realestate Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 θα το ξαναπω! ΘΕΛΩ ' date='ενα firewall για να κανω block,την δραστηριοτητα των προγραματων μου στο ιντερνετ,ωστε να μην βρισκουν τα σπασμενα κλειδια μου. θελω το μακραν πιο γρηγορο firewall που κυκλοφορει.[/quote'] Εχω ενα pc φορτωμενο με ολα τα καλούδια ( adobe photoshop , premier , audition ,acrobat , pinnacle , κλπ. κλπ ) Επειδη ολα τα προγράμματα ειναι αγορασμένα στις εκπτώσεις χρησιμοποιώ το lavasoft personal firewall που είναι ελαφρύ και full παραμετροποιήσιμο και έτσι δεν <φεύγει> τίποτα προς τα έξω!! Παραλληλα ομως είναι και ενα καλό firewall ( με την τεχνολογία του outpost ) ,που μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη !!
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εχω ενα pc φορτωμενο με ολα τα καλούδια ( adobe photoshop ' date=' premier , audition ,acrobat , pinnacle , κλπ. κλπ ) Επειδη ολα τα προγράμματα ειναι αγορασμένα στις εκπτώσεις χρησιμοποιώ το lavasoft personal firewall που είναι ελαφρύ και full παραμετροποιήσιμο και έτσι δεν <φεύγει> τίποτα προς τα έξω!!Παραλληλα ομως είναι και ενα καλό firewall ( με την τεχνολογία του outpost ) ,που μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη !![/quote'] τωρα θα το δοκιμασω!παω για download. οταν ανοιγεις καποια εφαρμογη,σου κανει ερωτηση για access στο ιντερνετ ετσι?
tsakonas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 bougas dokimase to jetico personal firewall(freeware)!!! ligo spastiko me ta popups alla den pernaei tpt!!!!!!!! (pou leei o logos) pantws sta tests ta mamaei ola.......
random Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Για οποιον δεν το πρόσεξε το Outpost Pro 3.5 εχει μια βασική διαφορά απο την έκδοση 2.χχ στην προσπάθειά τους να το κάνουν πιό "φιλικό" προς αρχάριους, εχουν μια λίστα με τα εγγυημένα NO-malware προγράμματα (πχ. IE, Office, Firefox, κλπ) την οποία κατεβαζει το outpost απο την εταιρεία (agnitum.com) σε τακτά χρονικά διαστήματα, και αυτομάτως επιτρέπει σε αυτα τα προγράμματα την πρόσβαση. Ετσι δεν υπάρχει περίπτωση να σας μπλοκάρει τα email, το browsing, το chat, κατα λάθος. βέβαια για κάτι τύπους περίεργους, σαν εμένα, που μπορεί σήμερα κυριακή να θελουν να μπλοκάρουν τον IE, και αύριο δευτέρα να μπλοκάρουν τον Firefox - γιατι έτσι θέλω! λογαριασμό θα σας δώσω; - δεν μου φάνηκε καθολου καλή αλλαγή. επιπλέον δεν υποστηρίζονται τα user rule presets. για μένα goodbye outpost, μεχρι να δουμε τι φρουτο θα ειναι η εκδοση 4.
traianos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το sygate και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
realestate Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 τωρα θα το δοκιμασω!παω για download.οταν ανοιγεις καποια εφαρμογη' date='σου κανει ερωτηση για access στο ιντερνετ ετσι?[/quote'] Nαι και εχει και επιλογές make rules , block and allow all. είναι πολύ εύκολο θα το ευχαριστηθείς.
kostaspap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Eγω το zone alarm security suit που ειναι και antivirus.Τι λετε?
Markknopfler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 ki egw to zone alarm eixa mexri pou mou espase ta neyra kai to evgala.ekane aytomata spyware scan kai ginotan epanekkinhsh me th mia.twra to evgala kai evala to outpost kai einai ola mia xara.kataplhktiko firewall pou mporeis an pasa stigmh na vlepeis ta ports pou xrhsimopoiountai......
asmilon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ποια εκδοση ειχες? Την 6.5.700.000? Και εμενα μου το εκανε αυτο και απλα απενεγοποιησα το spyware scan και ηταν ok... Eχει βγει και πιο καινουρια η 6.5.714.000 που μπορεις να κατεβασεις απο εδω και δουλευει σωστα τωρα.
Markknopfler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 thn 6.5.714.000 eixa kai pali mou to ekane.epishs otan to ekana uninstall meta den ginotan kala install giati kollage se kapoio shmeio.......
laantonios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Zonealarm σε συνδυασμό με nod32.Απλώς άψογα.
spasoklambania Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Zonealarm pro εδώ και πολλά χρόνια. Το zonealarm (η δωρεάν έκδοση) ήταν το πρώτο firewall που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου το 2000-2001 και μετά από 2-3 χρόνια πέρασα στο zonealarm pro το οποίο δεν αλλάζω με τίποτα. Επίσης κάθε φορά που βγαίνει καινούργια έκδοση την κατεβάζω πάντα και την εγκαθιστώ.
atvelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 kai ego zonealarm pro xrisimopoiousa mazi me norton corporate 10.02 alla oi teleutaies ekdosis tou za mou kolan to pc sto restart meta tin egkatastasi kai etsi anagkazomai na psaxnomai tora.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 kai ego zonealarm pro xrisimopoiousa mazi me norton corporate 10.02alla oi teleutaies ekdosis tou za mou kolan to pc sto restart meta tin egkatastasi kai etsi anagkazomai na psaxnomai tora. stamata to psaksimo kai vale outpost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.