Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώντας ένα μικρό ελαφρύ και συναμα καλο firewall για έναν αρκετά παλιο υπολογιστή, έπεσα πάνω στο iSafer και έμεινα έκπληκτος από τις δυνατότητες του…απλό, λιτό, χωρίς πολλές φανφάρες και free.

http://winsockfirewall.sourceforge.net/

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξαναέβαλα το Outpost και δεν μου κολλάει τελικά αλλά μου εμφανίζει έρορ ότι 'τρέχει άλλο firewall από πίσω.. Μου 'χτυπάει' στο 'AtGuard' το οποίο βλέπει το ndisfilt, σαν service του συστήματος.. Τι είναι τούτο ξέρει κανεις?

Έχω φορητό Acer..

Δημοσ.
Ξαναέβαλα το Outpost και δεν μου κολλάει τελικά αλλά μου εμφανίζει έρορ ότι 'τρέχει άλλο firewall από πίσω.. Μου 'χτυπάει' στο 'AtGuard' το οποίο βλέπει το ndisfilt' date=' σαν service του συστήματος.. Τι είναι τούτο ξέρει κανεις?

Έχω φορητό Acer..[/quote']

outpost και lavasoft ξέχασέ τα ! χτυπάνε στο atguard και αν παρόλα αυτά εγκαταστήσεις κάποιο απο τα δύο στη συνέχεια θα σε μουρλάνει στα κολήματα στις μπλέ οθόνες και στα κινέζικα.

Δημοσ.

Kaspersky internet security 6.0

Τρομερή παραμετροποίηση, συνεχείς αναβαθμίσεις και καταναλώνει ελάχιστους πόρους΄.

Δημοσ.
Με NOD32, να προχωρήσω στην αντικατάσταση του zonealarm με outpost; Τι λέτε ρε παιδιά;

Πολύ καλή επιλογη το outpost οπως επίσης και το lavasoft. Συνεργάζονται άψογα με το nod32!!

Δημοσ.
outpost και lavasoft ξέχασέ τα ! χτυπάνε στο atguard και αν παρόλα αυτά εγκαταστήσεις κάποιο απο τα δύο στη συνέχεια θα σε μουρλάνει στα κολήματα στις μπλέ οθόνες και στα κινέζικα.

Και πως το αποφεύγουμε? Και τι είναι βασικά?

Δημοσ.
Και πως το αποφεύγουμε? Και τι είναι βασικά?

θα το βρεις στο c>valueadd>3rdparty>mgmt>citrix .Ειναι ενα λογισμικό στην κατηγορία firewall. Ο κατασκευαστής αναφέρει οτι στην πρόοδο των windows update απενεργοποιείται.

Δημοσ.

egw magkes exw provlima me to zone alarm me to msn messenger

olo mou leei gia encrypte kai kati tetoia

den mou emfanizei ta emoticons kai ta wink pou mou stelnoun alli kai polles fores oute tis fotos auton pou einai mesa...enw exw kanei allow sto msn messenger live beta8 tipota ...gia na milisw me "kolpakia kai sxediaka " sto msn prepei na kleisw to zone alarm(shut down)

Δημοσ.
egw magkes exw provlima me to zone alarm me to msn messenger

olo mou leei gia encrypte kai kati tetoia

den mou emfanizei ta emoticons kai ta wink pou mou stelnoun alli kai polles fores oute tis fotos auton pou einai mesa...enw exw kanei allow sto msn messenger live beta8 tipota ...gia na milisw me "kolpakia kai sxediaka " sto msn prepei na kleisw to zone alarm(shut down)

auto to eixe pathei kai enas gnostos mou. einai mia epilogi IM security kapos etsi. to zone alaram euthinetai gia auto

Δημοσ.

ego pedia exo to sygate personal pro v.5.5 alla moy doyleyei mazi me to toixos prostasias ton windows otan to apenergopoio to toixos prostasias moy grafei oti o ypologisths mporei na kindineyei .kai telo na rothso to ekshs.eine sosto na doyleyoyn kai ta 2 mazi.kanonika ayto den eprepe na apenergopih to toixos prostasias kai na doyleyei mono toy opos symvenei me to z.a......

Δημοσ.
Παιδιά θέλω γενικά γνώμες για το

Jetico Personal Firewall

μόνο από άτομα που το

έχουν χρησιμοποιήσει και το ξέρουν.

Μη μου πείτε για το τέστ' date=' το ξέρω.

Στην πράξη πείτε μου πως είναι.

:confused: :confused: :confused: :confused:[/quote']

Το jetico το χα βάλει εγώ. Αλλά μου έτρωγε κολλήματα, έπρεπε να φτιάχνω συνέχεια rules, κολούσε με κάποια προγράμματα και το εβγαλα.

Αυτά βέβαια πριν 1,5 χρόνο τώρα δεν ξέρω τι παίζει ε τις νέες εκδόσεις, ίσως το χουν βελτιώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...