privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 21 minutes ago, pao13 said: μετά την αγορά θα πάει 4η νομίζω ότι το έχασε και αυτό το τρένο (για υπηρεσίες αναγνώρισης φωνής ) μεχρι να ολοκληρωθει η αγορα θα εχει ξαναφτασει στα ιδια. Αφου δεν το κατεχεις το θεμα τι μπλεκεσαι 🤣
siakattack@gmai Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δεν θα τα βαλει απο την τσέπη της παίδες,Δάνειο θα πάρει....φθηνό χρήμα.
SantoPtol Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Offtopic Προσωπικά την Nuance την ήξερα από το Omnipage που ήταν από τα καλύτερα OCR προγράμματα 1
petasis Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kallair είπε Της nuance ήταν το swype πληκτρολογιο. Πέρα απο πολυ καλο στο να γραφεις με συρσιμο του δαχτυλου, ειχε ΤΡΟΜΕΡΗ αναγνωριση φωνης κ μετατροπη σε κειμενο, πολυ πιο καλη απο ολα οσα ειχα δοκιμασει (για ελληνικα μιλαω πάντα). Είμαι της άποψης ότι είναι (πολύ) χειρότερο από αυτό της google.
cubilone Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, dreamerchris είπε Εδώ να αναφέρω ότι λέγεται ότι θα γίνει επανεναρξη της οικονομίας, ο Bill ξεφορτώνεται χρήματα που έχει και λογικά συμβούλεψε και την Microsoft να κάνει το ίδιο. tl;dr η οικονομία θα κάνει reboot, η microsoft αγοράζει αβέρτα εταιρίες για να φύγουν τα λεφτά To tl;dr σου ηταν το μισο απο την αρχικη σου παραγραφο, χαχα συγγνωμη. 😆
Kostasspil Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Να αρχίσουμε κι εμείς να ξεφορτώνουμε χρήμα;
kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, petasis είπε Είμαι της άποψης ότι είναι (πολύ) χειρότερο από αυτό της google. εχει σταματησει η αναπτυξη του απο το '18. οταν το χρησιμοποιουσα ηταν κλασεις ανωτερο της google.
pao13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, privateer είπε μεχρι να ολοκληρωθει η αγορα θα εχει ξαναφτασει στα ιδια. Αφου δεν το κατεχεις το θεμα τι μπλεκεσαι 🤣 πες πεσ θα το πιστέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα