Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω κρατησα το outpost γιατι το βρηκα σε full version και θα σου πω απο που με π.μ. ;)

Ειναι αρκετα καλο πιστευω

Edit:το outpost το εχω μαζι με nod32.Mια χαρα δουλευει.

Feodor σ'ευχαριστώ πολύ , να σαι καλά. Ανταποδίδω με ένα καλό πιστεύω link , ίσως βοηθήσει κ τους άλλους εδώ:

http://www.techteam.gr/lofiversion/index.php/t17220.html

είναι απο άλλο Forum , αλλά πιστεύω αξίζει.

Δημοσ.
eine poli moufa pistevo giati sta kala kathoumena otan tros attack sou ta blockarei ola gia ola!!!

Αν εννοείς το outpost,

plugins>attack detection> δεξί κλικ properties>ethernet και ξετσεκάρεις τις επιλογές για μπλοκάρισμα. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις από τα properties ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σου δημιουργεί πρόβλημα εξαιτίας του συγκεκριμένου plugin.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν εννοείς το outpost' date='

plugins>attack detection> δεξί κλικ properties>ethernet και ξετσεκάρεις τις επιλογές για μπλοκάρισμα. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις από τα properties ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σου δημιουργεί πρόβλημα εξαιτίας του συγκεκριμένου plugin.[/quote']

ποιο απο τα 3 block ξετσεκάρεις για να μην στα μπλοκάρει όλα , γιατι κ εμένα αρχίζει κ μου τη δίνει αυτό το setting, τέσπα , το firewall πάντως είναι πάρα πολύ καλό... !!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά είμαι με το Sygate Personal Firewall κ όποτε ξεκινάω το PC (με ADSL) μου λέει ότι μπλοκάρι κάποιο Ndisfilt.sys στο φάκελο SYSTEM32..

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό κ γιατί το μπλοκάρει?

Δημοσ.
Παιδιά είμαι με το Sygate Personal Firewall κ όποτε ξεκινάω το PC (με ADSL) μου λέει ότι μπλοκάρι κάποιο Ndisfilt.sys στο φάκελο SYSTEM32..

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό κ γιατί το μπλοκάρει?

Εχεις ή είχες το Norton internet security ? Απο εκει ειναι, αν το έχεις βγαλει το norton σβηστο.

Πολυ παλιο σε βλέπω απο το 1970 ? λοοοολ

Δημοσ.

an yparxei kapoios pou na 3erei apo zone alarm 8elw na mou apantisei sto parakatw:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΖΟΝΕ ALARM ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:

OUTBOUND MAIL SAFE

PROTECTION

taskdir.exe has violated outbound e-mail rules. Do you want to allow this message to be sent?

Application: taskdir.exe

Violation: more than 5 messages in 2 seconds

Destination: [email protected]

More Information Available:

This program has previously asked for Internet access.

SmartDefense Advisor

SmartDefend Advisor is not available for this alert type.

Allow Deny

Είτε πατάω Allow ή Deny, το ίδιο κάνει, εμφανίζεται συνεχώς.

Το taskdir.exe είναι στον φάκελο C:\\Windows\system32 και δεν πρέπει να το σβήσω το αρχείο.

μήπως ξέρει κάποιος τι να κάνω????

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...