Black Ninja Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά,να σας εξηγήσω το πρόβλημα μου,έχω ένα ρούτερ (technicolor),ταυτόχρονα έχω βάλει και κάμερες με καταγραφικό κανονικά και έχω περάσει την εφαρμογή για να τις βλέπω και στο κινητό μου.Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να αλλάξω το ρούτερ (ZTE) επειδή συγχρονίζει πιο καλά,μόλις το βάζω όμως δεν λειτουργεί η εφαρμογή στο κινητό μου και δεν μπορώ να δω τις κάμερες.Τι λέτε να συμβαίνει;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 μηπως εχεις φτιαξει dyndns ή και port forward?
Black Ninja Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Αν και δεν καταλαβαίνω αυτούς τους όρους καθώς δεν είμαι γνώστης δεν έχω πειράξει τίποτα.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 On 17/04/2021 at 20:42, Black Ninja said: Αν και δεν καταλαβαίνω αυτούς τους όρους καθώς δεν είμαι γνώστης δεν έχω πειράξει τίποτα. για αυτο μπορει να μην παιζει διοτι καποιος μπορει να ειχε κανει Port forward/dmz/dyndns για νατις βλεπεις.αναλογως πως παιζουν οι καμερες.δεν ξερω αν στις ειχε ρυθμισει καποιος.
Black Ninja Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Στις 23/4/2021 στις 2:01 ΜΜ, poulinos είπε για αυτο μπορει να μην παιζει διοτι καποιος μπορει να ειχε κανει Port forward/dmz/dyndns για νατις βλεπεις.αναλογως πως παιζουν οι καμερες.δεν ξερω αν στις ειχε ρυθμισει καποιος. Ναι ο τεχνικός που μου τις εγκατέστησε έβαλε και το τροφοδοτικό.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 On 25/04/2021 at 22:25, Black Ninja said: Ναι ο τεχνικός που μου τις εγκατέστησε έβαλε και το τροφοδοτικό. μπορει να ειχε κανει ρυθμισεις στο παλιο router οι οποιες θα πρεπει να μεταφερθουν στο νεο.μπορει να ειναι και θεμα απλα των ip.πολλα μπορει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα