελέγξεις και τα outgoing θα χρειαστείς software firewall.

Δημοσ.
Δεν μου λέτε; Σκέτο των XP το firewall λέει;

Ξέρω ότι ελέγχει τα εισερχόμενα αλλά ΟΧΙ τα εξερχόμενα. Το έχουν πολλοί γνωστοί μου και μέχρι στιγμής δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Βαρέθηκα όλα αυτά τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Κυνηγάμε την ασφάλεια και έχουμε μετατρέψει το pc μας σε ένα "τέρας" που ζητά συνεχώς πόρους με τόσα που βάζουμε σε αυτό.

Λεει αρκει να προσέχεις παρα πολυ που μπαινεις και τι δεχεσαι. Δεν ειναι και οτι καλυτερο.. :neutral:

Δημοσ.

Εβαλα το kaspersky 6, και παρατηρω σοβαρη πτωση στις επιδοσεις του υπολογιστη.

Βεβαια, εχει πλεον την λειτουργια pro-active defense, η οποια αν και καλη, νομιζω προκαλει επιβραδυνση.

Τι να πω ρε παιδια, σε λιγο τα antivirus θα γονατιζουν το pc πιο πολυ και απο τους ιδιους τους ιους!

Να ριξω μια ματια σε Nod32?

Δημοσ.

Αν θέλεις να αντικαταστήσεις το antivirus που έχεις πιστεύω πως το NOD32 είναι μια πολύ καλή λύση. Επίσης, για δοκίμασε για firewall το Outpost firewall. Πιστεύω πως θα σε αφήσει πολύ ικανοποιημένο όπως αφήνει και εμένα.

Δημοσ.

To outpost ηδη το εχω. Πολυ καλο.

Απλα το Nod32 λενε οτι ειναι πολυ καλο μεν, αλλα βρισκει καπως λιγοτερους ιους απο kaspersky. Δεν ξερω βεβαια αν ανταποκρινεται πληρως αυτο στην πραγματικοτητα...

Παντως μεταξυ αυτων των 2 κινουμαι.

Δημοσ.

mjmj πιο Kaspersky εχεις? To personal ή το Internet Security? Το δευτερο εχει και firewall και αν το δουλευεις μαζι με το Outpost ειναι απολυτα λογικο να σου ριχνει σοβαρα την επιδοση του υπολογιστη σου.

Πρεπει να δουλευει ενα software firewall, δε χρειαζεται δευτερο και σου καθυστερει σημαντικα τα Windows...

Δημοσ.

Εχω το 'kaspersky antivirus 6'.

Με το 5 ειχα καλυτερες επιδοσεις στο pc.

Το 6 το βαρυνε πολυ. Εχω σκαναρει με χιλια δυο το pc μου, εχω κανει scandisk, defrag κλπ, ολα καλα, δεν απομενει παρα το kaspersky να μου ριχνει τις επιδοσεις.

Με το 5 ολα ηταν καλυτερα.

Δημοσ.

Δε ξερω τι μπορει να εχει παει στραβα, παντως εισαι ο πρωτος που ακουω να λεει οτι το 6 ειναι πιο βαρυ απο το 5. Η προσωπικη μου εμπειρια και οσα εχω δει απο αλλους χρηστες ειναι οτι η καινουρια του εκδοση ειναι πιο ελαφρια απο την 5...

Στα processes των Windows πιο προγραμμα σου τρωει πιο πολυ CPU?

Δημοσ.
Πρέπει να έχω firewall' date=' ΟΚ!

Kαι των XP ...firewall είναι.[/quote']

Nai ok oti peis!

Kai to Norton ...Anti-Virus einai!

Vale ekei ena ZA na vreis tin ugeia sou vre adelfe mou...

Merikes fores den mporo na katalavo merikous pou lene,

Ego exo to Firewall ton Windows kai eimai ok...

Kai pou to ksereis oti eisai ok?

Epeidi den vlepeis tpt den simenei oti eisai...

Ego pantos den exo proseksei to Firewall ton Windows na me eidopoiei gia to ti mplokare...

Mallon giati den to kanei!!! 0xaxaxaxaxa0xaxa0xaxa

][_, ([]) ][_,

Δημοσ.
Zonealarm Pro

ZoneAlarm sucks. Μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Ακόμα και κατά την απεγκάταστασή του μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν κάνετε κάποιο search στο google θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Δημοσ.

asmilon δεν ξερω τι φταιει.

Εχει τοσες πολλες επιλογες ασφαλειας, που τις απενεργοποιεις και το ελαφρυνεις το συστημα, ή το εχεις σαν αστακο οπλισμενο αλλα σερνεται...

Η εκδοση 5 δεν ειχε proactive defense, σωστα? Ουτε http scan.

Εγω τα εχω με recommended ρυθμισεις, ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...