Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tsakonas

μιλάει για το KAV Personal Pro (antivirus είναι) και για ΖΑ (firewall). Πού είδες τα 2 firewall?

triantis7

είναι γνωστό ότι ΚΑV και ZA δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Διάλεξε ποιο θέλεις και κράτησέ το. Καλύτερα άλλαξε firewall. Oύτως ή άλλως είναι βαρύ κατα γενική ομολογία το ΖΑ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα σήμερα το USR 9108 router που έχω 'ακούσει' ότι έχει hw firewall (το λέω γιατί δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα :) ).. Χρειάζομαι κ software firewall πιστεύετε?

Δημοσ.

ego pantws den xrisimopoio pleon software firewall. kat'eme, to zonealarm sucks big time. poses k poses fores mou kolise k blokare xoris logo OLA ta programmata. akoma k an prospathousa na ta ksemplokaro, auto mou ta mplokare. io i adware apokleietai na eixa. ase pou thelei rithmiseis gia tin kathe leptomeria.

Δημοσ.

emena pali poios 8a mou pei pws 8a blockarw tin image tis danasoft na mn vlepei ip browsers klp mporeite na mou peite ? ti na to kanw to firewall otan dn mporei na blockarei oute auto ?? zone +1 k gw alla kati prepei na kanw gia tin danasoft mou exei spasei ta neura

Δημοσ.

Afiste re pedia to zone!!! Apo oti exo akousei ke dei to zone periexei adwares ke spywares ke etsi pernei plirofories apo pc ke tis stlenei ston server!!! Pigente se kati pio kalo opos Kaspersky Antihacker, Agnitum outpost Pro, Sygate Firewall kai akoma an ke palio ke kalo to Black Ice PC Protection!!!

Δημοσ.
emena pali poios 8a mou pei pws 8a blockarw tin image tis danasoft na mn vlepei ip browsers klp mporeite na mou peite ? ti na to kanw to firewall otan dn mporei na blockarei oute auto ?? zone +1 k gw alla kati prepei na kanw gia tin danasoft mou exei spasei ta neura

Στα Windows το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεεσαι με καποιο proxy ωστε να δειχνει οτι εισαι απο Ταιβαν ή οποδηποτε αλλου. Η danasoft αυτο που κανει ειναι να διαβαζει τα headers που στελνει ο browser που περιλαμβανει ολες αυτες τις πληροφοριες.

Κανενα firewall δε προκειται να το μπλοκαρει αυτο επειδη αλλιως δε θα σου λειτουργει σωστα το browsing σου στο internet, ειναι κατι απαραιτητο, σαν το "προσωπο" σου στο διαδικτυο...

Εχω ακουσει σε Linux παλια οτι ειχαν κανει κατι τετοιο, αλλα ειχε προβλημα, φαντασου το Google δε λειτουργουσε, επειδη δε μπορουσε να προσδιορισει ποιος ηταν:mrgreen:. Αλλα δε ειναι κατι απλο που μπορει να κανει ο καθενας ;)

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει αν θα περνανε virus-trojans-spy κτλ στο pc μου(που λεει ο λογος,δεν με ενδιαφερει!).θελω απλα ενα καλο και πολυ πολυ ελαφρι firewall,μονο και μονο για να κανω block,την δραστηριοτητα των προγραμματων μου στο ιντερνετ.

μακρια απο zone alarm.

το sygate παντα μου το βρησκανε σαν <αγορασμενο>,και δεν ανοιγε.

ακουω προτασεις.

Δημοσ.
linux

όχι firewall

Eίναι σα να σε ρωτάει κάποιος ποιός παίχτης είναι κατάλληλος για τον παναθηναικό και να του απαντάς να γίνει γαύρος.

Δημοσ.
Eίναι σα να σε ρωτάει κάποιος ποιός παίχτης είναι κατάλληλος για τον παναθηναικό και να του απαντάς να γίνει γαύρος.

ακομα γελαω!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...