Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Λεω να κανω την συγκεκριμένη αγορά για νεο pc.

Έχω επιλέξει για επεξεργαστη 10600κ και μητρική msi z490 a pro ,βεβαια προτιμώ για μητρική MSI MPG Z490 Gaming Plus αλλα μου ανεβάζει το μπάτζετ λιγο. Τι άποψη έχετε?αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο δεκτο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ANT2021 είπε

Έχω επιλέξει για επεξεργαστη 10600κ και μητρική msi z490 a pro ,βεβαια προτιμώ για μητρική MSI MPG Z490 Gaming Plus αλλα μου ανεβάζει το μπάτζετ λιγο. Τι άποψη έχετε?αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο δεκτο..

Χωρις να εχω καμμια απο τις z490 εδω ειχα δει πως και για την α pro μια χαρα λογια λεει.. Την προτεινει αφοβα μεχρι 10700k για oc(μετα τα 2 λεπτα, δευτερη την εξεταζει) 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν τα παω καλα με τα αγγλικά και δεν παρακολούθησα βιντεο.

Γενικα για αργότερα είτε για oc η για αλλαγη επεξεργαστή αααν αλλαξω σε κάποια χρονια θα με καλύψει? Η όσον αφορα τι επεξεργαστεί μπορεί να δεχτεί πανω, ειναι ίδιες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ANT2021 είπε

Η αλήθεια ειναι οτι δεν τα παω καλα με τα αγγλικά και δεν παρακολούθησα βιντεο.

Γενικα για αργότερα είτε για oc η για αλλαγη επεξεργαστή αααν αλλαξω σε κάποια χρονια θα με καλύψει? Η όσον αφορα τι επεξεργαστεί μπορεί να δεχτεί πανω, ειναι ίδιες?

Τους ιδιους ακριβως  επεξεργαστες δεχονται και πιστευω μια χαρα θα σου βγουν

Την α pro στο video την δινει πολυ καλο vfm μητρικη με καλα vrm κ memory oc για την τιμη της

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Απο οτι ειδα και καταλαβα δλδ μονο στης θύρες εχει διαφορες και νομιζω και καλύτερη καρτα ηχου ,rgb και τετοια δεν εχει καπου σημαντικές διαφορές στην λειτουργία σωστα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ANT2021 είπε

Απο οτι ειδα και καταλαβα δλδ μονο στης θύρες εχει διαφορες και νομιζω και καλύτερη καρτα ηχου ,rgb και τετοια δεν εχει καπου σημαντικές διαφορές στην λειτουργία σωστα?

Ακριβως φιλε μου.. Και μονο που αρκεισαι σε μητρικη χωρις rgb εισαι 20 ευρο τουλαχιστον κατω😁.. Οποτε για 10600κ εγω την αρχικη σου επιλογη την βλεπω αξιοπρεπεστατη

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, ANT2021 είπε

Τι να σου προτείνουμε, αφού δεν γράφεις τις προθέσεις σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Την πηρα προσφατα τη μητρικη (δες στα συστηματα στην υπογραφη μου) και ειναι τρομερη για τα λεφτα της.κανει κ πολυ καλο οc στις ραμ.

Δημοσ.
Στις 14/4/2021 στις 9:53 ΜΜ, leros2004 είπε

Τι να σου προτείνουμε, αφού δεν γράφεις τις προθέσεις σου. 

Σορυ για την καθυστέρηση. Το pc που φτιαχνω το θελω για απλη χρηση πολυ ζοομ και κάποιες φορες ίσως αργότερα κανενα παιχνιδι simulator που παιζω καμια φορα για αργοτερα ομως γιατι θα το εχω χωρις καρτα γραφικων  προς το παρων. Απλα γενικα ειμαι της άποψης να εχει καλα πραγματακια πανω για να μην θελω αμεσα αναβάθμιση. Γαυτο περνω και αυτο τον Επεξεργαστή για να μπορώ αργότερα αν χρειαστεί για oc. Ειμαι λιγο της απόψεως παρε ενα καλο και αχρειαστο να'νε... Απλα με την μνημη δεν έχω καταλάβει τα mhz σε τι ωφελούν και τι διαφορες θα εχω αν βαλω 3000 3200 3600..γιατι βλεπω και διαφορές στης τιμες μια 3000 ειναι πιο ακριβη απο 3200 της ιδιας μαρκας και τέτοια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...