Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα …

Ψάχνω το συγκεκριμένο τσαντάκι/θήκη/κασετίνα …χωρίς τα εργαλεία…μόνο τη θήκη ....

Case Tool.png

Δημοσ.

Είχα πάρει μια τέτοια κασετίνα, μαζί με τα συγκεκριμένα εργαλεία, αλλά μου χάλασε το τέστερ και αγόρασα και 2η. Έχω όλα τα εικονιζόμενα εργαλεία από 2 φορές εκτός από το τέστερ που το παλιό δεν μου δουλεύει. Θα μπορούσα να σου δώσω την μία κασετίνα, αλλά δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος να στείλω μιας και τα μεταφορικά και η συσκευασία θα κοστίσουν, και εγώ μένω επαρχία οπότε χλωμό να μένουμε κοντά ο ένας με τον άλλο.

Δημοσ.
Στις 14/4/2021 στις 12:59 ΠΜ, gokuthelegend είπε

Είχα πάρει μια τέτοια κασετίνα, μαζί με τα συγκεκριμένα εργαλεία, αλλά μου χάλασε το τέστερ και αγόρασα και 2η. Έχω όλα τα εικονιζόμενα εργαλεία από 2 φορές εκτός από το τέστερ που το παλιό δεν μου δουλεύει. Θα μπορούσα να σου δώσω την μία κασετίνα, αλλά δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος να στείλω μιας και τα μεταφορικά και η συσκευασία θα κοστίσουν, και εγώ μένω επαρχία οπότε χλωμό να μένουμε κοντά ο ένας με τον άλλο.

Ευχαριστώ ...

Εγώ τα έχω αλλάξει επειδή χάλασαν- στόμωσαν  την είχα πάρει κάπου το 2010…Άσε που η πρέσα δεν είχε θέση για rj11/rj12 …Θα ήθελα ένα τσαντάκι καλύτερης ποιότητας διότι το ξέχασα έξω και από την υγρασία επειδή έχει χαρτόνι μέσα διαλύθηκε τελείως ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...