StavrosD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Linksys WAG54GS (το οποίο θα αντικατασταθεί από WAG54GX4, ΟΤΑΝ έρθει στην Ελλάδα)
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Το firewall του Kaspersky Internet Security 6.0 τι λέει; Και του F - Secure; εμένα του kaspersky που το είχα πριν το Outpost μου έκανε νερά με πολλά προγράμματα. Τώρα είναι και τι ρυθμίσεις θές , τι interface προτιμάς , και πολλοί άλλοι παράγοντες... Πάντως το outpost με έχει καλύψει σε όλα.
Bougas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ΑΣΧΕΤΟ.αλλα δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια τοπικ. υπαρχει καποιο προγραμμα,το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο? κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ΑΣΧΕΤΟ.αλλα δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια τοπικ. υπαρχει καποιο προγραμμα' date='το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο? κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.[/quote'] το Norton internet security το κάνει ευτό με τις κατάλληλες ρυθμίσεις αν και δεν είμαι σίγουρος 100% , όλα τα firewalls έχουν αυτή τη δυνατότητα πάνω-κάτω
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ναι,αλλα θελω ενα προγραμμα,που να το κανει αυτο,αλλα να μην ειναι firewall.
myle Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δηλαδή θέλεις ένα πρόγραμμα που δεν θα επιτρέπει να μιλήσουν με το Internet άλλα προγράμματα χωρίς να κλείνει τα ports; Γιατί δεν θέλεις firewall; Με το ZoneAlarm μπορείς να εμποδίσεις όλα τα προγράμματα να επικοινωνούν με το Internet. Ακόμα και τον browser σου! Βέβαια το πιο σίγουρα σε αυτή την κατεύθυνση είναι να κλείσεις το internet!
Pink_Panther Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ΑΣΧΕΤΟ.αλλα δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια τοπικ. υπαρχει καποιο προγραμμα' date='το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο? κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.[/quote'] Dokimase ta Net Limiter kai to Net Regulator. Kai ta 2 orizoune pia programata 8a exoune prosvash sto net kai mexri me pia taxythta. Poly xrisima progs Dokimase ta kai meta ksanarwta oti 8eleis.
npapagri_xtra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ΑΣΧΕΤΟ.αλλα δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια τοπικ. υπαρχει καποιο προγραμμα' date='το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο? κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.[/quote'] μια ψηφο κι εγω στο netlimiter 2 pro. αν και το χρησιμοποιω κυριως για να περιοριζω καποιο download εχει και την λειτουργεια που θες.
Oberon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 zonealarm secuirt suite, καλο αλλα καμια φορα ολο και κατι περναει... Ισως δεν το εχω ρυθμισει αρκετα καλα. Καποιος που γνωριζει μπορει να βοηθησει;
asmilon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Tι εννοεις ολο και κατι περναει Oberon? Πως καταλαβαινεις κατι τετοιο? Ποια εκδοση χρησιμοποιεις?
myle Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Pecara: Στο attck detection properties ' date=' στην κατηγορία ethernet ξεμαρκάρεις τα "block". Αναφέρομαι στο πρόβλημά σου που σου κλειδώνει (μπλοκάρει) όλο το traffic.[/quote'] Πόσο ασφαλές είναι όμως κάτι τέτοιο; Επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο Outpost ώστε να μπορεί να κατεβάσει δεχθεί αρχεία από το msn γιατί αυτά κατεβαίνουν πολύ αργά αλλιώς.
myle Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πάντως αν θελήσεις κάποτε να του κάνεις καλό είναι να κοιτάξεις στο Internet γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Νομίζω πως πρέπει να του προσθέσεις στην συντόμευση του unistall το argument \clear αν θυμάμαι καλά.
Oberon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Tι εννοεις ολο και κατι περναει Oberon[/url']? Πως καταλαβαινεις κατι τετοιο? Ποια εκδοση χρησιμοποιεις? εννοω οτι ολο και καποιο spyware ή virus περναει. Το καταλαβαίνω οταν κανω scan και βρισκω κανα 3-4. Zonealarm Security Suite v. 6.1.744.000
elteo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δεν μου λέτε; Σκέτο των XP το firewall λέει; Ξέρω ότι ελέγχει τα εισερχόμενα αλλά ΟΧΙ τα εξερχόμενα. Το έχουν πολλοί γνωστοί μου και μέχρι στιγμής δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα. Βαρέθηκα όλα αυτά τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Κυνηγάμε την ασφάλεια και έχουμε μετατρέψει το pc μας σε ένα "τέρας" που ζητά συνεχώς πόρους με τόσα που βάζουμε σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.