blackwar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αναζητώντας ένα μικρό ελαφρύ και συναμα καλο firewall για έναν αρκετά παλιο υπολογιστή, έπεσα πάνω στο iSafer και έμεινα έκπληκτος από τις δυνατότητες του…απλό, λιτό, χωρίς πολλές φανφάρες και free. http://winsockfirewall.sourceforge.net/
GiorgosH Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ξαναέβαλα το Outpost και δεν μου κολλάει τελικά αλλά μου εμφανίζει έρορ ότι 'τρέχει άλλο firewall από πίσω.. Μου 'χτυπάει' στο 'AtGuard' το οποίο βλέπει το ndisfilt, σαν service του συστήματος.. Τι είναι τούτο ξέρει κανεις? Έχω φορητό Acer..
realestate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ξαναέβαλα το Outpost και δεν μου κολλάει τελικά αλλά μου εμφανίζει έρορ ότι 'τρέχει άλλο firewall από πίσω.. Μου 'χτυπάει' στο 'AtGuard' το οποίο βλέπει το ndisfilt' date=' σαν service του συστήματος.. Τι είναι τούτο ξέρει κανεις?Έχω φορητό Acer..[/quote'] outpost και lavasoft ξέχασέ τα ! χτυπάνε στο atguard και αν παρόλα αυτά εγκαταστήσεις κάποιο απο τα δύο στη συνέχεια θα σε μουρλάνει στα κολήματα στις μπλέ οθόνες και στα κινέζικα.
dimtam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kaspersky internet security 6.0 Τρομερή παραμετροποίηση, συνεχείς αναβαθμίσεις και καταναλώνει ελάχιστους πόρους΄.
danaos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Με NOD32, να προχωρήσω στην αντικατάσταση του zonealarm με outpost; Τι λέτε ρε παιδιά;
realestate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Με NOD32, να προχωρήσω στην αντικατάσταση του zonealarm με outpost; Τι λέτε ρε παιδιά; Πολύ καλή επιλογη το outpost οπως επίσης και το lavasoft. Συνεργάζονται άψογα με το nod32!!
GiorgosH Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 outpost και lavasoft ξέχασέ τα ! χτυπάνε στο atguard και αν παρόλα αυτά εγκαταστήσεις κάποιο απο τα δύο στη συνέχεια θα σε μουρλάνει στα κολήματα στις μπλέ οθόνες και στα κινέζικα. Και πως το αποφεύγουμε? Και τι είναι βασικά?
realestate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Και πως το αποφεύγουμε? Και τι είναι βασικά? θα το βρεις στο c>valueadd>3rdparty>mgmt>citrix .Ειναι ενα λογισμικό στην κατηγορία firewall. Ο κατασκευαστής αναφέρει οτι στην πρόοδο των windows update απενεργοποιείται.
Melissa_virus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 outpost firewall kai nod32. alla kai nod32 me zone alarm mia xara pane. apo to zone alarm einai ligotero periergo sta lan. enw to outpost ama exeis lan sou spaei ta neura mexri na pai3ei swsta.
gianni7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 egw magkes exw provlima me to zone alarm me to msn messenger olo mou leei gia encrypte kai kati tetoia den mou emfanizei ta emoticons kai ta wink pou mou stelnoun alli kai polles fores oute tis fotos auton pou einai mesa...enw exw kanei allow sto msn messenger live beta8 tipota ...gia na milisw me "kolpakia kai sxediaka " sto msn prepei na kleisw to zone alarm(shut down)
FarCry Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 egw magkes exw provlima me to zone alarm me to msn messengerolo mou leei gia encrypte kai kati tetoia den mou emfanizei ta emoticons kai ta wink pou mou stelnoun alli kai polles fores oute tis fotos auton pou einai mesa...enw exw kanei allow sto msn messenger live beta8 tipota ...gia na milisw me "kolpakia kai sxediaka " sto msn prepei na kleisw to zone alarm(shut down) auto to eixe pathei kai enas gnostos mou. einai mia epilogi IM security kapos etsi. to zone alaram euthinetai gia auto
567agdop Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ego pedia exo to sygate personal pro v.5.5 alla moy doyleyei mazi me to toixos prostasias ton windows otan to apenergopoio to toixos prostasias moy grafei oti o ypologisths mporei na kindineyei .kai telo na rothso to ekshs.eine sosto na doyleyoyn kai ta 2 mazi.kanonika ayto den eprepe na apenergopih to toixos prostasias kai na doyleyei mono toy opos symvenei me to z.a......
powerthunder Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Παιδιά θέλω γενικά γνώμες για τοJetico Personal Firewall μόνο από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει και το ξέρουν. Μη μου πείτε για το τέστ' date=' το ξέρω. Στην πράξη πείτε μου πως είναι. :confused: :confused:[/quote'] Το jetico το χα βάλει εγώ. Αλλά μου έτρωγε κολλήματα, έπρεπε να φτιάχνω συνέχεια rules, κολούσε με κάποια προγράμματα και το εβγαλα. Αυτά βέβαια πριν 1,5 χρόνο τώρα δεν ξέρω τι παίζει ε τις νέες εκδόσεις, ίσως το χουν βελτιώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.