Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια είμαι ανάμεσα στην asus rog strix  b550-f την b550-E και την msi mpg b550 gaming cardon . Χρήση  κυρίως για gaming. Ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιήσω είναι ο ryzen 7 3800x ,και κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα με καμμια. Υλικο για να σε βοηθησει στην αποφαση, αν αντεξεις τη φωνη του τυπου😁

• Like 2
Δημοσ.
Στις 13/4/2021 στις 2:24 ΠΜ, Xristospetro είπε

Θέλω βοήθεια είμαι ανάμεσα στην asus rog strix  b550-f την b550-E και την msi mpg b550 gaming cardon . Χρήση  κυρίως για gaming. Ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιήσω είναι ο ryzen 7 3800x ,και κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη

εγώ που είμαι με Asus B550-E είμαι πολύ ευχαριστημένος δοκιμασμένη σε 3900Χ και σε 5900Χ zero issues εύκολο μενού, χαμηλές θερμοκρασίες chipset,mobo,vrm,αν θες κάτι ποίο οικονομικό πηγαίνεις σε MSI με κόστος το  ανυπαρκτο support όπως κάνει σε όλα τα προϊόντα της φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ICE-T είπε

MSI με κόστος το  ανυπαρκτο support όπως κάνει σε όλα τα προϊόντα της φυσικά.

Support Και asus από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα....

Πάρε μια γεύση του απόλυτου asus bios support. 8 μήνες για bios update....image.png.6485c9ed6c655ff8b235503cec941ce1.png

Κάτσε λίγο να μπαγιατέψει και το b550 και έλα μετά να μου πεις για support.

• Like 1
Δημοσ.

@leros2004 
Το ζω με μια ROG Strix x470-F gaming.
Η Asus κάνει κάτι κενά στις ενημερώσεις της, με μεγαλύτερο αυτό το 8μηνο ανάμεσα στο 5406 και το 5601.
Το θέμα είναι, οι υπόλοιπες εταιρίες τί κάνουν, είναι καλύτερες στην υποστήριξη;
Μήπως βγάζουν BIOS με προβλήματα και αναγκάζονται να κυκλοφορούν update κάθε τρεις και λίγο;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, leros2004 είπε

Support Και asus από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα....

Πάρε μια γεύση του απόλυτου asus bios support. 8 μήνες για bios update....image.png.6485c9ed6c655ff8b235503cec941ce1.png

Κάτσε λίγο να μπαγιατέψει και το b550 και έλα μετά να μου πεις για support.

όταν μπαγιατεψει ξανασυζηταμε, κάτσε στο φτιαχτό μόνος σου/εσύ το χάλασες δεν αναγνωρίζω τίποτα ΙΚΕΑ/MSI support

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ICE-T είπε

όταν μπαγιατεψει ξανασυζηταμε, κάτσε στο φτιαχτό μόνος σου/εσύ το χάλασες δεν αναγνωρίζω τίποτα ΙΚΕΑ/MSI support

Όπως μπαγιάτεψε το x470 κάτι ανάλογο θα γίνει και με τα b5xx. Μην αρχίσω να αναφέρω για τα φοβερά bios updates τους που το 1 φτιάχνουν το άλλο χαλάνε... 

Παθών με x470 prime pro.

Μην θυμηθώ ποια εταιρεία πίεζε την amd να μην δώσει υποστήριξη στη 4xx σειρά για τα καινούργια ryzen cpu 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Όπως μπαγιάτεψε το x470 κάτι ανάλογο θα γίνει και με τα b5xx. Μην αρχίσω να αναφέρω για τα φοβερά bios updates τους που το 1 φτιάχνουν το άλλο χαλάνε... 

Παθών με x470 prime pro.

Μην θυμηθώ ποια εταιρεία πίεζε την amd να μην δώσει υποστήριξη στη 4xx σειρά για τα καινούργια ryzen cpu 

ενω η MSI τα κανει ολα και συμφερει😆,οταν μπαγιατεψει θα την αλλαξω ποτε δεν ημουν μια μητρικη θα βαλω 2,3 σειρες τσιπ πανω και θα ζηταω και τα ρεστα απο την εταιρια γιατι δεν δουλευει σωστα,δεν γραφω για τις καρτες τους γιατι τo φιασκο εκει ειναι μεγαλο καθε 2 μηνες βγαζουν νεο μοντελο και ακυρωνουν τα pre-orders γιατι τα σταματαν απο την παραγωγη

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Έχει πλάκα που μαλώνετε για τα bios σε asus και msi ειδικά. Μου φαίνεται πρέπει να περάσετε ένα φεγγάρι biostar για να ηρεμήσετε κάπως.😁

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Με φοβίζεις, γιατί λέω να πάω από έναν 2700, σε 5600X, με την Χ470 prime pro...

Με το τελευταίο bios είμαι, αλλά με τον 2700x. Θέμα δεν έχω 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...