brine94 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 καλησπερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε με τον ορθογραφικο ελεγχο σε mac τι ακριβως παιζει ; μου υπογραμιζει τις λεξεις αλλα δεν κανει διορθωση και τονισμο οπως συμβαινει στο chrome στα windows
skiabox Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, brine94 είπε καλησπερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε με τον ορθογραφικο ελεγχο σε mac τι ακριβως παιζει ; μου υπογραμιζει τις λεξεις αλλα δεν κανει διορθωση και τονισμο οπως συμβαινει στο chrome στα windows Κάποτε, πολύ παλιά είχα ασχοληθεί. Για κάνε ένα search στο insomnia.
brine94 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 8:28 ΜΜ, skiabox είπε Κάποτε, πολύ παλιά είχα ασχοληθεί. Για κάνε ένα search στο insomnia. Εγώ πάντως άκρη δεν βρήκα 😂😂
soundkeeper Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Να υποθέσω ότι έχεις βάλει στο mac τα γλωσσικά εργαλεία από την i square ? Αν όχι πήγαινε εδώ https://downloads.isquare.gr κάνε εγγραφή και κατέβασε την Υπηρεσία Συστήματος για ορθογραφικό έλεγχο νεοελληνικού κειμένου και θησαυρός νεοελληνικής γλώσσας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει ρυθμίζοντας μετά μέσα από της ρυθμίσεις που θα εμφανιστεί το ανάλογο εικονίδιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα