Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα. Εχουμε εδω και πάνω απο 2 μηνο συχνές διακοπές στο WiFi. 

Κοκκινίζει το κουμπί του ίντερνετ. 

Εχω μάθει απέξω σχεδόν ολο το τεχνικό τιμ της νοβα, αλλα λύση δεν εχει βρεθεί.. 

Εχουμε δοκιμάσει να αλλάξουμε channel, να αφαιρέσουμε τυχόν συσκευές δίπλα απο το ρουτερ αλλα λυση καμια. 

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοια ζητήματα? Μήπως είναι θέμα παροχου? Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
On 13/04/2021 at 21:20, Gvakalo said:

Καλησπέρα στην παρεα. Εχουμε εδω και πάνω απο 2 μηνο συχνές διακοπές στο WiFi. 

Κοκκινίζει το κουμπί του ίντερνετ. 

Εχω μάθει απέξω σχεδόν ολο το τεχνικό τιμ της νοβα, αλλα λύση δεν εχει βρεθεί.. 

Εχουμε δοκιμάσει να αλλάξουμε channel, να αφαιρέσουμε τυχόν συσκευές δίπλα απο το ρουτερ αλλα λυση καμια. 

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοια ζητήματα? Μήπως είναι θέμα παροχου? Ευχαριστώ πολύ 

αναφερεσε σε δυο διαφορετικα τελειως προβληματα μεταξυ τους.

αν εχεις θεμα με το wifi δεν σβηνει το ιντερνετ.το ιντερνετ δειχνει οτι πεφτει η γραμμη το οποιο αντιστοιχα ειναι ασχετο με το wifi. για vdsl Must η σωστη καλωδιωση  https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2021 στις 12:55 ΠΜ, poulinos είπε

αναφερεσε σε δυο διαφορετικα τελειως προβληματα μεταξυ τους.

αν εχεις θεμα με το wifi δεν σβηνει το ιντερνετ.το ιντερνετ δειχνει οτι πεφτει η γραμμη το οποιο αντιστοιχα ειναι ασχετο με το wifi. για vdsl Must η σωστη καλωδιωση  https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Ευχαριστω πολυ! Κατάλαβα ότι μου έλεγαν μπούρδες από την τεχνική εξυπηρέτηση και προχώρησα σε αλλαγή παροχου.. Αν και λίγο πιο ακριβά.. 

Δημοσ.
On 19/04/2021 at 00:22, Gvakalo said:

Ευχαριστω πολυ! Κατάλαβα ότι μου έλεγαν μπούρδες από την τεχνική εξυπηρέτηση και προχώρησα σε αλλαγή παροχου.. Αν και λίγο πιο ακριβά.. 

ναι αλλο το θεμα αποσυνδεση αλλο το θεμα να σε πεταει απο το wifi

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα κι από μένα. 

Να συνεχίσω έχω το θέμα με πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο router της vodafone. 

Συνεχόμενες αποσυνδέσεις του WiFi σε όλες τις συσκευές ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα και επανασύνδεση αυτόματα χωρίς να κάνω καμια ενέργεια. 

Με σύνδεση ethernet δεν κάνει αποσύνδεση.

Στο router δεν φαίνεται καμία διαφοροποίηση στις ενδείξεις κατά την διάρκεια των αποσυνδεσεων.

Σε επικοινωνία με την vodafone, μετά από σωρεία αλλαγών στις ρυθμίσεις του router που μου έκαναν, καταλήξαμε να μου στείλουν καινουργιο εξοπλισμό. Μου έστειλαν το ίδιο router (ZTE) και το προβλημα παραμένει. Τελευταία μου λένε πως μπορεί να φταίει η συσκευή του ασύρματου τηλεφώνου που είναι δίπλα στο router (δυο χρόνια μενω στο σπίτι παντα αυτή ήταν η διάταξη). Φυσικά το τηλέφωνο πρεπει να συνδεθεί με το router για να δουλέψει οποτε το θεωρώ άκυρο να μου λένε ότι φταίει το ασύρματο τηλέφωνο. Λόγω της πανδημιας προσπαθω να αποφυγω την επίσκεψη από τεχνικό στο χώρο μου. 

Επειδή είμαι λίγο έως πολύ άσχετος, παρακαλωγια τις απλές συμβουλές σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...