jimmyloop Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος γενικά στο site και όλα με τα κρυπτονομίσματα συγνώμη για ότι δυσνόητο γράψω, με ενδιαφέρουν κρυπτονομίσματα που δεν μου βγάζει ούτε στην Binance ούτε στην Crypto, όπως πχ είναι το Kin που είναι χαμηλότερα στην κατάταξη, ξέρει κανείς πώς τα αγοράζω;;
pok0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στο coinmarketcap.com για καθε νομισμα αναφερουν και σε ποια ανταλακτηρια ειναι διαθεσιμο. Παρολα αυτα προσοχη σε μικρα νομισματα ειδικα αν εισαι αρχαριος στο χωρο. https://coinmarketcap.com/currencies/kin/markets/
jimmyloop Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, pok0 είπε Στο coinmarketcap.com για καθε νομισμα αναφερουν και σε ποια ανταλακτηρια ειναι διαθεσιμο. Παρολα αυτα προσοχη σε μικρα νομισματα ειδικα αν εισαι αρχαριος στο χωρο. https://coinmarketcap.com/currencies/kin/markets/ Δεν είναι το πρόβλημα τα ανταλλακτήρια, μου βγάζει τα διαθέσιμα, όμως όταν πηγαίνω στη σελίδα είναι σαν να μην είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Θα μου βγάλει πχ bitcoin, eth, stellar και αρκετά ακόμη όμως δεν τα βγάζει όλα. Υπάρχει τρόπος να βρω αυτά ή να τα αγοράσω. Διάβασα σε ένα άρθρο πως αγοράζεις bitcoin και κάνεις trade, όμως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί αν το αγοράσεις και δεν γίνεται θα βάλω λεφτά τσάμπα.
mech35 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 μήπως κοιτάς λάθος pairs. πχ kin/btc αντι για kin/usd? το kin/usd εγω το βρίσκω στο ftx
pok0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 5 hours ago, jimmyloop said: Δεν είναι το πρόβλημα τα ανταλλακτήρια, μου βγάζει τα διαθέσιμα, όμως όταν πηγαίνω στη σελίδα είναι σαν να μην είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Θα μου βγάλει πχ bitcoin, eth, stellar και αρκετά ακόμη όμως δεν τα βγάζει όλα. Υπάρχει τρόπος να βρω αυτά ή να τα αγοράσω. Διάβασα σε ένα άρθρο πως αγοράζεις bitcoin και κάνεις trade, όμως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί αν το αγοράσεις και δεν γίνεται θα βάλω λεφτά τσάμπα. Οταν αγοραζεις Bitcoin, πιστεψε με, δεν βαζεις λεφτα τζαμπα. Ισως να ειναι και καλυτερα😃. Η καλυτερη λυση για σενα ειναι το support του ανταλακτηριου σου. Αυτοι ειναι οι αρμοδιοι για να σου λυσουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ οτι προβληματα μπορει να αντιμετωπισεις.
tryxx1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, jimmyloop είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος γενικά στο site και όλα με τα κρυπτονομίσματα συγνώμη για ότι δυσνόητο γράψω, με ενδιαφέρουν κρυπτονομίσματα που δεν μου βγάζει ούτε στην Binance ούτε στην Crypto, όπως πχ είναι το Kin που είναι χαμηλότερα στην κατάταξη, ξέρει κανείς πώς τα αγοράζω;; Μήπως κοιτας κρυπτο που είναι στο Uniswap και το 1inch??? Αυτά είναι αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια και γίνονται αλλιως οι αγοροπωλησίες.....δεν είναι απλο να αγοράσεις εκεί
pakitis Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Εάν είσαι αρχάριος δεν είναι κακό. Κακό θα είναι να ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι τέτοια crypto.
Dio24868 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω ένα.voucher 200$ Στην binance Αλλά δεν καταλαβαίνω πως χρησιμοποιώ αν ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει αφτα τα λεφτά μπορώ να αγοράσω ότι κρυπτονομισμα θέλω η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από Dio24868
Προτεινόμενες αναρτήσεις