defaultuser2003 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Έχω το Speedport Plus modem/router της Cosmote (που δουλεύει μόνο σαν modem, ενώ για router/AP έχω ένα Asus AX88U) και θέλω να συνδέσω ένα VoIP τηλέφωνο ή να χρησιμοποιώ για κλήσεις το android κινητό μου με κάποια εφαρμογή. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο VoIP τηλέφωνο (κατά βάση όσο φθηνότερο γίνεται) που να συνδέεται κατευθείαν πάνω στο modem; Λύσεις τύπου να αλλάξω Fritzbox δεν με ενδιαφέρουν, μιας και έχω επενδύσει ήδη σε ακριβό ρούτερ. Τέλος υπάρχει κάποια android εφαρμογή για να λαμβάνω/κάνω κλήσεις από το κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Οι συσκευές που υπάρχουν στο εμπόριο (ή μας δίνουν οι πάροχοι) έχουν μόνο SIP Client για να συνδεθεί η VoIP τηλεφωνία σε έναν server (π.χ. του παρόχου) και να έχουμε υπηρεσία. Η διαφορά είναι ότι για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει απαραίτητα η συσκευή να έχει δυνατότητα και SIP Server, ώστε να συνδέονται πάνω της ΙΡ τηλέφωνα ή εφαρμογές σε κινητές συσκευές. Οι μόνες συσκευές που έχουν αυτή την δυνατότητα είναι όλα τα Fritz και ελάχιστα μοντέλα 2-3 κατασκευαστών, αλλά κοστίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Υπάρχουν τα Gigaset τηλέφωνα, οπως το 850 που έχω, τα οποία έχουν και ethernet συνδεση για voip τηλέφωνία (μέχρι 6 πάροχοι). Οταν το συνδέσεις στο δίκτυο έχει και web Interface για όλες τις ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα