Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Οτανν έβαλα vodafone 50Μbps πηγαινε σφαιρα , σε τεστ που έκανα πηγαινε 48Mbps  μετα απο κανένα εναμιση χρόινο παρατήρησα οτι σερνόταν  με αρκετές self restart του modem , αφου τους κάλεσα , ηρθαν για έλεγχο και τελικά μου είπαν οτι σαν γαρμμη είναι καλη οπότε και θα αλλάξουμε το modem (H300), μετά την αλλαγη βελτιώθηκε η κατάσαταση το self-restart  αλλα μετα απο λιγο παρατήρησα πτωση ταχύτητας , κάνοντας (πολλες φορες σε διάφορες ωρες) speedtest  εβλεπα  απο 30Mbps εως 40 , σε επικοινωνία μαζί οτυς μου είχαν πει οτι το sphhtest δεν είναι πραγματικο αυτο οπυ παιζει ρόλο είναι στο modem μεσα η ποιοτητα γραμμης όπου έδειχνε 50mbps  (στο σερφαρισμα καταλαβαινα οτι η πραγ,ατηκότητα είναι στα 30) ,ξανα τηλ΄στην vodafone και πράπωνο για πρόβλημα ταχυτητας και έπεσα σε απάντηση λόγο παμνδημιας όλοι είναι online και γι αυτό υπάρχουν θέματα παγκοσμίος  .Το ερώτημα  μου είναι Πια είναι  η σχέση ποιότητας  γραμμής  στο  modem (Η300)  με την πραγματική ταχύτητα σε speedtest ? 

Δημοσ.

Αυτό που σου είπαν από τη vodafone το έχω παρατηρήσει και εγώ, τώρα που άνοιξαν τα λύκεια σαν να έχει φτιάξει κάπως.

Από speedtest το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις αν αλλάζοντας server  έχεις καλύτερα αποτελέσματα, σε μένα τις μέρες που σερνόταν το internet στο server της vodafone έπιανα μέχρι 20Μbps ενώ στο server ΟΤΕ - COSMOTE τερμάτιζα που σημαίνει ότι το δίκτυο της vodafone είχε θέμα.

Δημοσ.

καταρχην βλεπουμε αν ειναι θεμα wireless ή οχι.αυτο κανοντας δοκιμη με ethernet.

αν ειναι πιτα to backbone το βλεπουμε κανοντας δοκιμη 04.00 το βραδυ που η κινηση ειναι πολυ μειωμενη.

Δημοσ.

Τελικά ήρθε τεχνικός και μου είπε οτι υπάρχει προβλημα στην γραμμη εκτός σπιτιού και θα δωσει την βλάβει στον Οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...