asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το ZoneAlarm, σε εμενα, τρωει αυτη την στιγμη 4.556 ΚΒ με peak usage 11,124 KB και το εχω να τρεχει σχεδον μια βδομαδα no stop, και αυτη την στιγμη κατεβαζω torrents εχω VMWare, messenger κλπ. Δε το θεωρω σημαντικο pentalty στις επιδοσεις μου αυτο και δε μου επιβαρυνει το συστημα στην χρηση του...
flik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Pantos an kapoios thelei elafri firewall, kai o oros firewall einai upokeimenikos, giati o kathenas psaxnei alla pragmata apo firewall(popup blocker, antispyware ktl), proteino to look'n'stop, pou sumfona kai me to http://www.firewallleaktester.com/tests_overview.php den ta pige asxima.
DimAslan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο του BitDefender, αλλά ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα... από τότε που σταμάτησε ο Internet Explorer, ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου... No more popups... no more problems... ola kala...
africa_twin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μια ψήφος κι από μένα στο BitDefender!!! Απλό και αποτελεσματικότατο & σαν Antivirus & σαν Firewall. Εδώ και κανα χρόνο που το χρησιμοποιώ κανένα πρόβλημα!!!
realestate Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Λοιπόν έχεις "απόλυτο" δίκιο.Μετά από παρότρυνσή σου δοκίμασα το παραπάνω site για να τεστάρω το Zone Ararm Pro (6.5.722.000) μου και ΟΝΤΩΣ μου το έδειξε ως το καλυτερότερο ΟΛΩΝ. Και σε συνδιασμό με το kaspersky μου δεν περνάει τίποτα.....unless you ....ask for it ! Προφανώς ή δεν διάβασες ολα τα tests ή διάβασες μόνο αυτά που σε < βόλευαν> , αλλιώς δεν εξηγείτε να μας λές οτι έδειξε το zone alarm καλύτερο όλων ! Επιστροφή λοιπόν στο http://www.firewallleaktester.com/tests.php και πιό προσεκτικό διάβασμα για να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα .
asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ετρεξα σχεδον ολα τα test που αναφερονται εδω και ειδικα αυτα που εχουν κοκκινο x στην εκδοση 6.1.737.000 του ZoneAlarm Pro, η οποια ειναι και λιγο παλια τελος παντων... Στο συστημα μου εχω Zonealarm Pro εκδοση 6.5.722.000 και το Kaspersky Personal 6.0.0.300 καθως και τον Firefox 1.5.0.4. Περιττο να σας πω οτι δε περασε τιποτα, ακομα και στο ΑWFTester εβγαλε 10/10. Προσωπικα επιβεβαιωθηκα αλλη μια φορα και παραμενω στα προγραμματα που ξεχωρισα. Αν εστω και σε ενα ηταν ευαλωτο το μηχανημα θα τα αλλαζα με κατι αλλο...
GiorgosH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ναι οκ... Το Zone Alarm είναι χρόνια στην 'πιάτσα'.. Με το NOD32 όμως δεν το βλέπω να συνεργάζεται και πολύ,...
tromeros dennis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 οτι ειμαι, ειμαι αλλα αυτη η φοτο δεν ειναι απο μενα
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Promotion ειναι? Aπο τα κεντρικα της Microsoft? :mrgreen:
omen34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παιδιά θέλω γενικά γνώμες για το Jetico Personal Firewall μόνο από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει και το ξέρουν. Μη μου πείτε για το τέστ, το ξέρω. Στην πράξη πείτε μου πως είναι. :confused: :confused:
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 @GeorgeChios Δεν εχεις παρακολουθησει μαλλον την συζητηση μερικες σελιδες πιο πισω... Ναι τα router παρεχουν προστασια - και πολυ καλη - αλλα ειναι για ενεργειες απο εξω προς τα μεσα. Χρειαζεσαι και καποιο firewall να σου ελεγχει την κινηση απο το συστημα σου προς τα εξω, επειδη αν πετυχει καποιο προγραμμα μεσα απο καποιο exploit ή καποιον ιο να μπει μεσα στο συστημα σου παει, στο κανει οτι θελει και το router δε μπορει να κανει κατι... Για αυτο τονιζουμε την χρησιμοτητα και ενος καλου software firewall για να εχεις καλυτερο ελεγχο/προστασια του υπολογιστη σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.