elteo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 δεν με ενδιαφερει αν θα περνανε virus-trojans-spy κτλ στο pc μου(που λεει ο λογος' date='δεν με ενδιαφερει!).θελω απλα ενα καλο και πολυ πολυ ελαφρι firewall,μονο και μονο για να κανω block,την δραστηριοτητα των προγραμματων μου στο ιντερνετ.μακρια απο zone alarm. το sygate παντα μου το βρησκανε σαν <αγορασμενο>,και δεν ανοιγε. ακουω προτασεις.[/quote'] Kaspersky AntiHacker Firewall αθόρυβο, ελαφρύ και αποτελεσματικό.
danaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 To Zonealarm είναι πάρα πολύ καλό. 1. Tα adware πού τα βρήκατε να τα βρω να τα χαρώ κι εγώ; 2. Στοιχεία από μόνο του το zonealarm δεν στέλνει πουθενά, εκτός κι αν του το έχεις επιτρέψει στις ρυθμίσεις. 3. Μέχρι τώρα, και το χρησιμοποιώ χρόνια, δεν μου έχει μπερδέψει κανένα πρόγραμμα. 4. Ναι, όσον αφορά τα ip, πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλον proxy, με όποιο κόστος αυτό συνοδεύεται (μειώση ταχύτητας κτλ κτλ).
Power21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Kerio Personal Firewall Version 2.1.4 The Rest Are Crap !
dioptra999 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ZA Suite...Ειναι αυτό που χρησιμοποιώ τόσο καιρό και ΠΟΤΕ δεν δημιουργησε πρόβλημα με κανενα πρόγραμμα! Θελει προσεχτική ρυθμιση όμως εαν δεν υπάρχει ROUTER!
HcR21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Na kanw mia erwtisi kalitera to firewall tou router i enos programatos firewall??
getty Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Na kanw mia erwtisi kalitera to firewall tou router i enos programatos firewall?? Απ τα συνηθισμένα routers καλύτερα software firewall για το λόγο μόνο ότι το firewall του router δεν κόβει outgoing connections.
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 μακρια απο zone alarm. το sygate παντα μου το βρησκανε σαν <αγορασμενο>' date='και δεν ανοιγε. ακουω προτασεις.[/quote'] που να μην τολεγα κιολας. ολοι αυτα προτεινατε.
iceman79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 prox8es etreksa kata la8os ena .exe pou vrskotan se ena zipaki apo to astalavista ston forito mou. ekei xrhsimopoio to bitdefender. Apotelesma: Kleinei to firewal kai to antivirus tou bitdefender kai kanei thn douleia tou!!! vazei ta spyware/adware pou 8elei kai ego meno xvriw antivirus kai firewall. Epeita evala to nod32 gia na ka8ariso, afou to bitdefender den ekane tipota. Omos meta to ka8arisma parathshsa oti to firewall ton windows eitan anenergo. phga na to energopoieiso alla den mou elege oti den einai dynaton na energopoih8ei gia kapoion logo!!! Ante pame gia format telika, tzampa to ka8arisma. Pantos den ksanavazo bitdefender afthn thn fora. 8a valo to nod32
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 θα το ξαναπω! ΘΕΛΩ ,ενα firewall για να κανω block,την δραστηριοτητα των προγραματων μου στο ιντερνετ,ωστε να μην βρησκουν τα σπασμενα κλειδια μου. θελω το μακραν πιο γρηγορο firewall που κυκλοφορει.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 sygate personal firewall pro... einai to kalutero ! To sunista kai kathigitis networking tou polutexneiou!
asmilon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Γιατι δε δοκιμαζεις μονος διαφορα να δεις πιο σε καλυπτει περισσοτερο απο αποψη αποδοσης? Αυτο που ζητας για τα προγραμματα, ειναι default για καθε firewall (εκτος τoυ built-in Windows Firewall :roll:). Aπο εκει και περα ειναι θεμα ευχρηστιας, ικανοτητας firewalling και προσωπικης επιλογης... Τι εννοεις το πιο γρηγορο? Φανταζομαι εννοεις πιο ελαφρυ στο μηχανημα σου ετσι δε ειναι? Εγω θα προτεινω για αλλη μια φορα το ZoneAlarm, απλα γιατι με εχει καλυψει πληρως για μια σειρα ετων και δε εχει πεσει η αποδοση, οπως αλλα προγραμματα (πχ Νorton). Τα μονα προβληματα που ειχα ποτε ηταν με μερικες beta εκδοσεις, που ομως ηξερα οτι ηταν σε φαση δοκιμης. Κατα τα αλλα ειναι πολυ σταθερο και ελαφρυ, αυτη την στιγμη που γραφω, κανω browsing και κατεβαζω καποια torrents μου "τρωει" 5.180 kb μνημης και με καλυπτει πληρως αυτο
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 το zone alarm,μου ειναι πολυ βαρυ. επειδη το κομπιουτερ ειναι 20ωρο καθε μερα ανοιχτο,οταν χρησιμοποιω ταυτοχρονα εφαρμογες,καθυστερουν πολυ.αντιθετα οταν ειμαι χωρις zone alarm,το pc πεταει. αυτη τη στιγμη,το pc το εχω γ@μ......ει.εχω κανει γυρω στα 600GB install uninstall,και ειναι off.οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για δοκιμη αυτη τη στιγμη.δεν θα μπορεσω να βγαλω τα καταλληλα συμπερασματα.
ntouzieras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 θα το ξαναπω! ΘΕΛΩ ' date='ενα firewall για να κανω block,την δραστηριοτητα των προγραματων μου στο ιντερνετ,ωστε να μην βρησκουν τα σπασμενα κλειδια μου. θελω το μακραν πιο γρηγορο firewall που κυκλοφορει.[/quote'] F-Secure paidia.και firewall k antivirus. allo ena kalo einai to process guard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.