intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα απ' ότι ξέρω θα έρθει μόνο η έκδοση με τα 8GB RAM. Για μένα προσωπικά αρκούν και τα 6GB, οπότε όσοι σκέφτονται κατά αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσουν σχεδόν 28€. Άρα καταλαβαίνεται ότι δεν πρόκειται ακριβώς για προσφορά, αλλά για μια κατώτερη έκδοση. Πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση για άτομα που θέλουν ένα καλό κινητό άμεσα και με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. https://www.amazon.it/realme-Smartphone-Ricarica-SuperDart-batteria/dp/B08WXMBV6B Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από intruder99
baskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Amazon και αμεσα αυτη τη περίοδο 😄😄? 299 έχει το 8/128 στις μεγάλες αλυσίδες.. και το πλαίσιο λέει ότι θα είναι διαθέσιμο αυριο 13/4. Σκρουτζ λιγο φθηνότερο + υπάρχει σε κάποιους διαθεσιμότητα ήδη. Οπότε αν θες άμεσα το παιρνεις από Ελλάδα και το έχεις αυριο. Αν θες να το πάρεις κάποτε το παραγγέλνεις από amazon (με τα προβλήματα στις αποστολές για ελλάδα που συζητάμε σε άλλο σημείο).. Επίσης μιλάμε για 28 ευρώ διαφορά για υποδεεστερο τηλέφωνο.. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.. Μακριά. Αν κάποιος θέλει το συγκεκριμένο ας περιμένει μέχρι αυριο να το πάρει από Ελλάδα στα 299 με 8 GB RAM. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από baskon 1
Jake07 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, baskon είπε Amazon και αμεσα αυτη τη περίοδο 😄😄? 299 έχει το 8/128 στις μεγάλες αλυσίδες.. και το πλαίσιο λέει ότι θα είναι διαθέσιμο αυριο 13/4. Σκρουτζ λιγο φθηνότερο + υπάρχει σε κάποιους διαθεσιμότητα ήδη. Οπότε αν θες άμεσα το παιρνεις από Ελλάδα και το έχεις αυριο. Αν θες να το πάρεις κάποτε το παραγγέλνεις από amazon (με τα προβλήματα στις αποστολές για ελλάδα που συζητάμε σε άλλο σημείο).. Επίσης μιλάμε για 28 ευρώ διαφορά για υποδεεστερο τηλέφωνο.. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.. Μακριά. Αν κάποιος θέλει το συγκεκριμένο ας περιμένει μέχρι αυριο να το πάρει από Ελλάδα. Ακριβώς, συμφωνώ απολύτως. Δε βλέπω καμία προσφορά. 1
intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, baskon είπε Amazon και αμεσα αυτη τη περίοδο 😄😄? 299 έχει το 8/128 στις μεγάλες αλυσίδες.. και το πλαίσιο λέει ότι θα είναι διαθέσιμο αυριο 13/4. Σκρουτζ λιγο φθηνότερο + υπάρχει σε κάποιους διαθεσιμότητα ήδη. Οπότε αν θες άμεσα το παιρνεις από Ελλάδα και το έχεις αυριο. Αν θες να το πάρεις κάποτε το παραγγέλνεις από amazon (με τα προβλήματα στις αποστολές για ελλάδα που συζητάμε σε άλλο σημείο).. Επίσης μιλάμε για 28 ευρώ διαφορά για υποδεεστερο τηλέφωνο.. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.. Μακριά. Αν κάποιος θέλει το συγκεκριμένο ας περιμένει μέχρι αυριο να το πάρει από Ελλάδα στα 299 με 8 GB RAM. Για τις αποστολές και τους χρόνους παράδοσης δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι και θέμα τύχης. Αλλά για το "υποδεέστερο τηλέφωνο" δεν συμφωνώ. Τα 2GB RAM πιστεύω ότι δεν κάνουν μεγάλη διαφορά, ειδικά με το RealmeUI που δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ. Εμένα προσωπικά το επόμενο κινητό που θα αγοράσω πιθανότατα θα είναι με 6GB RAM. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από intruder99
baskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 18 minutes ago, intruder99 said: Για τις αποστολές και τους χρόνους παράδοσης δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι και θέμα τύχης. Αλλά για το "υποδεέστερο τηλέφωνο" δεν συμφωνώ. Τα 2GB RAM πιστεύω ότι δεν κάνουν μεγάλη διαφορά, ειδικά με το RealmeUI που δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ. Εμένα προσωπικά το επόμενο κινητό που θα αγοράσω πιθανότατα θα είναι με 6GB RAM. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Το θέμα είναι ότι έχει υποδεεστερα χαρακτηριστικά. Και δε καλύπτει καν το -10% από Ελλάδα για να ειναι τυπικά προσφορά. Οπότε πέρα από τα άλλα ούτε προσφορά είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις