antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 At-Guard sthn teleutaia tou ekdosi prin to agorasei h symantec kai to katastrepsei... Μήπως έχεις ιδέα που μπορεί να βρει κανείς το At-Guard σήμερα; Αν και το βλέπω υπερβολικά χλωμό μιας και η τελευταία έκδοση που είχα ήταν η 3.2.κάτι και μιλάμε για το 1999 περίπου :Ρ. Το είχα καταχωνιάσει σε ένα CD αλλά δε μπορώ να το βρω. Πιστεύω πως είναι το αντίστοιχο του NOD32 για τα firewalls (ελαφρύ και αποτελεσματικό) χωρίς φανταχτερό Interface και με πολλές δυνατότητες. Ίσως να μην είμαι και ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσω για την ασφάλεια των firewalls μιας και ποτέ τα τελευταία 9 χρόνια δεν δέχτηκα κάποια δικτιακή «επίθεση». Απλά έχω την εντύπωση, από τις επιλογές που προσφέρει το πρόγραμμα, ότι δεν υστερεί σε κάτι από τα αντίστοιχα σύγχρονα προγράμματα του είδους.
powerthunder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως έχεις ιδέα που μπορεί να βρει κανείς το At-Guard σήμερα; Αν και το βλέπω υπερβολικά χλωμό μιας και η τελευταία έκδοση που είχα ήταν η 3.2.κάτι και μιλάμε για το 1999 περίπου :Ρ. Το είχα καταχωνιάσει σε ένα CD αλλά δε μπορώ να το βρω. Πιστεύω πως είναι το αντίστοιχο του NOD32 για τα firewalls (ελαφρύ και αποτελεσματικό) χωρίς φανταχτερό Interface και με πολλές δυνατότητες.Ίσως να μην είμαι και ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσω για την ασφάλεια των firewalls μιας και ποτέ τα τελευταία 9 χρόνια δεν δέχτηκα κάποια δικτιακή «επίθεση». Απλά έχω την εντύπωση' date=' από τις επιλογές που προσφέρει το πρόγραμμα, ότι δεν υστερεί σε κάτι από τα αντίστοιχα σύγχρονα προγράμματα του είδους.[/quote'] Το At-Guard το είχα και εγώ αλλά από την στιγμή που το πήρε η Symantec σταμάτησε να διατίθεται.
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Το At-Guard το είχα και εγώ αλλά από την στιγμή που το πήρε η Symantec σταμάτησε να διατίθεται. Και μετά το At-Guard είχε σειρά το firewall της Sygate :Ρ. Μάλιστα!
powerthunder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Και μετά το At-Guard είχε σειρά το firewall της Sygate :Ρ. Μάλιστα! Ακριβώς, και δυστυχώς το sygate το χρησιμοποιούσα και αυτό, οπότε τώρα έχω πάει στο kerio.
mjmj Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1709
Elven_King Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 [url']http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1709[/url] Αμάν!!!!! Φανταστείτε τι άλλο γίνεται και δεν το ξέρουμε....
pancups Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δεν εψαξα ολο το forum αλλα μετα την εγκατάσταση του zone alarm και αφου μπήκα στο διαδικτυο καμια-δυο φορές μου εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα. Με το που πήγαινε να συνδεθεί και κατα την διακεια του Authenticated μου πετούσε μπλέ οθόνη και ο υπολογιστής έκανε μόνος του επανεκκίνηση.Στην αρχή πίστευα οτι είναι πρόβλημα Hardware και προσπάθησα να το διορθωσω με επαναφορα.Απεγκατέστησα το Zone και επνήλθαν όλα μια χαρά.Ξέρετε τίποτα για αυτό;Εχω έναν Ibm Thinkpad R52 και το λειτουργικό είναι τα WinXp pro service pack 2 συν κάτι Updates του firewall των windows.Μηπως έπρεπε να κάνω κάποια ρύθμιση στο Zone; Χρησιμοποιώ και το kaspersky antivirus personal pro.
atvelos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1709 Αντε και καναμε αυτο που λεει πως ξερουμε οτι δουλευει??? Και εγω το χρησιμοποιουσα αλλα απο τοτε που διαβασα αυτο ψαχνω να βρω κατι αλλο. Υπαρχει κανενα site σαν το virus.gr αντιστοιχο για firewall που να κανει τεστ και να σου λεει αποτελεσματα.
john.c.i.s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 kaspersky antihacker pisteuo pos einai apo ta kalitera , an oxi to kalitero.
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 smoothwall express 2 στο παλιο μου laptop. Hardware firewall δηλαδη κι ετσι για την περιπτωση που κατι δεν παει καλα οι εισερχομενες αποκρουσεις του ενσωματωμενου με το sp2 μου φτανει
dioptra999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 176 απαντήσεις(μαζί με την δικιά μου)....μου φαίνεται μεγάλο ερώτημα!!! zone alarm pro και απο εμένα γιατί δεν σου σπάει τα @@@@@ρχ/δ@@@@ ειναι και απλό....
giogio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 look'n'stop firewall to kserete?egw oxi mexri pou to dokimasa einai teleio!!!
ktulu_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το firewall που έχει ενσωματωμένο το Norton SystemWorks 2005 και το οποίο αντικαθιστά το firewall των Windows. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω μελλοντικά είναι να εγκαταστήσω στον παλιό Pentium 100 το OpenBSD και να ρυθμίσω αντίστοιχα το pf (packet filter). Για όποιον θέλει να ρίξει μια ματία και να πειραματιστεί, ας ακολουθήσει τον σύνδεσμο... PF: The OpenBSD Packet Filter
trelele Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 gia software protino Zonealarm pou einai voliko to kalutero einai to router
m00nlight Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Evala to Sygate Personal Firewall (oxi to pro) kai einai ontws polu kalo. Enw se alla programmata de xreiasthke n anoixw ports stis ru8miseis tou firewall, otan prospa8w na steilw h na lavw apo irc oxi apla de stelnei, alla mou kanei disconnect kai ton client. An kapoios xerei tis ru8miseis tou please valte ena xeraki giati mperdeuomai me ta trusted IPs, remote ports, local ports klp klp. Pws prepei na sumplhrwsw ta kena fields?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.