Βαλμας Κωστας Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα παλιό pc και θα ήθελα να το πουλήσω μαζί με μια αρκετά παλιά οθόνη, όποιος ξέρει να μου πει κάποιο κατάστημα που να μπορώ να πουλήσω εκεί τα εξαρτήματα ή αν τα θελει και ο ίδιος... Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από Βαλμας Κωστας 1
nickol-us Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Οι αγγελίες του site δεν κάνουν; φωτό - περιγραφή και αναμονή 1
Βαλμας Κωστας Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, nickol-us είπε Οι αγγελίες του site δεν κάνουν; φωτό - περιγραφή και αναμονή Καλησπέρα νομίζω πως και εσύ ξέρεις ότι κάνεις δεν θα αγοράσει υπολογιστή 10++ χρόνων
nickol-us Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Αν έχει κάποια αξία σαν μηχάνημα, θα είναι ίδια είτε στις αγγελίες είτε σε κάποιο κατάστημα. Θεωρητικά μπορείς να πιάσεις καλύτερη τιμή από κάποιον που θέλει τα εξαρτηματά σου παρά απο κάποιον που απλά μαζεύει (αποσύρει) για να έχει. Προφανώς δεν περιμένεις να φύγει από στιγμή σε στιγμή εφόσον δεν είναι κάτι εξεζητημένο. Παλιά υπήρχαν κάτι μαγαζιά στο μοναστηράκι που έκανα αυτή την δουλειά αλλά μιλάμε για τουλάχιστων 15 χρόνια πίσω που έχω να πατήσω. 1
lector Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Θα προτεινα να δοκιμασεις αγγελια, γιατι ακομα κι αν υπαρχει τετοιο καταστημα σιγουρα θα σου το παρει σκοτωμενο. 2
jgeorgiou Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Αυτά τα καταστήματα αγοράζουν τα παλιά με το κιλο 1
JDROGAS Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Αυτά τα καταστήματα αγοράζουν τα παλιά με το κιλο Με τον τονο θες να πεις........
conqueror06 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Ενδιαφέρομαι γενικά για παλιά εξαρτήματα, ίσως κάποια να με ενδιαφέρουν. Μπορείς να μου στείλεις ΠΜ με τις λεπτομέρειες αν θες.
Βαλμας Κωστας Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 16/4/2021 στις 10:46 ΠΜ, lector είπε Θα προτεινα να δοκιμασεις αγγελια, γιατι ακομα κι αν υπαρχει τετοιο καταστημα σιγουρα θα σου το παρει σκοτωμενο. Οκ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα