Althael Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα μερικές προτάσεις για smartphone εως 250E. Έχω δει το Xiaomi Poco X3 και έχοντας ακούσει τα καλύτερα για τη σειρά ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η εαν υπάρχει κατι καλύτερο στην αγορα αυτή τη στιγμή με τα συγκεκριμένα χρήματα. Ευχαριστώ πολυ
intruder99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις θέμα με αγορές από Κίνα/Banggood υπάρχει το Redmi Note 10 Pro 6/128 στα 257€ το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα midrange της χρονιάς. Εάν από την άλλη θέλεις να αγοράσεις από την Ελλάδα, θα πρότεινα το Realme 7 Pro. Κατά την γνώμη μου αξίζει πιο πολύ από το Poco X3 NFC. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από intruder99
Althael Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Αν δεν έχεις θέμα με αγορές από Κίνα/Banggood υπάρχει το Redmi Note 10 Pro 6/128 στα 257€ το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα midrange της χρονιάς. Εάν από την άλλη θέλεις να αγοράσεις από την Ελλάδα, θα πρότεινα το Realme 7 Pro. Κατά την γνώμη μου αξίζει πιο πολύ από το Poco X3 NFC. Θα προτιμήσω κάτι από την Ελληνική αγορά καθότι το χρειάζομαι σχετικά άμεσα και θέλω να εχω την ευκολια της εγγύησης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Θα κοιτάξω το realme γιατί δεν είχα καν άκουσα αυτή την εταιρεία. Ευχαριστώ πολύ! Ps: Το redmi note pro 9 που είναι σε αντίστοιχη τιμή στην Ελλάδα αξίζει? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από Althael 1
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Althael είπε Το redmi note pro 9 που είναι σε αντίστοιχη τιμή στην Ελλάδα αξίζει? Σε σχεση με το redmi note 10 pro , προφανως οχι. Το 10αρι ειναι μια σχετικη αναβαθμιση σε σχεση με το 9αρι. Σε σχεση με το realme 7 pro , θεωρω οριακα οτι κερδιζει το realme . Μονο και μονο η amoled οθονη του δινει εξτρα ποντους , τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
intruder99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Σε σχεση με το redmi note 10 pro , προφανως οχι. Το 10αρι ειναι μια σχετικη αναβαθμιση σε σχεση με το 9αρι. Σε σχεση με το realme 7 pro , θεωρω οριακα οτι κερδιζει το realme . Μονο και μονο η amoled οθονη του δινει εξτρα ποντους , τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Κι εγώ πιστεύω ότι κερδίζει το Realme 7 Pro, μάλιστα με διαφορά. Εκτός από την οθόνη, έχει και γρήγορη φόρτιση 65W που συναντά κανείς σε flagship συσκευές. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από intruder99
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, intruder99 είπε Κι εγώ πιστεύω ότι κερδίζει το Realme 7 Pro, μάλιστα με διαφορά. Εκτός από την οθόνη, έχει και γρήγορη φόρτιση 65W που συναντά κανείς σε flagship συσκευές. Δεν θα το ελεγα "με διαφορα". Προσωπικη αποψη παντα. Περα απο την οθονη , τα αλλα ειναι παρεμφερη specs. Για την γρηγορη φορτιση που λες , μην ξεχνας οτι ειναι και μικροτερη η μπαταρια στο realme. Το redmi note 9 pro , απο 15-20% σε 100% φορτιζει σε περιπου 1 ωρα , 1 ωρα και 10 λεπτα. Αλλα η μπαταρια ξεχναει να αδειαζει Το λεω ως κατοχος του. Αρα δηλ , θες μια ωρα φορτισης ενα Χ μερες. Στο realme δεν ξερω ποσο κραταει. Μπορει να κανει τρελο management το λειτουργικο..δεν ξερω. Μιλαμε παντα για specs στα χαρτια. Οπως ειπα , το realme κερδιζει , αλλα στα σημεια , εκ των οποιων το πιο δυνατο του ειναι η οθονη. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από mphxths
intruder99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν θα το ελεγα "με διαφορα". Προσωπικη αποψη παντα. Περα απο την οθονη , τα αλλα ειναι παρεμφερη specs. Για την γρηγορη φορτιση που λες , μην ξεχνας οτι ειναι και μικροτερη η μπαταρια στο realme. Το redmi note 9 pro , απο 15-20% σε 100% φορτιζει σε περιπου 1 ωρα , 1 ωρα και 10 λεπτα. Αλλα η μπαταρια ξεχναει να αδειαζει Το λεω ως κατοχος του. Αρα δηλ , θες μια ωρα φορτισης ενα Χ μερες. Στο realme δεν ξερω ποσο κραταει. Μπορει να κανει τρελο management το λειτουργικο..δεν ξερω. Μιλαμε παντα για specs στα χαρτια. Οπως ειπα , το realme κερδιζει , αλλα στα σημεια , εκ των οποιων το πιο δυνατο του ειναι η οθονη. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη. Για αυτό ας πούμε δεν ανέφερα τα stereo ηχεία ή την κάμερα που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη. Πάντως είναι γεγονός πως η μπαταρία του Realme 7 Pro φορτίζει στον μισό χρόνο σε σύγκριση με το Redmi Note 9 Pro, άσχετα από την χωρητικότητα. Αλλά κρατάει και αρκετά λεπτά παραπάνω. Ένα παράδειγμα είναι το βίντεο που ακολουθεί. (Υπόψιν ότι το Poco X3 είναι αυτό που κυκλοφορεί στην Ινδία κι όχι το Poco X3 NFC που έρχεται με 5160mAh μπαταρία σε εμάς.) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από intruder99
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, intruder99 είπε Πάντως είναι γεγονός πως η μπαταρία του Realme 7 Pro φορτίζει στον μισό χρόνο σε σύγκριση με το Redmi Note 9 Pro, άσχετα από την χωρητικότητα. Μικροτερη χωρητικοτητα και περισσοτερα watts στον φορτιστη. Δεν ειναι καποιο κατορθωμα αυτο 11 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ένα παράδειγμα είναι το βίντεο που ακολουθεί. Χωρις να θελω να μειωσω την μπαταρια του κινητου ή του οποιου management που προφανως κανει το software , το τεστ στο βιντεο δεν το λες και διαφωτιστικο. Αφηνουμε εξω απο την συζητηση τις μεγαλυτερες χωρητικοτητες ( 7000 και 6000 ) των κινητων στο βιντεο. Κερδισε ουσιαστικα κινητα με 4800 και 5000 μπαταριες με IPS οθονες. Πιστευω αν αυτα τα κινητα ειχαν amoled οθονες , θα κονταριοχτυπιοντουσαν. Το μονο κινητο με amoled που κερδισε ηταν το one plus nord που ειχε 4100 μπαταρια... Οπως ειπα δεν θελω να μειωσω το αποτελεσμα που εφερε στο βιντεο , αλλα οκ δεν ειναι να το εκθειαζουμε κιολας. Σαν κατοχος redmi note 9 pro , αν μου λεγανε δωστο μας και παρε το realme 7 pro , προφανως και θα το επαιρνα ... ειναι καλυτερο..αλλα οχι σε φαση "γουαου , τι αναβαθμιση εκανα!" Μονο για την amoled θα χαιρομουν...περισσοτερο.
intruder99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Ναι, φυσικά, παίζει ρόλο ο τύπος της οθόνης. Απ' ότι ξέρω οι AMOLED έχουν κάπως χαμηλότερη κατανάλωση. Αλλά το θέμα εδώ είναι πιο κινητό θα επιλέξει ο TS. Απλά προσπάθησα να εξηγήσω ποιο κινητό θα αγόραζα εγώ και γιατί. Άσχετα ότι ήμουν σε αυτό το δίλλημα τον περασμένο μήνα και τελικά παρήγγειλα το Realme 7 Pro από το Amazon, αλλά τελικά ακυρώθηκε η παραγγελία. Τώρα περιμένω το Redmi Note 10 Pro.
greekbusters Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Είχα poco x3 και τώρα realme 7 pro. Οι δύο βασικότερες διάφορες τους είναι η οθόνη και η ποιότητα κλήσης και ελαφρώς η κάμερα. Στο χιαομι το ηχείο κλήσης ήταν χάλια, πέραν του κλασικού ότι σε ακούνε όλοι οι τριγύρω, ενώ στο realme ο ήχος ειναι κρύσταλλο. Από οθόνη το χιαομι έχει πολύ καλή ips καμμια σχέση με τα παλιά χιαομι αλλά μπροστά στην amoled προτιμώ την δεύτερη προσωπικά . Από μπαταρία το χιαομι μ έβγαζε πολύ λίγο παραπάνω sot, του στυλ 30 λεπτα. Δαχτυλικο πολύ γρήγορο και στα δύο.τώρα με realme βγάζω περίπου 6.30-7 ώρες. Τώρα το χιαομι μπροστά στο realme είναι κάπως πιο χοντροκομμενο στο χέρι πράγμα που με κουραζε μετά από ώρα αλλά υπερτερουσε σε ταχύτητα, μικρή μεν, αλλά υπερτερουσε. Εγώ μόνο και μόνο για την ποιότητα της κλήσης το έδιωξα γτ με ξενέρωσε πολύ
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στο realme επισης βγαζεις στοκ φωτο τελειες μερα νυχτα Στο Xiaomi θα ψαχνεσαι μια ζωη με gcam
Althael Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας! Θα αξιολογήσω τις επιλογες μου και ελπίζω να κανω την καλυτερη δυνατη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα