Προς το περιεχόμενο

Pws katharizete to keyboard sas?

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αποσυνδέεις , το ξεβιδώνεις και του κάνεις μια ωραία σαπουνάδα στη μπανιέρα και γίνεται καινούριο.Το αφήνεις βέβαια να στεγνώσει πρώτα...και μετά το επανατοποθετείς.

Δημοσ.
Το αποσυνδέεις , το ξεβιδώνεις και του κάνεις μια ωραία σαπουνάδα στη μπανιέρα και γίνεται καινούριο.Το αφήνεις βέβαια να στεγνώσει πρώτα...και μετά το επανατοποθετείς.

lllllooooollllll, πλάκα πλάκα η μόνη 100% "καθαριστική" μέθοδος είναι αυτή για πραγματικά βρώμικα πληκτρολόγια. Αν βιάζεσαι, με ένα blower μετά στεγνώνει αμέσως και φεύγουν τα πάντα από βρωμιές.

sc

Δημοσ.

Basika kai egw etsi tin kobo na kanw... skeutomai na boutiksw ta koumpia se ena doxeio me oinopneuma i kathari benzini gia na katharisoune alla fovamai na min eksafanistoune ta gramata... Anyway .. will see...

Btw .. oso kai na pospathisa na trabiksw ta koumpia na bgoune den bgainoune.. thelei na kanw kamia patenta?

Δημοσ.

Egw ta shkwnw me ena mikro katsavidaki k vgainoun mia xara!!Meta me ena vamvakaki k ka8aro oinopneyma to kaneis lampiko!!!Ta koympia de pa8enoun tipota

Δημοσ.

Παίρνεις καινούριο!!! (εάν έχει κλείσει 2-3 χρόνια!), και έτσι δεν μπαίνεις στη διαδικασία πλυσίματος! :D

Δημοσ.

proxtes to katharisa..ena multimedia microsoft...den xreiazete oute sapouni oute oinopnevma...ligo neraki kai mia petsata kai katharizeis ena ena ta koubia..afou to anoikseis olo fisisika...se 30 min einai san kainourio!

Δημοσ.

Ναι στην μπανιέρα του φοράς και μπρατσάκια γαι να μην βουλιάξει και μετα το απλώνεις και του βάζεις και μανταλάκια να μην στο πάρει ο αέρας...!!!! :lol: 8) ..ΙοοοοοΙ..

Δημοσ.

συμφωνω με τον Invader το ξεβιδωνεις,βγαζεις τις πλακετες και μετα το βουτας μεσα στην σαπουναδα.εγω παντως παντα ετσι εκανα το πληκτρολογιο...αν και σκεφτομαι να κανω και το ποντικι ετσι μονο που ειναι οπτικο...φοβαμαι μην στραβωθει και μετα αλλου θα κανω και αλλου θα πηγαινει... :D αλλα αν εχει φτασει και σε απελπιστικη κατασταση παντα θα βγαινουν καινουργια πληκτρολογια και ειναι μια καλη αφορμη να παρεις ενα καινουργιο... :)

Δημοσ.

και επιπλεον καπου ειχα διαβασει οτι κινεζοι επιστημονες ειχαν κανει μια ερευνα και ειχαν δει οτι ενα πληκτρολογιο σε ενα π.χ. νετ καφε ειναι μεγαλυτερη πηγη μικροβιων απο οτι σε μια χωματερη... απιστευτο και ομως αληθινο...τωρα που βλεπω το πληκτρολογιο μου μαλλον θελει και το δικο μου ενα μπανακι.... :D

Δημοσ.

Κι εγώ όσες φορές το έχω πλύνει, έχω ακολουθήσει την γνωστή μέθοδο του "ξηλώνω τα πλήκτρα ένα ένα". Τα καθαρίζεις με οινόπνευμα και τα ξαναβάζεις στη θέση τους, αφού πρώτα βγάλεις ότι υπάρχει κάτω απο αυτά...Συνδετήρες, καρφίτσες, κ.λ.π. (αν δεν θυμάσαι την θέση τους καλό θα ήταν να κρατήσεις κάτι σαν σχέδιο, ας πούμε, σε ενα χαρτάκι, εκτός αν θες να πατάς το λ και να βγαίνει το κ :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...