Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το firewall του Kaspersky Internet Security 6.0 τι λέει; Και του F - Secure;

εμένα του kaspersky που το είχα πριν το Outpost μου έκανε νερά με πολλά προγράμματα. Τώρα είναι και τι ρυθμίσεις θές , τι interface προτιμάς , και πολλοί άλλοι παράγοντες... Πάντως το outpost με έχει καλύψει σε όλα.

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟ.αλλα δεν γουσταρω να ανοιγω καινουρια τοπικ.

υπαρχει καποιο προγραμμα,το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο?

κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα' date='το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο?

κατι σαν αυτο που κανουν τα firewall,αλλα μονο αυτο.[/quote']

το Norton internet security το κάνει ευτό με τις κατάλληλες ρυθμίσεις αν και δεν είμαι σίγουρος 100% , όλα τα firewalls έχουν αυτή τη δυνατότητα πάνω-κάτω

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις ένα πρόγραμμα που δεν θα επιτρέπει να μιλήσουν με το Internet άλλα προγράμματα χωρίς να κλείνει τα ports;

Γιατί δεν θέλεις firewall;

Με το ZoneAlarm μπορείς να εμποδίσεις όλα τα προγράμματα να επικοινωνούν με το Internet. Ακόμα και τον browser σου! Βέβαια το πιο σίγουρα σε αυτή την κατεύθυνση είναι να κλείσεις το internet!

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα' date='το οποιο να κανει block internet access τα προγραματα,και τιποτε αλλο?

Dokimase ta Net Limiter kai to Net Regulator.

Kai ta 2 orizoune pia programata 8a exoune prosvash sto net kai mexri me pia taxythta.

Poly xrisima progs :-D

Dokimase ta kai meta ksanarwta oti 8eleis.

Δημοσ.

μια ψηφο κι εγω στο netlimiter 2 pro. αν και το χρησιμοποιω κυριως για να περιοριζω καποιο download εχει και την λειτουργεια που θες.

Δημοσ.

zonealarm secuirt suite, καλο αλλα καμια φορα ολο και κατι περναει... Ισως δεν το εχω ρυθμισει αρκετα καλα. Καποιος που γνωριζει μπορει να βοηθησει;

Δημοσ.
Pecara:

Στο attck detection properties ' date=' στην κατηγορία ethernet ξεμαρκάρεις τα "block". Αναφέρομαι στο πρόβλημά σου που σου κλειδώνει (μπλοκάρει) όλο το traffic.[/quote']

Πόσο ασφαλές είναι όμως κάτι τέτοιο;

Επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο Outpost ώστε να μπορεί να κατεβάσει δεχθεί αρχεία από το msn γιατί αυτά κατεβαίνουν πολύ αργά αλλιώς.

Δημοσ.

Πάντως αν θελήσεις κάποτε να του κάνεις καλό είναι να κοιτάξεις στο Internet γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Νομίζω πως πρέπει να του προσθέσεις στην συντόμευση του unistall το argument \clear αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Δεν μου λέτε; Σκέτο των XP το firewall λέει;

Ξέρω ότι ελέγχει τα εισερχόμενα αλλά ΟΧΙ τα εξερχόμενα. Το έχουν πολλοί γνωστοί μου και μέχρι στιγμής δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Βαρέθηκα όλα αυτά τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Κυνηγάμε την ασφάλεια και έχουμε μετατρέψει το pc μας σε ένα "τέρας" που ζητά συνεχώς πόρους με τόσα που βάζουμε σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...