SakafliaC Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω κάτι πολύ συγκεκριμένο, αλλά θέλω βοήθεια γιατί ο καθένας μου λέει τα δικά του και έχω πελαγώσει. Ψάχνω smartphone μέχρι 150 βαριά 170 ευρώ, με μόνες απαιτήσεις όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και οθόνη. Δε μ ενδιαφέρουν καθόλου κάμερα, dual sim, δαχτυλικά κλπ. Θέλω να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες χρήσης και να έχει οθόνη που να επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις σαν άνθρωπος ενώ είσαι έξω στον ήλιο. Εκτός απ το Poco M3 που μου προτείνουν οι περισσότεροι, υπάρχει άλλη επιλογή? Κοιτάω και το Realme 7i, ίδια μπαταρία και ομορφότερο νομίζω, αλλά δε ξέρω τι λέει σαν εταιρεία. Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από SakafliaC
Payne83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μια χαρά εταιρία είναι η Realme και απο τις καλύτερες επιλογές στο χρηματικό ποσό που διαθέτεις το 7i. Πχ το Realme 7 Pro εάν ψάξεις έχει κάνει πολλές πωλήσεις και έχει πολύ καλές κριτικές. Μην το φοβάσαι. 1
Payne83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Η οθόνη του 7i είναι μικρότερης ανάλυσης αλλά έχει 90Hz refresh rate (ανανέωση) και μαζί με το UI της realme κάνει την εμπειρία χρήσης πιο άνετη χωρίς να κολλάει σε σχέση με το Poco που έχει μεγαλύτερή ανάλυση αλλά 60Hz refresh rate και MIUI. Επίσης το 7i έχει μεγαλυτερη μέγιστη φωτεινότητα. Αλλά σε ανάλυση γενικά κερδίζει το M3. Σε μπαταρία και τα δυο είναι δυνατά. To Poco M3 έχει και δυνατά stereo ηχεία, έχει FM radio και υπέρυθρες. Πιστεύω εάν θέλεις να πιάσεις τα 150 ευρώ με τα 128GB το M3 είναι ελαφρώς καλύτερη επιλογή.
SakafliaC Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Επειδή δεν έχω δουλέψει ποτέ το UI της Realme, είναι πιο κοντά σε stock android απ το MIUI? Θα μ άρεσε αυτό. Για 64gb θα πάω όποιο και να πάρω, δε μου χρειάζονται τα 128. Και τα 2 τα βρίσκω στην ίδια ακριβώς τιμή, 130ε.
Payne83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ναι είναι πιο κοντά στο stock android άπο το MIUI της Xiaomi.
SakafliaC Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Πήγα για το Realme τελικά, παραήταν άσχημο το Poco.. Πρώτη επαφή απ το λίγο που το χω χρησιμοποιήσει είναι άψογο. Αν εντοπίσω ελαττώματα ή οτιδήποτε άλλο θα το γράψω, να χει και κανένας άλλος εικόνα αν θέλει να το πάρει. 2
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Λοιπόν μετά από 1 εβδομάδα χρήσης έχω να πω ότι είναι απ τις καλύτερες αγορές που χω κάνει. Είχα ξεχάσει πώς είναι να μη χρειάζεται το κινητό φόρτιση κάθε λίγες ώρες. Γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά. Το UI της Realme επίσης πολύ ομορφότερο και πιο γρήγορο απ τις σαβούρες της Xiaomi. Μόνο μείον που εμένα βέβαια δε μ επηρεάζει καθώς δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ είναι η φωτογραφική, η οποία είναι αρκετά κακή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα