koutsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, sabrewulf είπε Αν μιλούσαμε για την Ελλάδα είναι απλά θέμα γοήτρου φιγούρας και και και...έχω κινητό apple αλλά δεν ξέρω τι κάνει μόνο σε κλήσεις απαντώ... Αυτό από που προκύπτει; επειδή απλά το λες εσύ; 🤔🤔 1
Psaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Macosj είπε Στην Αμερική και στην Αγγλία οι περισσότεροι iPhone εχουν, είναι φθηνα και τα περισσότερα τα δίνουν με συμβόλαια δωρεάν. Που είναι η έκπληξη σε αυτό? Επίσης για τον μέσο χρήστη το ios είναι το καλύτερο, λίγο fb κα insta αντε και κάνα tiktok. Όποιος θέλει να έχει εργαλείο στα χέρια του πηγαίνει σε Samsung note ή s21 Εσύ πηγές και πήρες ένα κινητό με επεξεργαστή πολύ χειρότερο από το A11. Με 300 ευρώ πήγαινες σε κάτι πολύ καλύτερο, και θα ήταν το ίδιο smooth μπα και εγω εχω το xiaomi 10t pro με και καλα τουμπανο επεξεργαστη και τρωει τρομερα κολλήματα με την 12.0.5 (edit :τωρα είδα εχω 12.1.2.0) περιμένουμε 12.5 μπας και φτιάξει... κανενας δεν λεει οτι το βασικο θεμα που ολοι περνουν iphone στην αμερική ειναι οτι απο τα κολέγια τους βαζουν στην πλατφορμα του MACOS με ταμπλετ/pc? ή οτι τα συμβόλαια ειναι 50 ευρω σετ τιμη με iphone και τα ίδια 50 ευρω με samsung? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Psaris 1
DisRaptor Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 εγω ομως επειδη ειμαι boomer και νοτιο-ευρωπαιος θα μεινω android..
DimosthenisG Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Ad block Ποτέ ξανά διαφήμιση Μόνο για αυτό, android 1
sabrewulf Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αυτό από που προκύπτει; επειδή απλά το λες εσύ; 🤔🤔 ενω τα σχολια των χρηστων εδω αντικατοπρτριζουν την πραγματικοτητα?επειδη το λενε αυτοι? γελασαμε 1 ώρα πριν, Waiss είπε Κάποιο link έχουμε γι'αυτό; Η κάποια έρευνα; με δουλευεις φανταζομαι ετσι?οσους εχω ρωτησει γιατι iphone?η απαντηση ηταν εεε αλλιως σε βλεπει ο κοσμος με iphone αλλιως ο πελατης καταλαβαινεις....αυτο και μονο μου αρκει.τωρα θα μαθουμε τη νοοτροπια του νεοελληνα...βρακι δεν εχω να βαλω αλλα το κινητο κινητο 1 1
Waiss Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, sabrewulf είπε ενω τα σχολια των χρηστων εδω αντικατοπρτριζουν την πραγματικοτητα?επειδη το λενε αυτοι? γελασαμε με δουλευεις φανταζομαι ετσι?οσους εχω ρωτησει γιατι iphone?η απαντηση ηταν εεε αλλιως σε βλεπει ο κοσμος με iphone αλλιως ο πελατης καταλαβαινεις....αυτο και μονο μου αρκει.τωρα θα μαθουμε τη νοοτροπια του νεοελληνα...βρακι δεν εχω να βαλω αλλα το κινητο κινητο Δεν σε δουλεύω καθόλου. Έγραψες κάτι και ζητάμε να το τεκμηριώσεις με στοιχεία. Ένα link, κάποιο τεχνολογικό site η κάποια έρευνα που να το αποδεικνύει. Όταν γράφεις ότι "σου είπαν" η ότι "άκουσες από κάπου", τότε φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταθεί σαν σοβαρό επιχείρημα. 2 1
sabrewulf Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Δεν σε δουλεύω καθόλου. Έγραψες κάτι και ζητάμε να το τεκμηριώσεις με στοιχεία. Ένα link, κάποιο τεχνολογικό site η κάποια έρευνα που να το αποδεικνύει. Όταν γράφεις ότι "σου είπαν" η ότι "άκουσες από κάπου", τότε φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταθεί σαν σοβαρό επιχείρημα. τεκμηριωσε μου κι εσυ ποσοι στην Ελλαδα χρησιμοποιουν το κινητο τους τουλαχιστον στο 50% των δυνατοτητων του
Waiss Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, sabrewulf είπε τεκμηριωσε μου κι εσυ ποσοι στην Ελλαδα χρησιμοποιουν το κινητο τους τουλαχιστον στο 50% των δυνατοτητων του Μη μου ζητάς να τεκμηριώσω πράγματα που δεν έγραψα ποτέ και πουθενά. Εσύ έγραψες κάτι και περιμένουμε τα δεδομένα σου. Τηλέφωνα, γραφεία, διευθύνσεις, ανθρώπους και συνδέσμους.
sabrewulf Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ..... 3 λεπτά πριν, Waiss είπε Μη μου ζητάς να τεκμηριώσω πράγματα που δεν έγραψα ποτέ και πουθενά. Εσύ έγραψες κάτι και περιμένουμε τα δεδομένα σου. Τηλέφωνα, γραφεία, διευθύνσεις, ανθρώπους και συνδέσμους. μαλλον σου εθιξα την εταιρεια καταλαβαινω...συμβαινει συχνα αυτο εδω μεσα...καταλαβαινω απολυτα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από sabrewulf
Waiss Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sabrewulf είπε ..... μαλλον σου εθιξα την εταιρεια καταλαβαινω...συμβαινει συχνα αυτο εδω μεσα...καταλαβαινω απολυτα Άρες Μάρες Κουκουνάρες. Pixel 4XL και Pixel 5. Σίγουρα έθιξες την "εταιρεία μου". Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Waiss 1
koutsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, sabrewulf είπε με δουλευεις φανταζομαι ετσι?οσους εχω ρωτησει γιατι iphone?η απαντηση ηταν εεε αλλιως σε βλεπει ο κοσμος με iphone αλλιως ο πελατης καταλαβαινεις....αυτο και μονο μου αρκει.τωρα θα μαθουμε τη νοοτροπια του νεοελληνα...βρακι δεν εχω να βαλω αλλα το κινητο κινητο Μάλλον πρέπει να αλλάξεις φίλους! Ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει ποτέ αυτό που έγραψες ότι σου είπαν. 46 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ad block Ποτέ ξανά διαφήμιση Μόνο για αυτό, android Το ad block από που κόβει τις διαφημίσεις εκτός από τον browrer? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από koutsis
DimosthenisG Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Μάλλον πρέπει να αλλάξεις φίλους! Ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει ποτέ αυτό που έγραψες ότι σου είπαν. Το ad block από που κόβει τις διαφημίσεις εκτός από τον browrer? Ναι έχεις άπειρες επιλογές, και για YouTube και για browser
Waiss Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Ναι έχεις άπειρες επιλογές, και για YouTube και για browser Χωρίς root πάντως με dns.adguard δεν κόβει στο Youtube. 1
Psaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Χωρίς root πάντως με dns.adguard δεν κόβει στο Youtube. youtube vanced. 1
DimosthenisG Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Χωρίς root πάντως με dns.adguard δεν κόβει στο Youtube. Χωρίς root δεν υπάρχουν σοβαρές επιλογές adblocking YouTube vanced είναι αυτό που ψάχνεις εσυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα