kaz33 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον εξοπλισμό ? Έχω κάρτα 3060 και δεν ξέρω τι motherboard να πάρω cpu riser τροφοδοτικό για αρχή mining!!! Ευχαριστώ.
mastoras007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Εχω την εντύπωση οτι με ryzen ισος εχεις κάποια θεματάκια χωρίς να είμαι σίγουρος ετσι διάβασα γιατί και εγώ παρήγγειλα την ίδια κάρτα σήμερα κιόλας, επίσης ισος χρειάζετε ειδικές ρυθμήσεις αυτη η κάρτα για να παιξει σωστα mining Αν την θέλεις αποκλειστικά για mining πάλι χωρίς να ειμαι σίγουρος οπου και να την κουπμώσεις θα δουλέψει, οι επεξεργαστές μου οσο κάνω mining δέν πάνε πάνω απο 4% χρήση Οπότε πάρε μια φτινή μητρική με ενα φτινό επεξεργαστη αν και εφόσον το θέλεις αποκλειστικά για αυτο
kaz33 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ναι θέλω μόνο για mining και να πάω μέχρι 6 - 10 κάρτες !!!
3DJIN Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 αγορασε ενα ετοιμο γιατι σε βλεπω ασχετο και δεν προκειται να κανεις σοβαρη δουλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα