Herald Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, AtiX είπε Το παράλογο είναι εκτός Αμερικής που το μεγαλύτερο ποσοστό χρησιμοποιεί Android, στην Αμερική οι χρήστες δεν έχουν αυτές τις έννοιες… Γιατί αν ήταν διαφορετικά τα ποσοστά στην Αμερική θα άλλαζε πολιτική? Αφού προ πολλού η Apple έχει νοοτροπία στα τέτοια μου ο χρήστης, κάνω αυτό που θέλω εγώ. Πχ και η φάση κάποτε με το flash παρόμοια ήταν. Το flash έτσι και αλλιώς σε θάνατο όδευε. Αυτό που έκανε η Apple ήταν να περιορίσει τους δικούς της χρήστες από το αν έχουν πρόσβαση στις σελίδες που δεν είχανε ακόμα μεταβεί. Προφανώς για επιτυχημένη εταιρεία μιλάμε, ποιός είμαι εγώ να κρίνω αν σωστά ή λάθος πράττει. Απλά εμένα προσωπικά πελάτη δεν θα με κάνει πότε γιατι δεν μαρέσει αυτή η φιλοσοφία της.
tsofras Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Herald είπε Καπου τα εχεις μπερδέψει νομιζω. Το να δουλευει το imessenger σε android δεν θα το κάνει για να βοηθησει τον χρηστη android. Θα το κανει για να βοηθησει τον χρηστη ios. ΕΣΕΝΑ σαν χρηστη ios περιορίζει που δεν μπορεις να μιλας με το κυκλο σου. Τωρα αν δεν καταλαβαίνετε που ειναι το παράλογο να βάζει μια εταιρεια τρικλοποδια στους δικους της χρηστες ωστε αυτοι να πεισουν και τους γυρω τους να παρουνε iphone για να μπορουν να μιλάνε, ε το distortion field φταιει. Και η MS θα το κάνει για παίζει το Office σε Linux και οι gamers Fortnite. Γιατί η δική σου λογική δλδ υπερ-ισχύει σε αυτό που έγραψα εγώ ? Οπότε σωστά είπες "νομίζεις" ότι κάπου τα έχω μπερδέψει ( στην τελική σχολίασες δικό μου σχόλιο που αφορούσε την μήνυση της Apple ) Τώρα τα περί "distortion field " φαντάζομαι αλλού θα πήγαινε γιατί δεν καταλαβαίνω καν πως συνδέεται με το σχόλιο που έγραψα εγώ
AtiX Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατί αν ήταν διαφορετικά τα ποσοστά στην Αμερική θα άλλαζε πολιτική? Αφού προ πολλού η Apple έχει νοοτροπία στα τέτοια μου ο χρήστης, κάνω αυτό που θέλω εγώ. Πχ και η φάση κάποτε με το flash παρόμοια ήταν. Το flash έτσι και αλλιώς σε θάνατο όδευε. Αυτό που έκανε η Apple ήταν να περιορίσει τους δικούς της χρήστες από το αν έχουν πρόσβαση στις σελίδες που δεν είχανε ακόμα μεταβεί. Προφανώς για επιτυχημένη εταιρεία μιλάμε, ποιός είμαι εγώ να κρίνω αν σωστά ή λάθος πράττει. Απλά εμένα προσωπικά πελάτη δεν θα με κάνει πότε γιατι δεν μαρέσει αυτή η φιλοσοφία της. Πιστεύω αν ήταν χαμηλά τα ποσοστά της στην Αμερική θα το έκανε, δες πχ τι έγινε με Apple TV, που λόγο χαμηλών συνδρομών το έβγαλε και για play store… 1
Herald Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, tsofras είπε Και η MS θα το κάνει για παίζει το Office σε Linux και οι gamers Fortnite. Γιατί η δική σου λογική δλδ υπερ-ισχύει σε αυτό που έγραψα εγώ ? Οπότε σωστά είπες "νομίζεις" ότι κάπου τα έχω μπερδέψει ( στην τελική σχολίασες δικό μου σχόλιο που αφορούσε την μήνυση της Apple ) Τώρα τα περί "distortion field " φαντάζομαι αλλού θα πήγαινε γιατί δεν καταλαβαίνω καν πως συνδέεται με το σχόλιο που έγραψα εγώ Ε άμα σου λέω μπερδεύτηκες. Δες τον atix που καταλάβε. Η διαφορά είναι πως η MS με το να μην βγάζει το office σε linux δεν ταλαιπωρεί τους χρήστες του δικού της λειτουργικού αλλά τους χρήστες άλλου λειτουργικού. Η Apple ταλαιπωρεί τους δικούς της χρήστες πρώτα από όλα.
sv398 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2021 στις 2:53 ΜΜ, AtiX είπε Και τον τροχό τον ανακάλυψε κάποιος άγνωστος, τι θα πούμε ότι αυτός μας έμαθε τα αμάξια??? ΥΓ: ξέρεις πιο είναι το πιο τραγικό στο γενικό σου επιχείρημα? όλα αυτά που προϋπήρχαν ήταν μόνα τους και συνήθως υπολειτουργούσαν, μόνο η Apple κατάφερε τόσες πολλές τεχνολογίες να τις βάλει μαζί και να δουλεύουν σωστά… οπότε ναι, η Apple μας έμαθε πως θα πρέπει να είναι το σωστο smartphone… Υπολειτουργούσαν τα Blackberry??? XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXA AAAAAAAAAAAAAAAAAA XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAA Επικός! 🙂😃😁 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από sv398 1
AtiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, sv398 είπε Υπολειτουργούσαν τα Blackberry??? XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXA AAAAAAAAAAAAAAAAAA XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAA Επικός! 🙂😃😁 Κάτι σοβαρό θα γράψεις ή θα αμπελοσοφούμε? 1
sv398 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Κάτι σοβαρό θα γράψεις ή θα αμπελοσοφούμε? Πραγματικά τώρα διαφωνείς? Δηλαδή ήμαρτον. Δεν νομίζω να είσαι τόσο μικρός σε ηλικία που να μην καταλαβαίνες τη διαφορά. Λες και πριν το iPhone 1 δεν υπήρχαν συσκευές καλύτερες από το Nokia 3210, και το iPhone ήταν η καλύτερη συσκευή της εποχής του. Σοβαρευτείτε ρε παιδιά. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από sv398
AtiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, sv398 είπε Πραγματικά τώρα διαφωνείς? Δηλαδή ήμαρτον. Δεν νομίζω να είσαι τόσο μικρός σε ηλικία που να μην καταλαβαίνες τη διαφορά. Λες και πριν το iPhone 1 δεν υπήρχαν συσκευές καλύτερες από το Nokia 3210, και το iPhone ήταν η καλύτερη συσκευή της εποχής του. Σοβαρευτείτε ρε παιδιά. Αποφάσισε πρώτα απ’όλα τι υποστηρίζεις και μετά θα δεις πόσο σοβαρά απαντάω…🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα