Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 eine poli moufa pistevo giati sta kala kathoumena otan tros attack sou ta blockarei ola gia ola!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 eine poli moufa pistevo giati sta kala kathoumena otan tros attack sou ta blockarei ola gia ola!!! για ποιο firewall εσυ λες?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 εγω κρατησα το outpost γιατι το βρηκα σε full version και θα σου πω απο που με π.μ. Ειναι αρκετα καλο πιστευω Edit:το outpost το εχω μαζι με nod32.Mια χαρα δουλευει. Feodor σ'ευχαριστώ πολύ , να σαι καλά. Ανταποδίδω με ένα καλό πιστεύω link , ίσως βοηθήσει κ τους άλλους εδώ: http://www.techteam.gr/lofiversion/index.php/t17220.html είναι απο άλλο Forum , αλλά πιστεύω αξίζει.
sotos65 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 eine poli moufa pistevo giati sta kala kathoumena otan tros attack sou ta blockarei ola gia ola!!! Αν εννοείς το outpost, plugins>attack detection> δεξί κλικ properties>ethernet και ξετσεκάρεις τις επιλογές για μπλοκάρισμα. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις από τα properties ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σου δημιουργεί πρόβλημα εξαιτίας του συγκεκριμένου plugin.
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 paidia deite kai auto http://www.wilders.org/firewalls.htm katw katw proteinei kai ekshgei diafora firewallls http://grc.com/lt/scoreboard.htm nomizw oti to leaktest einai kalo... http://grc.com/lt/responses.htm ... tha dokimasw 2-3 se ena filo....egw eimai ok me hardware apto router k to firewall twn xp ena xrono twra..
Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Αν εννοείς το outpost' date='plugins>attack detection> δεξί κλικ properties>ethernet και ξετσεκάρεις τις επιλογές για μπλοκάρισμα. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις από τα properties ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σου δημιουργεί πρόβλημα εξαιτίας του συγκεκριμένου plugin.[/quote'] ποιο απο τα 3 block ξετσεκάρεις για να μην στα μπλοκάρει όλα , γιατι κ εμένα αρχίζει κ μου τη δίνει αυτό το setting, τέσπα , το firewall πάντως είναι πάρα πολύ καλό... !!!
GiorgosH Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Παιδιά είμαι με το Sygate Personal Firewall κ όποτε ξεκινάω το PC (με ADSL) μου λέει ότι μπλοκάρι κάποιο Ndisfilt.sys στο φάκελο SYSTEM32.. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό κ γιατί το μπλοκάρει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Παιδιά είμαι με το Sygate Personal Firewall κ όποτε ξεκινάω το PC (με ADSL) μου λέει ότι μπλοκάρι κάποιο Ndisfilt.sys στο φάκελο SYSTEM32..Ξέρει κανείς τι είναι αυτό κ γιατί το μπλοκάρει? Εχεις ή είχες το Norton internet security ? Απο εκει ειναι, αν το έχεις βγαλει το norton σβηστο. Πολυ παλιο σε βλέπω απο το 1970 ? λοοοολ
GiorgosH Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Είμαι της παλιοσειράς ναι NIS όχι δεν είχα ποτέ γαμώτο..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Και όμως είναι στη λιστα. Καντου ενα delete αφοβα.
GiorgosH Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Απενεργοποίησα νωρίτερα το firewall του router κ τώρα βλέπω στο log του Sygate αυτα:
gastone85 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 an yparxei kapoios pou na 3erei apo zone alarm 8elw na mou apantisei sto parakatw: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΖΟΝΕ ALARM ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ: OUTBOUND MAIL SAFE PROTECTION taskdir.exe has violated outbound e-mail rules. Do you want to allow this message to be sent? Application: taskdir.exe Violation: more than 5 messages in 2 seconds Destination: [email protected] More Information Available: This program has previously asked for Internet access. SmartDefense Advisor SmartDefend Advisor is not available for this alert type. Allow Deny _______________________________ Είτε πατάω Allow ή Deny, το ίδιο κάνει, εμφανίζεται συνεχώς. Το taskdir.exe είναι στον φάκελο C:\\Windows\system32 και δεν πρέπει να το σβήσω το αρχείο. μήπως ξέρει κάποιος τι να κάνω???? pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 @ gastone85, το αρχειο taskdir.exe ειναι trojan κάντο delete. @ GiorgosH, επισης delete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.